kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kimsin sen ya? PhysX te değil. bugün çarşıda gezerken gördüm bi şaşkınlık oldu. aramızdaki bu gizli bandırmalı çıksın ortaya lütfen. eşkalini veririm bak (:D edit: tshirt'ü ne ya dsfds off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arkadaşım açıklayın !!11 edik: ido ile gelip güneye tatile giden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 CONSTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cons'un saçları beline kadar uzun değil. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim lan benim :P bandıra ye beni bandıra beni ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dynamick'tir o zaman kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ahahahahhahahhahaa lan düşürüyodun sandalyeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bi ara itiraf.com da vardı. Herif manitayı atmış yatağa kız itiraf.com tangası giyiyormuş. O an öğrenmiş itiraf.com u buda böyle bir itiraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paticik tshirt u derken ustunde paticik mı yazıyor nası bısey yanee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Var ya abi paticik t-shirtleri o kedi işareti var üstünde turuncu turuncu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sailor said: Selam dostlar, Tişörtler evde fazlalık yapıyor, zaten evdeki gereksiz şeyleri elden çıkarmaya başladım. Kelepir fiyata kalan tişörtleri satıyorum. 5 ytl den veriyorum tanesi bol bol alın :) kargosu sizden. önceki gibi elimizde L ve XL bedenleri var. Hesap numarası da aynı, havale eft yapın. said: Deniz Adalar Türkiye İş Bankası Yayla Şubesi(1196 şube kodu) 1196 0476510 Parayı yatırdıktan sonra hangi bedenlerden istediğinizi, adınızı soyadınızı ve adresinizi bildiren bir özel mesaj atınız. Havale yaparken de adınızı ya da nickinizi bildirmeyi unutmayınız. Eski fotolar ölmüş, yeni bir kaç foto koyuyorum :) Biraz kalite düşük ama idare edin, bu malların kalitesini bilen biliyor. %100 pamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar