fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mazhar Alanson - Benim Hala Umudum Var benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inad etsem bile bırakmazlar sahibim var benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar hayran hayran seyret ister katıl ister vazgeç güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter boyun büküp önünde ağlasam sessizce şu garip gönlüm affolur mu? bu firtina durulur mu? benden adam olur mu? korkarım, aşka zararım dokunur mu? elveda sana yeter tamam bitsin artık bu dram bu fotoroman ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat bu da geçer gülüm yaşamana bak alınacak dersler var sorulucak sorular bu da geçer gülüm bizden bu kadar benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Brethren Of Free Spirit - All Things Are From Him, Through Him And In Him
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Metallica - The Frayed Ends of Sanity hahahaha
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ay çok fena halde hastasıyım. radyo açılsa da size de çalsam.. Man or Astroman - Alien Visitors
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Melihat Gülses - Çok Aşığın Var Diyorlar
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ennio Morricone - The Death Of A Soldier
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Rush - For What It's Worth (Buffalo Springfield Cover) There's something happening here What it is ain't exactly clear There's a man with a gun over there Telling me i got to beware I think it's time we stop, children, what's that sound Everybody look what's going down There's battle lines being drawn Nobody's right if everybody's wrong Young people speaking their minds Getting so much resistance, from behind I think it's time we stop, hey, what's that sound Rverybody look what's going down...
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Clint Mansell - Death is the Road to Awe
sesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Dream Theater - Finally Free One last time We lay down today One last time Until we fade away
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 The Red Army Choir - The sun set behind a mountain
Öne çıkan mesajlar