Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arkadaşlar şimdi bu never back down isimli filmi izledim inanılmaz beğendim,zaten bi fight club hastası olarak bu tarz filmleri yakaladıkça izlerim. bu tarz film bilen var mı aranızda ? dövüş ağırlıklı bruce lee tarzı değil ama,umarım anlatabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 taşıyıcı filmindeki (adamın adını unuttum) adamın filmlerini izle bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Jason Statham ? hastasıyım moruk o herifin vizyondaki 13 filmin 8 ini izledim,diğer 5 tanesi de bitanesi özgürlük savaşçısı die bişi eski çapğ falan dierlerinide izlemek lazım ama ben istiyorum ki böle dövüşsünler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Jason Statham... aha adam bu... hmm böle hep dövüş.... dövüş komedi tarzı kungfu hustle var ama... çalışmadıım yerden sordun ama... ben bi yatim kalkim bulursam yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 saol ilgine,başka bilenler ? konteynıra saldırcak potansiyeldeyim şu anda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 la dövüşen yok mu hiç :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Moruk deme allahiniseversen, berbat bir terim fitil oluyorum :/ Dovus filmin krali uzak dogu dovus filmleridir, cek bi Ong Bak veya Tony Jaanin herhangi baska bir filmini ve senlendir ortami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 :d moruk için ağız alışkanlığı ondan dedim, abi uzak doğu diilde ya bu tarz yok mu bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 amerikan sinemasinda cok fazla dovus filmi cikmaz, son yillarda boyle mutlaka izlenecek birsey gormedim en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Fight club ve başlık uzak kalmış bence dövüş filmi deyince akla uzak doğu filmleri geliyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kesinlikle.. dövüş kulübü olabilir filmin adı bu seni yanıltmasın ancak fc için dövüş filmi demek hakaret, ayıp, küfür, haram olur. . fight club' i beğendiysen guy ritchie' nin filmleri izle derim lock stock and two smoking barrels olsun snatch olsun.. v for vendetta izle ne bileyim ama içinde action kavga yumruk olan film istiyorsan van damme filmi falan öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 american history x de olabilir veya edward norton filmleri bul bir kaç tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Salt aksiyon diyorsan,Legend of the fist ve Twin warriors öneririm...Eskılardan legend of the drunken master da güzeldir.Say say bitmez işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Jjakpae a.k.a. City of Violence Öyle bir film düşünün ki tagline'i %100 dövüş %100 vahşet olsun ama izleyince bunun tamamen bir illüzyon olduğunu göstersin. Öyle bir film düşünün ki duvarlarda koşmadan 100lerce adama tek başına dövüşmeye dek birçok sahne olsun ama izleyiciye ters gelmesin. Müzikleriyle, güldürmeyen ama gülümseten esprileriyle, farklı karakterleri ile, herşeyden önce bir b filmi olduğunu hiç reddetmeyen bir anlatım izlemesi ile bence tüm zamanların en iyi dövüş filmlerinden biri olmuştur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 crows zero (ağır fanıyım hergün açıp birkaç sahnesini seyrediyorum o derece) (takashi miike kavanoza sıçsa seyrederim) tom yum goong diyorum ben. ong bak'tan çok daha başarılı bence tony jaa meşe odunu gibi herif (çekikten korkucan)(şaka lan sevicen çekii) önce tom yum goong derim ben muay thai tanıtım filmi gibi birşey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet, fili kovaladigi film cok daha basarili esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rocky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ong-bak vasat bir film, ama başrol oyuncusu gerçekden çok akrobatik ve çok hoş estetik hareketler yapıyor, sokakda çeteden kaçış sahneleri çok eğlenceli. Yeni bruce lee diyorlar kendisine. Cheki chan (yanlış yazdım galiba) gibi dublör kullanmıyor hoş estetik sahneler var. Ama cheki den farkı filmde sakar dövüşcüyü oynamıyor yani komedi unsuru yok harbiden adamları dövüyor yani :). Bir kaç hoş sahne için izlenebilir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Law said: Ong-bak vasat bir film, ama başrol oyuncusu gerçekden çok akrobatik ve çok hoş estetik hareketler yapıyor, sokakda çeteden kaçış sahneleri çok eğlenceli. Yeni bruce lee diyorlar kendisine. Cheki chan (yanlış yazdım galiba) gibi dublör kullanmıyor hoş estetik sahneler var. Ama cheki den farkı filmde sakar dövüşcüyü oynamıyor yani komedi unsuru yok harbiden adamları dövüyor yani :). Bir kaç hoş sahne için izlenebilir film. Jackie Chan de dublör kullnamıyor ki zaten. Gerçi artık yaşlandı tabi ama eski filmlerinde kullanmıoyrdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bende aynısını dedim zaten jackie chan gibi dublör kullanmıyor demişim ong-bakdaki esas oğlan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben "gibi" yi görmemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 progamer said: Law said: Ong-bak vasat bir film, ama başrol oyuncusu gerçekden çok akrobatik ve çok hoş estetik hareketler yapıyor, sokakda çeteden kaçış sahneleri çok eğlenceli. Yeni bruce lee diyorlar kendisine. Cheki chan (yanlış yazdım galiba) gibi dublör kullanmıyor hoş estetik sahneler var. Ama cheki den farkı filmde sakar dövüşcüyü oynamıyor yani komedi unsuru yok harbiden adamları dövüyor yani :). Bir kaç hoş sahne için izlenebilir film. Jackie Chan de dublör kullnamıyor ki zaten. Gerçi artık yaşlandı tabi ama eski filmlerinde kullanmıoyrdu. hala kullanmıyor. rush hour2 da yonetmen cok zorladı bı sahnede yüzücü bi dublor kullandı, adam teknenin altında kaldı,jackie atladı cıkarttı adamı sudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 jackie o konuda efsane adam bir filminde bir binanın 3. katından hemen karşıdaki binanın ( iki bina arasında 3-4 metre var) 2.katındaki balkona atlıyor ( evet havada aşşağıya doğru bir atlayış yapıyor) balkonda yere değer değmez taklasını atıyor ve balkon kapısından daireye giriyor. Oha demişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 başka bir filmde bitane burundan tekne tarzı birşeye atlayacak. atlıyor ayak bileğini kırıyor. alçıyı dayıyolar buna. alçının üzerine plastik birşey takıyor ayakkabı görünümü veren tekrar atlıyor ve başarıyo o denemede. adamın ayağı kırılıyo yine dublör kullanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Vingthor said: başka bir filmde bitane burundan tekne tarzı birşeye atlayacak. atlıyor ayak bileğini kırıyor. alçıyı dayıyolar buna. alçının üzerine plastik birşey takıyor ayakkabı görünümü veren tekrar atlıyor ve başarıyo o denemede. adamın ayağı kırılıyo yine dublör kullanmıyo "Rumble In The Bronx" sanırım bahsettiğin film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar