nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Okul daha laptopları vermeden ve ben yurda yerleşmeden annem interneti düşürdü kotalıya tekrar, facebook ne kota yermiş arkadaş 500 mb oldu 6 günde. Ne ayak? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oha?! o kadar yiyo mu be? video izliyo musun yutup falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 napıyon sen facebookta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hardter said: napıyon sen facebookta? download:facebook?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kız mı dl ediyosun napıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 6 günde 1.41 gb gitmiş benden. yuhhhhhhhhhhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 facebook nası yer laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Neyse ki yurda gidip kurtuluyorum. Ama orada da muhtemelen 2 hafta internete giremeyeceğim. Adamlar bi de wireless ağ kurmuşlar güya, iphone'la girmeye çalışıyorum. Bağlandı diyo ama yalan. Her yerde bağlandım bi okulda bağlanamadım. Tırt sabancı wi-fi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bi yerden sızdırıyor demek ki. Yurtlarda wireless yok. Wi-fi tırt değil okul bağlantısından yararlanmak için laptop dışındaki cihazların MAC adreslerini tanıtman gerekiyo. Her öğrencinin 1 tane fazladan hakkı var, sen istersen iPhone'unu kaydedersin ama ps3 xbox falan diyosun, seçim yapman lazım yani. Ya da kullanmayacak bir arkadaşına söylersin senin için kayıt ettirir kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 git paranı geri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hardter said: nileppezdel said: Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D enteresan Abi zaten bi kız zorla soktu beni facebookta, facebooktan kız kaldırmam, anlamsız. Netten olmaz öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 MAC Adresin kayıtlı değil, giremezsin. Gösteri merkezindeki public wifi den anca girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kaçak vardır. Megabytle'lar çevreye yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Nee :( Lan ne anladım ben o wi-fi işinden? E kaydedemez miyim telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Xaenin said: Bi yerden sızdırıyor demek ki. Yurtlarda wireless yok. Wi-fi tırt değil okul bağlantısından yararlanmak için laptop dışındaki cihazların MAC adreslerini tanıtman gerekiyo. Her öğrencinin 1 tane fazladan hakkı var, sen istersen iPhone'unu kaydedersin ama ps3 xbox falan diyosun, seçim yapman lazım yani. Ya da kullanmayacak bir arkadaşına söylersin senin için kayıt ettirir kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dalga geçiorum be tabi tırt diildir ne biliim kayıt gerektiğini :) PS3'le xbox'ı evde tutacağım abi hdtv alamam bi tane daha :D Yurtlarda yok wireless da bilgi merkezine gidip mnesela oturup bi patiye girmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben alıcam galiba ya, samsung çok küçük hdtv'ler çıkarmış, tam odaya koymalık. 800 ytl miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Hardter said: nileppezdel said: Abi çok bişey yaptığım da yok işte anlamıyorm. Oturup kız resimlerine falan da bakmıyorum ki. Ha gerçi eski arkadaşlarımı buldum onların resimlerine baktım da yani 500mblık da bakmadım :D enteresan Abi zaten bi kız zorla soktu beni facebookta, facebooktan kız kaldırmam, anlamsız. Netten olmaz öyle.. Sen işi bilmiyosun =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hmm şimdi baktım nedir bende durum diye.. kumfu güvenlik kodu iyiydi bu arada.. i know kumfu! geçen ay 36gb down, 6gb upload. bu ay için de 2gb down, 300mb upload.. (6'da bir oranımı korumuşum sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kız resimleri tutmaz zaten o kadar gures filmlerinden kaybetmisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu topikten anladığımız budur patiler: said: -bende hdtv var, -ps3 var, -xbox var, -allah kahretsin iphone bile var, -paramla rezil oluyorum aman tanrım sabancıda yurtta nete giremicem ayfonumdan. -ha, bi de "bedava" laptop veriyo olm bu okul. çok kıyak lan. canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oha harbi öyle bi anlam da çıkıyo lan, valla farkında değilim. Ben hava atmam öyle abi :) Ayrıca daha önceden netten bişey yaşadım, iyi değil bence, yüzyüze tanışıklıklar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar