ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yaşasın 800. mesaj benim devam ! mail hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ahahahah abi kafayı mı yediniz bütün gün bunla mı uğraştınız gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Registration: Closed Account Management: Closed Password Retrival: Closed Hurray for fuckups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi kız bugün oyunu bekliosun diye çağırmadım seni dedi. o derece bekledim ben. hatta önceliklerine göre davrandım diye trip bile attı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: Ahahahah abi kafayı mı yediniz bütün gün bunla mı uğraştınız gerçekten? biz oyun oynamayı ciddiye alıyoruz! keşke onlarda alsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden edik: guncellemeyede 414 bu arada eskı acci enable etmek ısteyenler icin: arka arkaya 3-5 kez you already logged it mesajı aldıktan sonra browserı acıp yenıden gırdıgımde zaten logged ın gozukuodum. sonra dırekt key validatıon sayfasına gectım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: Ahahahah abi kafayı mı yediniz bütün gün bunla mı uğraştınız gerçekten? sabah 9 dan beri pc başındayım... arada bi yemee gittim ama onda da deişen bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 LAN partye klavye götürmek ile işin sınırını çizmiş oldun sanırım. O klavyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden eski acc kabul edio zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 karpuzseven said: Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin Emadur draje 3x1 (aç) Minoset tb. 4x1 (tok) Tylol Hot eff. 3x1 (tok) baktın geçmedi takarız 1 serum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of Reckoning. In order to complete it, please click here. click here dedigi yeri firefox 2 saattir acmaya calisiyor. hayir timeout hatasi filanda vermiyor ilginc bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: raistlinthewiz said: oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden eski acc kabul edio zati... edioda login olamadıydım butun gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 FesTivaL said: karpuzseven said: Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin Emadur draje 3x1 (aç) Minoset tb. 4x1 (tok) Tylol Hot eff. 3x1 (tok) baktın geçmedi takarız 1 serum. Ram taktı adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aha kapandı gene..sıçtık mı acaba :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi keyi girerken, error verdi daha girmeden taa a.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayatımda bi gün içerisinde bi siteye bu kadar tıklamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 YARAAAALI CEYLAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kafayı yıcem ya tam diodukı do you want to confirm to upgrade this account to open beta cart curt kapattılar yıne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gangren said: Abi keyi girerken, error verdi daha girmeden taa a.... benımde tam confirmde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: FesTivaL said: karpuzseven said: Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin Emadur draje 3x1 (aç) Minoset tb. 4x1 (tok) Tylol Hot eff. 3x1 (tok) baktın geçmedi takarız 1 serum. Ram taktı adama. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden edik: guncellemeyede 414 bu arada eskı acci enable etmek ısteyenler icin: arka arkaya 3-5 kez you already logged it mesajı aldıktan sonra browserı acıp yenıden gırdıgımde zaten logged ın gozukuodum. sonra dırekt key validatıon sayfasına gectım bende biraz evvel mail aktivasyonu acildi siteyede giris yaptim bi an heycan yaptiydim aha giriyomuyum die productkey e 07x11 hatasi verdi anasayfaya döndü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kökden kapadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ya sizler bu CE Pre-Order Box'tan çıkan OB Key'i mi gireceksiniz, yoksa sitelerden aldıklarınızı mı? Bi de diğer 2 kodu ne zaman girecez acaba? Onu da Headstart günü açarlar allah bilir, gerzekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben Pre-Order kodunu headstart ta girmeyi planlıyoorum..NE olur ne olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lol, gittim geldim halen acilmamis site, olmus 822 post, 55 sayfa. goa nin rezilligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar