pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sıla - İnşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Morgan Page - Longest Road ( Deadmau5 Remix ) If you are so frequently in love If you prefer it all to me then my love You go down the longest road to nowhere You pull it apart and you're just left there http://www.youtube.com/watch?v=shBKTA3QIok&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ágnes Vanilla- József Attila: Ősz http://www.youtube.com/watch?v=mbG3PNtSA6U temsil etmediyse macaristanı örovizyonda agnes temsil etmeli.. bayağı iyi yalnız kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Queensrÿche - Promised Land preaching from the floor again the same old sad song, "bartender... bring another drink for their favorite son." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Down On Me - Janis Joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Badem - Geceyedir Küsmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mudvayne - forget to remember Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Stephen Sondheim - Sweeney Todd Opening Title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nilüfer - Elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Hacride-Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 The Space Cossacks - Transatlantic Orbit E ben dün buraya cevap yazmıştım ama yok ortalıkta, silinmiş sanırım. Tüm dünyada surf rock'ın dinlenme oranının düşüklüğünden yakınmıştım. Çok iyi gruplar var adamların Wikipedia sayfası bile yok demiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Nilüfer - Arasıra Bazı Bazı gözümle gördüm gönlümle sevdim seni vazgeçemem ki bin zulüm etsen sevemem desen yine git diyemem ki var mı söyle var mı söyle benim gibi canın ister güldürürsün canın ister öldürürsün aşkının kölesi oldum sevgilimsin sen bilirsin arasıra bazı bazı gelsen bile gönlüm razı yeterki görsün gözlerim aşkın olmaz çoğu azı nerdeydin demem kimleydin demem seni sevdim bir kere mademki sensiz yaşayamam ben naz etmem boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 within temptation - what have you done Would you mind if I killed you? Would you mind if I tried to? 'Cause you have turned into my worst enemy You carry hate that I don't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 leave's eyes - legend land In my dreams a Legend land A piece of promise and hope in my heart, keeps me alive Legend land I still feel how close We are and will be Legend land a piece you left A piece of promise and hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Simian Mobile Disco - 10000 Horses Cant Be Wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 rob zombie - pussy liquor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ebru Destan - Tokat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 from autumn to ashes-autumns monologue oh why cant i be what you need a new improved version of me but i'm nothing so good no i'm nothing just bones, a lonely ghost burning down songs of violence of love and of sorrow i beg for just one more tomorrow where you hold me down fold me in deep deep deep in the heart of your sins i break in two over you i break in two and each piece of me dies and only you can give the breath of life but you dont see me, you dont... here i'm in between darkness and light bleached and blinded by these nights where im tossing and tortured til dawn by you, visions of you then youre gone the shock lifts the red from my face when i hear someone's taking my place how could love be so thoughtless, so cruel when all, all that i did was for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Basement Jaxx - Raindrops On the glory afternoons in June I need you Just like raindrops (Just like raindrops) You'll feel so good upon my lips Just like raindrops (Just like raindrops) Even though you're a million miles away http://www.youtube.com/watch?v=-INyhSHEeKk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Moloko - Cannot Contain This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mando Diao - Gloria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Explosions in the Sky-The Only Moment We Were Alone http://www.youtube.com/watch?v=FtW67TCAn0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Joe Cocker & Ensemble - Come Together Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Pınar Aylin - Bekletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Rem - LEaving New York Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar