Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan kaçmanın cezası nedir ?

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

1 hafta uzaklaştırmaya kadar yolu var bunun demişti bana bi ara müdür yardımcısı ama o kadar yapmazlar bence =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

Nasil 13 senedir okuyosun ben onu anlayamadim ?

bide yakalanirsan heralde bi disiplin yersin 1 hafta fln yeme bende sicil olayina girerlerse geri kalan yıllarında da okursun[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 08 Nisan 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
Nasil 13 senedir okuyosun ben onu anlayamadim ?

ilk okuldan berı saymıs :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1'de 20 gün devamsizlik vardi..
paso asip counter 6.0 oynamaya giderdik..
lise 2'de 10 güne indi, yine de paso asiyorduk ögleden sonralari :)[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Sosyal ağlarda paylaş

unı hayatı lıse hayatına benzemez kı cok eglencegın bır ortam var bence unıde yasanılmalı bırde ogrencı evı olcak tamam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

13 senedir o sıralarda okumaktan sıkıldım
uni ye gidince en azından kendi alanımı kasacağım , benim yararıma olmayan edebiyatı görmeyeceğim. E tabi türkçemizi öğrenmek gerekiyor , ama çok derin gösteriyorlar . Sıkıldım artık benim işime yaramayacak dersleri görmekten.

1 sene kaldım
1 sene hazırlık okudum
13. senem bu sıralrda

sıkıldım
her gün kaçıyorum okuldan
yandaşlarımda var
topluca kaçıyoruz.

Yakalanırsak ne yapacaklarını merak ediyorum. Gerçi yakalanmak düşük bi olasılık , okulu yedik bitirdik neyin ne olduğunu biliyorsun , ama aksilik ya hani oldu diyelim...[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hayatında okuldan kaçmamış insanlara tavsiye ederim okuldan kaçmayı. Lakin ben okulumdan nefret ediyorum , çok reazlet bir devlet lisesi . O çitlerin üzeirnden atladıktan sonraki 30 sn içinde vücuıduma yayılan adrenalini hissetmek ve o heyecanı tatmayı kimseye değişmem. Sanki Saddamın mahsenlerinden kurtulmuş gibi kaçıyorum delicesine ...

Veya Hitlerin toplama kamplarından kurtulmuş gibicesine delicesine koşuyorum kaldırımlarda ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne zevklıdır o kacmaklar
kacarken amı gomleklerım yırtıldı :) onalr grurla tasıyordum savas gazısının madalyonalrı gıbı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bana sorcaksın bu konuyu
3 kere uyarı cezası verdiler disiplin uyarısıymış bi bok da olmadı
ama olmadı diyede rahat olmıycan
her an herşey olabilir ama okuldan kaçmanın cezası yoktur bence
benimkisi tuvalet kapısını yakma sonra tuvalette lavabo düşürme ve hocaya küfür etmeden almıştım cezaları[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim okulda olsan kaçamazdın (yani en azından izin kaıdı ya da babanın (aileden birinin) gelip doktora gidioz falan gibi bişey sölemesi gerekirdi .. okuldan kaçan olmadıı için cezayı da bilemiçem:) (zaten bizim okulda kimsenin gö.ü yemio gibi euheuhe.
ama yine de okuldan okula olmasa bile müdürden müdüre deiştii kesin.. (bizim müdür melek ama onu kışkırtan bi tip var ve bizim sınıfa takık)
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha bizim okuldan kaçmanın 984923184 değişik yolu var , zaten dağlık arazide gibi , okulu görsen karargah gibi , istanbulda fakat doğuanadoludaki okulları andırıyor ardındaki tepeler ile , biz askeri üs diyoruz , kimisi cezaevi diyor ...

sen kolejdemisinkine ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan kaçmak marifet değil şimdi
önemli olan okuldan kaçmadan sabredip derste inek gibi beklemek :P
sabretmek mesele olan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

cezasi okuldan okula degisir bence bunun, bizim okulda uyari vermislerdi (ama tabi sadece bir kere yakalandim zaten, bir cok kere olursa ne oluyo bilmiyorum), o kagidi alip veline imzalatip getiriyorsun, siciline falan yazilmiyor. ve fakat kinama falan turu bir ceza alirsan siciline girer ve o sicil seni universitede, sonraki butun akademik kariyerinde, ve de yurt disina yapacagin her hangi bir basvuruda takip eder. kesinlikle degmez yani, sik disini otur 2 saat derim ben[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini yok yazdirmiyorsan bisey olmaz, ara derse yok yazilirsan da cagiriyorlar seni idareden, mudur yardimcisini kandirip devamsizligina bile isletmemekten, disipline gidip 5 gun okuldan uzaklastirilmaya kadar yolu var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

ya uyarı, çok sık yaptıysan da disiplin cezası gelebilir. ama onlar sana okulda hiç dokunmaz yani ikiüç tane nashit en fazla,
ama sicilinin lekelenmesi kötü olur[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 08 Nisan 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
benimkisi tuvalet kapısını yakma sonra tuvalette lavabo düşürme ve hocaya küfür etmeden almıştım cezaları

flamethrower?[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

aheauh baggio her konudaki gibi bu konuda da bilgilerinin döktürmüş :)

KAcma okuldan birak sınıfta takılın kızlar eglence fln ingilizce hocasının kaset calarını(bizim zamanımızda kasetcalar vardı) alın cıkın alem yapın :)
daha eglenceli oluo ...ben okuldan kacıp yaptıkarlımı yazamam ayıp olur :) EMA terlikle tarumar eder beni[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...