Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aksaraylı bir arkadaşım kapadokyadan getirtio istersen onunla konuşup getirttiği adamın telefonunu fln bulabilirim ben geçen karadut şarabı içmiştim o da meyveli şarap klasmanına girer mi bilmiom ama içimi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arma'da oralarda.. gelirken getirir bize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Verdiğim numaradan daha ucuza getirtmek dururken neden daha pahalı yöntemler için kasıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 heyecan olsun.. olayın tadı orada işte.. daha önce yapılmayanı yapmak, ulaşılmayana ulaşmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Bu şarap güzel mi ki? Adı haricinde yani :Dçok acı ve gereksiz bir şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 EagleEye said: Jose said: bi iki hafta beklemek iyi olmuş ama. turşu mu yapıosun, ne bi iki haftası. çat çat koyuosun meyveleri sagria ya, içiosunuz sürahiden. (güncelleme: sürahiden içmeyin, bardağa koyun) hatta buraya on numara sangria tarifi yazayım, millet aramasın, yapsın evinde kendi sangriasını, havası olsun ortamda: bi litre capy elma alıosun (şimdi, sangria portakal suyuyla olur diyenler de var, tartıştık baya, bence elma suyuyla on numara oluo, portakal la acı oluo, ikisi ile ayrı ayrı denersiniz) 70cc lik bi şarap alıosun. bunları bi sürahiye döküosun. sonra 3 çorba kaşığı şeker ile bi sürü buz atıosun. ve 10cc voktayı gömüosun içine. hoop karıştırıosun. biraz limon kabuğu, elma ve portakal parçaları biraz da. bence meyvede gene elma ağırlıklı takılın, portakal asidi tadını bozuo abartınca. alın size kral sangria tuto su. bunu bekletiyomuyuz içmeden önce bide kırmızımı beyazmı şarap ayrıca dolucanın rose diye bi şarabı var o ne ayak ben çok seviyorum onuda olayı ne bilmiyorum hiç hayır bekletmeye gerek yok, meyveleri koyduktan sonra servis ediosunuz hemen. kırmızı şarap. belirtmemişim hakaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 riglous said: Bekletmezsen onun ne farki kaldi kokteylden? Ayiptir, gunahtir, yaziktir saraba da meyvelere de. Oyle guruhu falan degilim bu isin. Toplasan alti ustu iki senedir yaparim, fazla iddiam yok yani. Ama ne biliyim, saraba elma suyu katip da ona sangria diyosan, biz bastan anlasamicaz zaten senle. http://en.wikipedia.org/wiki/Sangr%C3%ADa Sen bi iki hafta bekletin derken ciddi misin ya? Yapma allahısen. verdiğin linkte sangria tarifi var işte. bak bi bakalım. vikipedi said: Sangria Prep Time: 15 minutes Cook Time: 00 minutes Ingredients: * 2 750 ml bottles red wine – any type * 2 12 oz cans 7-Up or any lemon-lime soda * 2 oz triple sec * 1/2 cup brandy * 1/2 cup sugar, (more if you like a sweeter drink) * 1 orange, Sliced * 2 lemons, Sliced * ice Preparation: Slice the orange and lemons about 1/8 inch thick. Place in a large punch bowl or the largest mixing bowl you have. Add 1/2 cup of sugar and wine. Mix thoroughly to dissolve the sugar. Add Triple Sec and Brandy and stir. (If you are making this ahead of time, don’t add the soda until your guests are about to arrive.) Add the 2 cans of soda and stir. Taste for sweetness. If needed, add more sugar. Make sure that the sugar is completely dissolved. If you are serving from a bowl, add lots of ice to the bowl to chill completely. If you are serving in pitchers, put lots of the ice in the pitchers and then pour the sangria over the ice. brandy li fln yapın da ha deyince bulunmuo bu mazemeler. genelde herkes portakallı yapıo, elmalı ya da, soda olayı enteresanmış, şampanya gb on numara olur hakaten. denemek lazım. ben de çok iddialı değilim de, 2 hafta bekletmeye göre bişey yok sadece. of ne uzun yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 said: * 2 12 oz cans 7-Up or any lemon-lime soda * 2 oz triple sec triple sec,oz ve cans nedir? bide cup dediği bildiimiz büyük kahve kupalarındanmı yoksa bardakmı böle normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben de anlamadım o ölçü birimlerini. ama biz yaparken 70 lik şaraba 750 ml metvesuyu (orda 7up ekleyin dio) eklioruz. çok yakın miktarda yani. sonra votkayla sertleştrioruz biraz. brandy olayına fln girmioruz hiç. 1/2 cup şeker demiş, bz 3-4 çorba kaşığı atıyoruz. aynı tarif olmaz da işine yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şirince ion şarabı ne ya. ben şirinceden yeni döndüm öyle bişey görmedim en çok artemis, küp, kaplankaya ve vincent markasında şaraplar var orda. Ben özellikle vincent yaban mersini ve küp vişne şarabını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sina'nın şarap zevki berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şirincede şarap evlerinin bazılarında yüksek alkollü şarap vardır en lezizi onlardır. karadut ve yaban mersini gibi daha aromatik meyvelere uygulanır, şirincede her yerde bulunmaz, şirince dışında sanırım hiç bulunmuyor(izmir de bile) hangi şarap evinindi bilmiyorum ne yazık ki, şişesini saklamıştım ama sonra kırıldı ve attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya o şirince ne güzelbi yerdir ordaki sarabın tadı yok hiç burlarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi burda hispanic gettosunda bi meksika restorani var, boyle bir sangria olamaz. ben ki pek sarapci degilimdir, hastasi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar