-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Böhüe ilk kez patladım hemde yeni aldığım retriever'ımla strip minerlar cargo epanderlarda gitti insuranceda vrdı ama yine 5-6m içeri girdim.Biraz harcamada yapmıştım son zamanlarda para kalmadı.Kalan parayla yepyeni bir retriever alıp taktım stripleri walletda 0 ama kalbimde sonsuz bir güçle geliyorum bekleyin beni astereoid beltler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Geçmiş olsun yahu. Lazım mı para? Turkish Coffee'de değilsin sen sanırım, sordum ses çıkmadı...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Nası patladın ya noldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kim patlattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ratler patlattı ya rezillik ehueh 0.1 system e gitmiştik dün gece corpla mine yaptık fln biraz.Bu sabahta baktım local boş gidiyim biraz dedim warp oldum tam o sırada tlefon çaldı annemi verdim fln derken bi 10sn bakmadım oyuna BUM.Gördüm ama retriever warp olana kadaaaar ehehe.Neyse buda ders olmuş oldu 1sn bile gözünü ayırmıcaksın low-sec de hele altında retriever gibi bişey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hmmm herseyden bir ders cikarmak iyidir tabiki. Low secte shuttle bile olsan dikkat ediceksin abi manyak cok :P Gecmis olsun tekrardan bisey lazimsa hmn yardim edelim ben seni icin goremedim oyunda bidaha oynuyomusun sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Geçmiş olsun angel. Benden sana bir tavsiye kazmaya başlamadan önce gemini bi yere align et daha hızlı warpa çıkarsın zor durumlarda (eski bir kızılderili numarası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ehehe ok saol Draco.Evet oynuyorum DareJedi göremedim bende seni bayadır denk gelemedik heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar