Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarihin en şanssız hırsızı

yav

Öne çıkan mesajlar

ya adamın üzerine bu kadar gidilmez ki, yok insan değilsin yok inşallah tanıdığın birinin başına gelir, yok senin başına gelir...Adama o kadar laf attınız ki bir an geri çekilip attığınız mesajlardaki insancıl duygularınızı tartın...fotoğrafı gördüm bende güldüm, hatta buna benzer olaylarada gülüyorum. Sanayi tüpüyle balık avlamaya çalışan adama da gülmüştüm, 3. kattan üzerine "Yakala Hamza..." diyerek buzdolabı atılan adamada güldüm, yağmurlu havada denizden çıkan ve kotuna yıldırım çarpan adama da güldüm. Bunlara gülmem beni daha mı az insancıl yapıyor, o zaman bırakın sizin gözünüzde daha az insancıl kalayım. Ne de olsa ben başkalarının başına gelse de gülsem zihniyeti taşımıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu ne yaa. Biraz geç gördüm konuyu, bakmadım tüm resimlere kapattım direkt. Bugün otobüste gördüm, gazetenin birinde de bu fotolardan biri en arka sayfada kocaman gözüküyordu, mozaik bile yok. Medya da sorumsuz abi bu nedir yaa.
Komik gelmesi de gerçekten enteresan. Ya ben çok hassasım, ya da aynı gezegenlerden değiliz hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
devletin başına geçip, her vatandaşın hakkından çalıp, kamuya ait mallardan rant elde eden, hırsızlık yapan bi adam, tek kişiyi öldüren katilden daha vicdansız. bence.

biraz geç oldu ama, daha önce yazacak fırsat bulamadım
bir sürü insanın maddi olarak dolandırılması tek bir insanın hayatını kaybetmesinden daha iyi bence
Sosyal ağlarda paylaş

smash said:
ginaly said:
devletin başına geçip, her vatandaşın hakkından çalıp, kamuya ait mallardan rant elde eden, hırsızlık yapan bi adam, tek kişiyi öldüren katilden daha vicdansız. bence.

biraz geç oldu ama, daha önce yazacak fırsat bulamadım
bir sürü insanın maddi olarak dolandırılması tek bir insanın hayatını kaybetmesinden daha iyi bence

mal canın yongasıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Evet karın tokluğuna (!) müze soyuyo. Kaç karın doyar o müzedeki şeylerle.

Hem illa birinin o hale getirmiş olması gerekmiyo. Hırsızlığı iyi birşey gibi göstermeye çalışmak kadar anlamsız birşey olamaz. Fakirse fakir, fakir olup çalmayan temiz kalpli insanların ne günahı var. Şerefsiz işte herif..
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu aç kalan adam ev soyar, hadi olmadı bar, dükkan falan soyar. Müze be :)

Hayır tamam anlıyorum Ocean's Eleven, Italian Job gibi filmleri izleyip izleyip gaza gelip hırsızlar da süper şeyler aslnda yaşasın biret pit felan diyosunuz benimsiyosunuz da, gerçek dünyaya dönün arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...