Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konuşamamak, yutkunamamak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bende 2 tane yapçam sanırım bundan, zamanı gelince.

dişlerim rezil halde dişçim diş fırçalamadığımı düşünüyo kesinlikle hehe. inandıramadım fırçaladığımı imkansız filan diyo. bu yaşta her dişimde dolgu var 2 dişimden de sinir alındı asdfasdf. onlar gidicek işte bikaç seneye, onların yerine bundan taktırıcam.

ha bide bütün dişlerimin üstündeki mine aşınmış. dişçi bunu görünce vazo kırmış çocuğuna kızar gibi "naptın amma diş gıcırdatmışsın" dedi (öyle bir olayım da yok). ağzıma yemek attığım anda canım acıyo. hoş alıştım artık yalama oldu sinirler o yüzden acıya acıya yiyorum ama napalım.

beterin beteri var yani : ) hayatım dişçide geçiyo sdfg, 30 yaşında dişsiz kalıcam galiba : (
Sosyal ağlarda paylaş

jadelith, dediklerine bakınca tek mantıklı açıklaması diş yapının genetik olarak dayanıksız olduğu. yani ana-babadan senin kemikler zayıf diyebiliriz. günümüz şartlarında bir çözümü de olmadığına göre çekeceksin o çileyi. geçmiş olsun
aha şinci hatırladım. şu var; south parkın bir bölümünde farenin sırtında penis yetiştiriyolardı trans sınıf öğretmeni için. onun gibi belki komple çene yaptırabilirsin sen de parayı basıp(şaka tabükü)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Biraz önce durup dururken kanama başladı. Ağzım kan dolunca metalik bir tad aldımda öyle farkına vardım. Gidip, bir 5-10 dakika soğuk su ile yıkayıp sonrada bir ilaç ile gargara yapınca anca geçti.

Lanet olsun ya... Ağrıyor da zaten, nasıl uyuyacağım bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:
geçmiş olsun.
ağrı kesici de alamıyorsan aslında vix'lerden deneyebilirsin.
hani onların böyle sıcak suda eritilip nefes alarak çekildiği zımbırtıları var ya. bayağı da işe yaramıştı ben en son kullandığımda.

ben ne saçmalamışım ya
ahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...