Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır ithamlar

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Evet , küçük hesap büyük hesap bi yana.Duygularıyla hareket eden insanlar olmadıkları için - ki doğrusu bu- bugün böyle yarın bi bakmışsın kanka olucaklar.Bu seferde kankalıklarını tartışıcaz pati de :)

gönül isterki holivid filmi gibi bi sahne olsun didişirken ikiside kuyuya el ele düşsünler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:
Evet , küçük hesap büyük hesap bi yana.Duygularıyla hareket eden insanlar olmadıkları için - ki doğrusu bu- bugün böyle yarın bi bakmışsın kanka olucaklar.Bu seferde kankalıklarını tartışıcaz pati de :)

gönül isterki holivid filmi gibi bi sahne olsun didişirken ikiside kuyuya el ele düşsünler :D

Aslında şu an amerikada seçim mevsimi yaşanıyor.
Yani diyeceğim, amerikanın başını kaşıyacak vakti yok, bunlarada bir dur diyen olmazsa belki o senaryo gerçeğe dönüşebilir, yada ben fazla film izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel şimdi sakladıkları yolsuzlukları , hırsızlıkları bir bir dökecek ikiside.
Yalnız Başbakan korkmuş gibi 1 hafta süre veriyor pazarlık için.
Bakalım başbakan ne pazarlıklar yapmışta şimdiye kadar saklamış.
Başı sıkışınca açıklıyor.Aydın Doğanda kesin daha çok belge vardır.Bir sıkışsa köşeye Tayyibi bitirecek neler çıkaracak görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

rte said:
Siz bu saldırganlığınızın altında yatanı açıklayın. Bunu ben biliyorum da siz açıklayın... Açıklayın...

Bir hafta süre size. Açıkladın, açıkladın, yoksa ben açıklayacağım... Çünkü nedenini biliyorum.

tam çapulcu bu herif. madem bildiğin bişi var ne hakla saklıyorsun?

olaya bak, adam açık açık tehdit ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip bütün gazetelerin böyle olmasını istiyor:

- Star: Deniz Feneri yolsuzluğuna ilişkin sadece RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın “Almanya’ya girmesi yasak” haberini yalanlayan açıklaması birinci sayfasında küçük bir anonsla verdi.
- Zaman: Birinci sayfada küçük bir anonsla Zahid Akman’ın açıklamasına yer verdi.
- Yeni Şafak: İç sayfalarında Zahid Akman’ın açıklamalarını yayımladı.
- Milli Gazete: Konuyla ilgili hiçbir habere ve köşe yazısına yer vermedi.
- Vakit: İç sayfalarda Zahid Akman’ın açıklamasına yer verdi.
- Sabah: Birinci sayfasında konuyla ilgili hiçbir haber yer almadı. İç sayfalarında Zahid Akman’ın açıklaması yer aldı.
- Türkiye: İç sayfalarında Zahid Akman’ın açıklamasına yer verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bekliyorsunuz, böyle koyun halkın seçtiği başbakan anca bu kadar olur işte..

İğrenç kahveağzı üslubu, hiçbir gelişmiş ülkede görülmeyen "ben yaptım oldu" cu anlayışı, halka sürekli zerre utanması olmadan yalan söylemesi, her boku bilmesi, herşeyin uzmanı olması, eleştiriye tamamen kapalı olması ve eleştiriyi bir saldırı olarak görmesiyle tamamen bizim ayaktakımına uyan bir başbakan..

Ama gelin görün ki ayaktakımı bayılıyor bu adama! Tayyip TVlerde esip gürledikçe alkış tutuyorlar, hoşlarına gidiyor.. Primitif canlılardan tutarlı bir muhakeme yeteneği beklemek de haksızlık olur gerçi.. İşte bu yüzden benim oyumla bu adama oy veren zavallının oyunun eşit olması ironik..
Sosyal ağlarda paylaş

Başbakanlık makamını oyuncak etti, bu ne ya.

Bi de sırf başbakan diye saygı duymamızı istiyorlar, başbakanlık makamını p.ç etti adam.

Varsa Doğan'la bi alıp veremediğin açarsın davasını, mahkemede hesap sorarsın.

Bu ne ya, iki gündür kockoca T.C. Başbakanı'nın uğraştığı şeye bak, Hilton'un önündeki arsanın kavgası.

E pes.

Yani yayınların dokunduğundan, Doğan medyayı da hizaya getirmeye çalıştığından başka hiçbir cevap gelmiyor aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...