Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D

enteresan
Mesaj tarihi:
Neyse ki yurda gidip kurtuluyorum. Ama orada da muhtemelen 2 hafta internete giremeyeceğim. Adamlar bi de wireless ağ kurmuşlar güya, iphone'la girmeye çalışıyorum. Bağlandı diyo ama yalan. Her yerde bağlandım bi okulda bağlanamadım. Tırt sabancı wi-fi :(
Mesaj tarihi:
Bi yerden sızdırıyor demek ki. Yurtlarda wireless yok. Wi-fi tırt değil okul bağlantısından yararlanmak için laptop dışındaki cihazların MAC adreslerini tanıtman gerekiyo. Her öğrencinin 1 tane fazladan hakkı var, sen istersen iPhone'unu kaydedersin ama ps3 xbox falan diyosun, seçim yapman lazım yani. Ya da kullanmayacak bir arkadaşına söylersin senin için kayıt ettirir kullanırsın.
Mesaj tarihi:
Hardter said:
nileppezdel said:

enteresan

Abi zaten bi kız zorla soktu beni facebookta, facebooktan kız kaldırmam, anlamsız. Netten olmaz öyle..
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Bi yerden sızdırıyor demek ki. Yurtlarda wireless yok. Wi-fi tırt değil okul bağlantısından yararlanmak için laptop dışındaki cihazların MAC adreslerini tanıtman gerekiyo. Her öğrencinin 1 tane fazladan hakkı var, sen istersen iPhone'unu kaydedersin ama ps3 xbox falan diyosun, seçim yapman lazım yani. Ya da kullanmayacak bir arkadaşına söylersin senin için kayıt ettirir kullanırsın.
Mesaj tarihi:
Dalga geçiorum be tabi tırt diildir ne biliim kayıt gerektiğini :)

PS3'le xbox'ı evde tutacağım abi hdtv alamam bi tane daha :D

Yurtlarda yok wireless da bilgi merkezine gidip mnesela oturup bi patiye girmek isterim :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Hardter said:
nileppezdel said:

enteresan

Abi zaten bi kız zorla soktu beni facebookta, facebooktan kız kaldırmam, anlamsız. Netten olmaz öyle..

Sen işi bilmiyosun =).
Mesaj tarihi:
hmm şimdi baktım nedir bende durum diye..
kumfu güvenlik kodu iyiydi bu arada.. i know kumfu!

geçen ay 36gb down, 6gb upload. bu ay için de 2gb down, 300mb upload.. (6'da bir oranımı korumuşum sanırım)
Mesaj tarihi:
bu topikten anladığımız budur patiler:

said:
-bende hdtv var,
-ps3 var,
-xbox var,
-allah kahretsin iphone bile var,
-paramla rezil oluyorum aman tanrım sabancıda yurtta nete giremicem ayfonumdan.
-ha, bi de "bedava" laptop veriyo olm bu okul. çok kıyak lan.

canım benim.
Mesaj tarihi:
Oha harbi öyle bi anlam da çıkıyo lan, valla farkında değilim. Ben hava atmam öyle abi :)

Ayrıca daha önceden netten bişey yaşadım, iyi değil bence, yüzyüze tanışıklıklar iyidir
  • Yeni Oluştur...