sandino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hani ikiz kule komplo teorileri dönüyordu asıl kafama takılan soru şu taaaa başlarda o hani klasik videoyu kim çekti 2 uçağıda yakalmışlardı sanırsam nasıl oluyor o çeken nasıl çarpıcağını biliyor oraya uçağın ve çok süper bi açıdan çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 japon yapıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 siyonist güçlerin oyunu.. çeken adam da bir yahudi zaten, güzel kamera açısı yakalamak için kasmış besbelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 osursan herkezede kameraya çarpıyor abd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ginaly said: japon yapıyor abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kamera bekliyo orada besbelli yani milletin ordan çakması lazım tripoda falan koymuş titremiyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 haklısın çünkü benden farglısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 7 yıldır yenı mı aklına geldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Masakari said: 7 yıldır yenı mı aklına geldı ? ahahah Zeitgeist de varıdı bu teoriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Masakari said: 7 yıldır yenı mı aklına geldı ?auhaha harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 7yıl oldumu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 euheh nedense ben de güldüm daha ciddi bir soru bekliyordum:D olay o ki yahudi bile olsa saldırıyı düzenleyenler uluslararasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Siz o günü yaşadınız mı? Net hatırlıyor musunuz? İlk uçağın çarptığı zaten itfaiye kamerasına mı ne yansıyor şansa. İkinci uçak bir hayli sonra çarptığı için kameralar kurulmuş oluyor birinci kuleyi çekerken ikinci uçak kuleye giriyor. Komplo teorisi veya gerçek olabilir bilmiyorum ben de ABD'nin kendi vatandaşlarını öldürdüğüne inanıyorum fakat kameraya alınmış olmasında absürt bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İNANMIYAN DENESİN!!!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama uçağın kodunu yazınca çıkıodu buda,oda enteresan bişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eheh sonradan açıklamışlardı uçağın kodu o değil 5 haneli olmaz bizim kodlarımız filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o senenin flight similator inda adam introda "oooops az daha gokdelene carpiyordum :D" diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya harbi 7 yıl olmuş dün gibi hatırlıyorum yaşlandık biz de peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 SSCB yikilalida neredeyse 17 sene olmus teeeeeey teeeeeey dunya cok degsiti be azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yahu git sen manhattan'a orada gökdelenleri kamerayla çekenleri görsen şaşırırsın. Zilyon tane turist (en başta japonlar) ne bok bulsalar çekiyorlar. Hadi bunu geçtim 2000'de düşen concorde uçağını çekmişlerdi, daha geçen sene adam tsunamiyi çekiyor be dev gibi dalga üstüne geliyor, kaçsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 KENDİ ÜLKENİN SORUNLARINA YOR KAFANI ÖNCE sdsfsfs=) yahu ne salak şeyler kameraya takılıyo koskoca ikiz kulelere uçak çarpması mı takılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Siyonistlerin parmağı var gene , yeter be elini hangi taşa atsan altından çıkıyolar sdufhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oğlum göreceksiniz sith ler intikamlarını alacak sonunda iktidarı çok uzun zaman sonra tekrar ele alacaklar o adamlar kendilerimi çaktı sanıyosunuz Force hepsi bi gücü hissedemediniz ayıp size be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eldar said: Hadi bunu geçtim 2000'de düşen concorde uçağını çekmişlerdi,. şaka gibi ama o ekibin görevi her gün hava alanına gidip concorde kazası olursa kaydetmekti. o günde "bugünde kaza olmadı" diyerek evlerine dönerlerken arabadan çekmişlerdi o görünütüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @ekt: ben onu tır şöförü çekti diye hatırlıyordum biliyor musun? (retorik soru bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar