Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya korkuttunuz iyice bende implant taktırcam sağ üstte bir azıya ama tırstım iyice burayı okuyunca. bi de nerde taktırdın ve fiyatı, malzemesi nasıl çin malı olanlardan değildir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 1000 Euro tuttu. Çin malı falan değil elbet. İndirimli fiyat bir de bu Aynı dişçinin eşinin yaptığı ortopedi tedavisinin son aşaması olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 fiyat normal evet, zaten kaliteli yaptırcaksan bu fiyatı göze alacaksın. sonuçta ömürlük birşey implant. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 GERGE said: ... çivi çaktılar bu gün. naaptın hacı.. off 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bende 2 tane yapçam sanırım bundan, zamanı gelince. dişlerim rezil halde dişçim diş fırçalamadığımı düşünüyo kesinlikle hehe. inandıramadım fırçaladığımı imkansız filan diyo. bu yaşta her dişimde dolgu var 2 dişimden de sinir alındı asdfasdf. onlar gidicek işte bikaç seneye, onların yerine bundan taktırıcam. ha bide bütün dişlerimin üstündeki mine aşınmış. dişçi bunu görünce vazo kırmış çocuğuna kızar gibi "naptın amma diş gıcırdatmışsın" dedi (öyle bir olayım da yok). ağzıma yemek attığım anda canım acıyo. hoş alıştım artık yalama oldu sinirler o yüzden acıya acıya yiyorum ama napalım. beterin beteri var yani : ) hayatım dişçide geçiyo sdfg, 30 yaşında dişsiz kalıcam galiba : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 jadelith, dediklerine bakınca tek mantıklı açıklaması diş yapının genetik olarak dayanıksız olduğu. yani ana-babadan senin kemikler zayıf diyebiliriz. günümüz şartlarında bir çözümü de olmadığına göre çekeceksin o çileyi. geçmiş olsun aha şinci hatırladım. şu var; south parkın bir bölümünde farenin sırtında penis yetiştiriyolardı trans sınıf öğretmeni için. onun gibi belki komple çene yaptırabilirsin sen de parayı basıp(şaka tabükü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eet bu olay tamamen genetiğe bakıyo bence. küçükken falan kafama eserse dişimi fırçalar öyle gezerdim. şimdi de günde 1 yada 2 kez fırçalıyorum ama henüz hiç dişim çürümedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi öeh özeniyorum. gen değiştirelim. yada yok lan diş dışında gayet netim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 boyum da 1.96 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yeminle dunno konusu sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Biraz önce durup dururken kanama başladı. Ağzım kan dolunca metalik bir tad aldımda öyle farkına vardım. Gidip, bir 5-10 dakika soğuk su ile yıkayıp sonrada bir ilaç ile gargara yapınca anca geçti. Lanet olsun ya... Ağrıyor da zaten, nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 +18 Oha cok fena birşeymiş. Verdiği acıyı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 damaklar çok acımıyor bende. uyuşturmadan bazı işlemler için damağımı kestiği çok oldu. sinirin alınıp uyuşturmanın yapıldığı çenede de ağrıdan ziyade, baskıyı hissediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 geçmiş olsun..=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 resim içimi yaktı of geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 babaanneme yaptırdık komple full implant. 20 bin euro tutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 dişsiz gezerim 20 bin euro yine vermem anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 20k euro mu naaptınız yaw siz? 4 tane implant yapılır onlara protez damak takılır. 36 dişi baştanmı inşa etti yoksa o dişçi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ulan farenjit iskencesinden yerlerde kivranmayi anladim da, bu daha betermis arkadas, yuh kucuk dil mutasyon gecirmesi alinmasi falan, oeh. Hos farenjit olunca kucuk dilin de dislerine kadar uzuyor nerdeyse, yutkunurken girtlaga kacacak diye korkuyorsun ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sesu said: geçmiş olsun. ağrı kesici de alamıyorsan aslında vix'lerden deneyebilirsin. hani onların böyle sıcak suda eritilip nefes alarak çekildiği zımbırtıları var ya. bayağı da işe yaramıştı ben en son kullandığımda. ben ne saçmalamışım ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=L2VrbckyKWk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 simdi onu yazmaya gelmistim. sazliklardan havalanaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Masticore said: +18 Oha cok fena birşeymiş. Verdiği acıyı düşünemiyorum bu resimde implantların üstündeki kapakları açıyolar sanırım, döşeme yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 eet 2 kanaldan 3'e geçtik : ( bugün dişçiye gittim yine. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Longshanks said: eet bu olay tamamen genetiğe bakıyo bence. küçükken falan kafama eserse dişimi fırçalar öyle gezerdim. şimdi de günde 1 yada 2 kez fırçalıyorum ama henüz hiç dişim çürümedi. you little! Longshanks said: boyum da 1.96 =P ehehe.. ehe.. o_O! pardon yaw.. eee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar