pentus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 walla sabahtan beri yorumları okuyorum bende sizin gibi deniorum ayni error kodları goruorum.sıkılmadan deniiorum ama tek korkum bukadar bekledikten sonra bununda Age of Conan gibi patlaması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hala mail gelmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nerdeyse iki saat olucak mail falan yok ortada, gerci mail gelse neolur ki, linkler acilmiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 EA'in Mythic'in falan bi GOA'ya silkin kendine gel demesi lazım sanırım şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 error vermesin cocuumu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben ea olsam gider goa nın ağzının ortasına gorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek said: 201 mb dan sonra 2 gb daha patch var hayırlı olsun büyük patch yerel diller için diye atıp tutuyodun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok merak ediyorum bu olayları son güne bırakma "planını" yapanlar ne düşünüyordur şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 daverc said: Nerdeyse iki saat olucak mail falan yok ortada, gerci mail gelse neolur ki, linkler acilmiyormus. bana geldide noldu 20 dkdir acilmasini bekliyorum tik yok linkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sınava son gün çalışmak gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ucunbiri said: Ekmek said: 201 mb dan sonra 2 gb daha patch var hayırlı olsun büyük patch yerel diller için diye atıp tutuyodun ? 3 gb o patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şuan itibari ile inanın oyun umrumda değil ama şunu lütfen herkez kabul etsin GOA patlamıştır. resmi sitede forumda yokki insanlar sıkıntılarını dile getirsin hiç bir özveri yok. o yüzden üstüne düşmüyorum ben çıkıyorum hero wanted ı koyucam şimdi dvd ye onu izleyecem 2 saat sonra görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu arada 200 den sonraki patch 5mb ortam gerilsin diye dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 GOA dayak istiyor, GOA patlasın oyun patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dörtyüzondört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi daha söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben diyorum us e geçelim diye dinleyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok abı yokum open beta, once adam gıbı oturtsunlar sıstemı gelır retailda oynarım. headstartta boyle olursa yıne aynı yokum. pasa pasa gıderım sımdı WoTLK accountma clientı ındırıp death knight acar oynarım.. fail goa EPIC fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dediğim gibi bölüm banı isteyenler bana öm atsınlar, open betanın yarısında banlı olsunlar, kimseyle haberleşemesinler, süper olur. Direk bana söyleyin küfür etmenize gerek yok ben banlarım. //xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 verdi. Firefox da site hic calismiyor nerdeyse, ie de bir acayip calisiyor, bunu bile becerememisler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 öyle demeyin daha hesap alınmadı ama patch yapılabiliyor hesaplarla gizli gucler ele gecirmis olmalı goa yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne gizli gücü yaw? birinin kafasına bişi düşmüştür... onun etkisiyle adam kafayı klaveye vurmuştur... oluşan tuş kombinasyonundan böle bişi çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aslinda Closed Beta account sahipleri verseler sifrelerini, nasilsa birkac saat icinde iptal olacka onlar, herkes patch lese client larini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 biri bi acc kullanırkene dieri aynı acc ı açarsa client kapanır die duydum... öle deilse versinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar