Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=9827950 Empire dergisi yapmış. 1. 2. diye sıralamamışlar en güzel 100 film diye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kime göre neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=15773&p=17&rid=2368 favorim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Akira varmış listede güzel ama birazcık laf olsun diye yapmışlar gibi geldi bana. Şunu şunu şunu yazayım gibisinden yani. seven samurai falanda varmış. Geniş tutmuşlar harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 imdb de en iyi 250si vardı niye kasmışlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 of MWUASDUASHDSA.jaws falan var çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Film seçimlerini de kapakları da beğendim. Liste süper, hem klasikler var hem popülerler, üstünde kült filmleri de eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arcane said: Film seçimlerini de kapakları da beğendim. Liste süper, hem klasikler var hem popülerler, üstünde kült filmleri de eklemişler. bunu diyicektim mesaj yazmaya vaktim hiç yoktu En azından İzlemediğim(farkında olmadığım) ve izlenesi bir sürü güzel film varmış onu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dark knight hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 titanic mi? yapmayin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kac oscar almisti titanic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 doryciğim titanic çok güzel bi filmdi ama ya öyle deme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben vermedim, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dory said: ben vermedim, ne bileyim. suanda öyle gelebilir bana öyle geliyor ama sırf kült film açısından bakmamışlar olaya film piyasaya sürüldüğü zaman yaptığı sansasyona fln da bakmışlar . Titanic ilk çıktığında herkes bi oooo çekiyordu şimdi beyenilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben hala ooo çekerim. Çekimlerin kalitesi olsun, senaryosu olsun, müzikler olsun oyunculuklar olsun şahane film valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çıktığında sıkıcı ve aç bırakan bir filmdi... http://forum.paticik.com/read.php?11,1276467,1276470#msg-1276470 dev bi eziyet ve hepsi geminin batması için. neyse ki gemi battı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Müziği ve çekimleri iyiydi geri kalanı yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 titanic (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=15773&p=99&rid=2368 Fight Clubı , gizli teşkilat diye çevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sparkcaster said: titanic (td)titanic in olayı o zaten :p(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 blade i bıcağın iki yüzü diye çeviren insanlardan herşeyi beklerim:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu liste tamamdır, olmuş.. evet, hakikaten olmuş.. şaka bir yana, gerçekten çok güzel liste. hepsine baktım, blues brothers'ı göremeseydim 1 not kıracaktım ama 10 üzerinden 10 olmuş liste bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 jaws gibi gerizekalı bi filmden iyi olup şu listede olmayan filmleri saysam bütün gecemi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o değil de çok pis film izleyesim geldi :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 saving private ryan yoksa yerim o listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar