kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ajda Pekkan - Eğlen Güzelim http://www.youtube.com/watch?v=C7oV95LTZ28&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Erkan Ogur - Bülbülüm Altin Kafeste Bülbülüm altın kafeste bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste öter aheste aheste Ötme bülbül yarim haste ötme bülbül yarim haste Ah neyleyim şu gönlüme hasret kaldım sevdiğime Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam Bülbülleri har ağlatır Aşıkları yar ağlatır Ben feleğe neylemişim Beni her bahar ağlatır Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Opeth - Burden http://www.youtube.com/watch?v=4UQCqvkWdAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Rush - Red Sector A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Burden'ın klip versiyonu da ne fenaymış. And So I Watch You From Afar - Set Guitars to Kill http://www.youtube.com/watch?v=8N_QEOGs37w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Eric Johnson - Manhattan http://www.youtube.com/watch?v=FL8aeeSTthQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Jacqueline du Pré - Saint-Saëns Allegro appassionato şu iclal aydının kıskandığı. gerçekten kıskanmak gerekiyormuş. özellikle sonunda kadın muhteşem duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Brainstorm - Thunder Without Rain http://www.youtube.com/watch?v=2J5Db146mJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Koop - Soul For Sahib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 REO Speedwagon - Keep On Loving You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Tenfold Loadstar--Sun and Rain http://www.youtube.com/watch?v=bBZKIzev0aw burdan çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Duman - Halimiz Duman http://www.youtube.com/watch?v=DeMjFHOaO9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Hawksley Workman - Striptease In a house thats by the tracks I want, I want you back In a dress that's faded black I want you back, I want you back All the ways my mother taught me how I want, I want you now In any place you'll allow I want you now, i want you now It's never very hard stayin' true When i'm stayin' true to you And your kisses are all i think about The proof is in your moves and your grooves And the little things you do And the silly things you laugh about I called, you came I called, you came It seems to be our only way I'll be dreamin' of the kissin' that I'm missin' Truly wishin' that you listen When I sweetly ask you to Striptease for me, baby Striptease for me, baby Striptease for me, baby aaaah! All the ways you never ever had I want, I want you bad You know I'll never make you sad I want you bad, I want you bad As if I never said the words I want, I want you first Only thing that can quench my thirst I want you first, I want you first It's never very hard stayin' true When I'm stayin' true to you And your kisses are all i think about The proof is in your moves and your grooves And the little things you do And the silly things you laugh about I called, you came I called, you came It seems to be our only way I'll be dreamin' of the kissin' That I'm missin' truly wishin' that you listen When i sweetly ask you to Striptease for me, baby Striptease for me, baby Striptease for me, baby aaaah! In a house thats by the tracks I want, I want you back In the dress that's faded black I want you back, I want you back All the ways my mother taught me how I want, i want you now In any place you'll allow I want you now, I want you now It's never very hard stayin' true When i'm stayin' true to you And your kisses are all i think about The proof is in your moves and your grooves And the little things you do And the silly things you laugh about I called, you came I called, you came It seems to be the only way I'll be dreamin' of the kissin' That I'm missin' truly wishin' that you listen When i simply say to you Striptease for me, baby Striptease for me, baby Striptease for me, baby raow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Throes of Dawn - Velvet Chokehold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Van Halen - Right Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Dokken - It's Not Love Told you I had to leave, I had my reasons I said that it hurt to stay, the way that I'm feelin' It's not love That left you standin' It's not love That left you cold It's not love Misunderstandin' Only a mistake There's nothing left to take Why, baby, why did you make me let you go And leave you so lonely Why, baby, why, stop playing with my heart I told you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Van Halen - Panama http://www.youtube.com/watch?v=_Zm5c7mKjrQ O zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Brian Culbertson - Funkin' Like My Father Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Lynyrd Skynyrd - Simple Man Mama told me when I was young Come sit beside me, my only son And listen closely to what I say. And if you do this It will help you some sunny day. Take your time... Don't live too fast, Troubles will come and they will pass. Go find a woman and you'll find love, And don't forget son, There is someone up above. And be a simple kind of man. Be something you love and understand. Be a simple kind of man. Won't you do this for me son, If you can? Forget your lust for the rich man's gold All that you need is in your soul, And you can do this if you try. All that I want for you my son, Is to be satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Rory Gallagher - Persuasion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kazım koyuncu - ayrılık şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 NEVİZADE GECELERİ http://fizy.com/s/19yhwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Nouvelle Vague - The Killing Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Replikas - Seyyah Seyyah oldum ben bu alemde Senin aşkından derbeder oldum Diyar diyar gezdim senin uğruna Şişeler devirdim aşkın yoluna Islandım durdum aşk yağmurunda Seni düşünüp durdum yalnız başıma Hiç sensiz olmuyor Sensiz yaşanmıyor Seni bana getirmiyor Bu aşk yağmuru Derbeder oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 The Lawyer - I Wanna Mmm I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well Hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were. I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... Doing it hmm. Back in the day. I beat the style. Takin' it easy. And lookin' forward to the future. The future that is house, house, house, house, house, house. I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I, I wanna mmm mmm, I... I I WANNA MMM MMM I HAHAHA ÖLÜCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar