Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Ahahahah abi kafayı mı yediniz bütün gün bunla mı uğraştınız gerçekten?

biz oyun oynamayı ciddiye alıyoruz!
keşke onlarda alsa.
Mesaj tarihi:
oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden

edik: guncellemeyede 414

bu arada eskı acci enable etmek ısteyenler icin:
arka arkaya 3-5 kez you already logged it mesajı aldıktan sonra browserı acıp yenıden gırdıgımde zaten logged ın gozukuodum. sonra dırekt key validatıon sayfasına gectım
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Ahahahah abi kafayı mı yediniz bütün gün bunla mı uğraştınız gerçekten?

sabah 9 dan beri pc başındayım... arada bi yemee gittim ama onda da deişen bişi olmadı
Mesaj tarihi:
karpuzseven said:
Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin

Emadur draje 3x1 (aç)
Minoset tb. 4x1 (tok)
Tylol Hot eff. 3x1 (tok)

baktın geçmedi takarız 1 serum.
Mesaj tarihi:
said:
You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of Reckoning™. In order to complete it, please click here.

click here dedigi yeri firefox 2 saattir acmaya calisiyor. hayir timeout hatasi filanda vermiyor ilginc bir sekilde.
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:
karpuzseven said:
Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin

Emadur draje 3x1 (aç)
Minoset tb. 4x1 (tok)
Tylol Hot eff. 3x1 (tok)

Ram taktı adama.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
FesTivaL said:
karpuzseven said:

Emadur draje 3x1 (aç)
Minoset tb. 4x1 (tok)
Tylol Hot eff. 3x1 (tok)

Ram taktı adama.

B)-
Mesaj tarihi:
raistlinthewiz said:
oha logged in oldum key validatıondayım. hemde yenı account acmadım eskı accım uzerınden

edik: guncellemeyede 414

bu arada eskı acci enable etmek ısteyenler icin:
arka arkaya 3-5 kez you already logged it mesajı aldıktan sonra browserı acıp yenıden gırdıgımde zaten logged ın gozukuodum. sonra dırekt key validatıon sayfasına gectım

bende biraz evvel mail aktivasyonu acildi siteyede giris yaptim bi an heycan yaptiydim aha giriyomuyum die productkey e 07x11 hatasi verdi anasayfaya döndü :(
Mesaj tarihi:
Ya sizler bu CE Pre-Order Box'tan çıkan OB Key'i mi gireceksiniz, yoksa sitelerden aldıklarınızı mı?

Bi de diğer 2 kodu ne zaman girecez acaba? Onu da Headstart günü açarlar allah bilir, gerzekler
  • Yeni Oluştur...