Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olm kavak yelleri başlamış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o günkü beyaz show u izleyip te bu kızı hala beğenen olduğunu sanmıyorum. acayip antipatik ya, iğrenç. hiç susmadı. her lafa atladı.
aslı ne güzel kız tek kelime etmedi ya.
mine olan aslı. mayın olan aslı evet.
Mesaj tarihi:
bi kere su kurbağa kermitin siyah versiyonu resmen...diğer kızlar fena diil ama ikisinin de vücutlar kötü.ı ıhh!!
yemiş yemiş oturmuşlar ama yüzler güzel..esmer olanın gözleri özellikle,sarının da deişik bi havası var..
tartışma bitmiştir dağılabilirsiniz
Mesaj tarihi:
cerebralis said:
bi kere su kurbağa kermitin siyah versiyonu resmen...diğer kızlar fena diil ama ikisinin de vücutlar kötü.ı ıhh!!
yemiş yemiş oturmuşlar ama yüzler güzel..esmer olanın gözleri özellikle,sarının da deişik bi havası var..
tartışma bitmiştir dağılabilirsiniz

ya sen ne artis bi karısın ya!!!!!
Mesaj tarihi:
tatlı su kurbağası..

yaw aslı enver olmayan amma kaprisliymiş o helyum hedesinde..

bi de basit gerçekliklere karşı çıkanlara sopa ile dalasım geliyor.. "bu bende olmuyor" yaw çekemiyorsun ki içine mal! hanım sopamı getir, kavak ağacından olan hani.. sallayacam biraz! bi koyacam zaten kızı yel götürecek. eveeet!
Mesaj tarihi:
efem deniz akkaya dereceye girdiiinde de bu haldeydi...sora parayı bulan deniz eline bi liv taylor fotosu alır ve dayanır bi estetikçinin kapısına..beni buna çevir der..
cerrah da hakkını verir yani.başarılı bi çalışma
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

abi diziyi izlemiyorum gerçi bi fikrim var ama daha çok facebooktan biliyorum sağda solda görüyoruz. neyse, şu kıza güzel dediniz ya. bak bu kız benim karşıma gelicek tamam mı. önce CÜCCÜKSSSS! hareketi yapıp hafif eğilmesini sağlarım. sonra hani böyle geriye doğru takla atıyo ya cimlastikciler falan, aynı onlar gibin can kulot van dam gibin, geriye doğru takla atarken, sol ayağımla(solağım ben, o daha güçlü) çenesinin altına tekmeyi koyarım. o geriye uçup yere düşünce, hemen yakınlarda yüksek bişeyin üstüne çıkarım, sol kolumu(o da güçlü) böyle bükerek, dirseği ön plana çıkarak, kafasına doğru atlarım. sonra da bedenini alır karanlık bi yere saklarım ki görev bitmeden guardlar görmesin.
Mesaj tarihi:
cerebralis said:
efem deniz akkaya dereceye girdiiinde de bu haldeydi...sora parayı bulan deniz eline bi liv taylor fotosu alır ve dayanır bi estetikçinin kapısına..beni buna çevir der..
cerrah da hakkını verir yani.başarılı bi çalışma

nip tuck :D
  • Yeni Oluştur...