scorch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 shia nın arkasında kapı gibi harrison ford desteği vardı sanırım bi yerde sahnede gördüğüm en iyi genç yetenek büyük keyifti onunla çalışmak demişti (son indiana jones filmine ithafen) o gün bugündür önemli bir yıldız modunda cocuk.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 onun arkasındaki destek spielberg :)
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BiTcH_oFBaT said: onun arkasındaki destek spielberg :) Daha ne olsun abi
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya bence teen starlar arasinda da gayet basarili bir aktor shia laboeuf yani, ben oyunculugunu begeniyorum adamin cogu filmindeki
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KrMcj-YgjCw
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cocukda sorun yok gayet iyi oynuyor. ama oyle bir tipi var ki uyuz olmaya acayip musait. genelde sevilmeme nedeni ya bu yuzden ya da spielberg'un adinin gectigi her zirt pirt karsimiza cikmasi. ipucu da aslinda burada. spielberg boylesine guveniyorsa bos yere degildir.
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bu robotlara söyleyin akıllı olsunlar.megan a herhangi bi zarar gelirse affetmem o diilde nie beyaz pantalon ?.birsürü renk var nie beyaz.ayıptır
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Innuendo said: cocukda sorun yok gayet iyi oynuyor. ama oyle bir tipi var ki uyuz olmaya acayip musait. genelde sevilmeme nedeni ya bu yuzden ya da spielberg'un adinin gectigi her zirt pirt karsimiza cikmasi. ipucu da aslinda burada. spielberg boylesine guveniyorsa bos yere degildir. Aynen oyle. Adamin tipi yuzunden bu safsata kesin. Yoksa adam iyi oynuyor. Spielberg onu on plana cikardi. Eagle Eye'da, Transformers'ta, Indiana Jones'ta falan Spielberg sayesinde oynadi.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Valla ilk filmin benim gözümde sorunu aşırı amerikanlaştırılmış olmasıydı. Klasik lise hikayesinden zenci autobotuna kadar. Dönüşüm sahneleri saçma derecede yakından, ayrıntılı ve çok hızlıydı, hiçbirşey anlaşılmıyordu. Starscreamin sahnesi dışında öyle ahım şahım eğlendiren bir sahnesi de yoktu. Verdiğim paraya yanmıştım. İkide bunları düzeltseler yeter. Trailer pek içaçıcı olmamış gerçi ilk filmdeki hataların yarısı gene var gibi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 transformers olsunda çamurdan olsun, sanat filmi deil sonuçta optimusun megatronun kıçını tekmelemesini izlemeye gidiyoruz
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Dimi ya :D ama arkadaşlar belgesel istiyorlar.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çamurdan trabsformers, hele o eleman ve amerikan nerdü kızı götürdü, senaryosuyla hiç çekilmiyor. kaede eklemeyi unutmuş esprileri de çok dandikti.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 filmde yegane sevdiğim 3 şey : Starscream'ın bir de Megatron'un gökdelenler arasında uçaklara filan saldırdıkları 10-15 saniyelik yer, Bumblebee'in ototeybinin ikide bir 80'ler şarkıları çalması, ve finalde Linkin Park'dan WHAT I'VE DONE çalması idi. Gerisi aslında tam olarak bitmemiş öyle vizyona girmiş bir tipik hollywood filmi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya ben acikca soyluyorum, Transformers'i izleyipte "kotu film" diyenlerin viskisine Zeki Demirkubuz uyku ilaci koysun. Gayet eglenceli, baska amaci olmayan, amacinida harika yerine getiren bir film.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e iyi neyse... ben "kötü film" değil, "çok kötü film" demiştim"; kurtardım :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yutuba baya yeni bişiler düşmüş of 12 gün beklenmez
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Steve Jablonsky'nin Score'u cikti, efsane yine muzikler. Gelsin artik!!!1111;!.,dfmmvmclx;
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bugün girdi sinemalara yokmu izleyen?Arkadaşlar satış koymasaydı gidiyorduk da kaldık ortada:)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu film sinemada izlenmez ki. efektlerin içinde kayboluyosun resmen. beynin menemene dönüyo. hd rip indirip büyük ekranda bilgisayarda izleyecen. durdurup durdurup. sırf CGI olayı için.
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yarın geliyor sinemalara. Çarşamba günü.
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Valla Kadıköyde vardı dün.Gidemedik...
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gece seansi flmdir belki 12 gibi ozel gosterim tarzi, ya da transformers ilk filmi veriyordur belki de =) bugun gitmek gerek sahiden bu filme
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aldım biletleri netten 18:50 de gidiyom arkla 1 gün daha beklemeye sabrım yok
Öne çıkan mesajlar