dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Racta +1 aslında mantıklı bi durum bu. yansıma etkisi, forer etkisi vs. hepsi galiba bu temele dayanıyor. her ne kadar gnothi seauton (kendini bilmelisin) kulağa hoş gelse bile kayırırız biraz işte ;) doğrusu zaten "kendini tanımaya çalışmalısın" olsa daha uygun olur galiba. ben de uzatmamak için öle yüzeysel geçtim ama şuna cevap vermek istiyorum: said: Pardon, kendimizden nefret edince ne kazanıyoduk? koltuk? bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yani ben iyiyim çok sorunlu bi ifade olsada kastedilen şeyin kimseye art niyetle vs ile yaklaşmıyorum, kendi çıkarlarım için kullanmıyorum gibi bişey olduğunu yakalamak zor olmasa gerek. bende aynı şeyleri düşünüyorum, özellikle dostluk arkadaşlık gibi kavramlara olan inancımı yitirdim açıkcası. herkes kendi derdinin peşinde, tabiki de öyle olması normal bi durum her koyun kendi bacağından asılır ama yani şöyle açıklamaya çalışayım, özellikle kız-erkek ilişkilerinde çok rahat gözlemlenebilcek bişey. fiziksel temas olayından bahsediyorum, sarılmalar koluna girmeler filan. bana bi nevi evcilik oyunu gibi geliyo yani, her ne kadar arkadaşım olursa olsun ben gidip biriyle niye sarılmak isteyim yani, arkadaşlık sevgililiğin yarısı mı yani? gazetelerde cıkıyo sarılmak bi ihtiyac filan diye, e tamam ihtiyaçta satır aralarına baktığınızda nerden geliyo bu ihtiyaç?tabiki cinsel arzu ve üreme içgüdüsünden yani. böyle yaklaştığım birine arkadaş demem ben zaten yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi paticikteki herkes neden yanlış insanlarla tanışmış ya? Bi tek benim mi gerçek dostlarım var? Hep kötü günümde de iyi günümde de yanımda oldular. Kazık yemedim falan. Benim durumum normal değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 herkes kazık yer.yemeyen de yiyecektir. kazık yemeden nasıl kazık yememen gerektiğini ögrenemiosun kaşarlanma olayı.bi kaç tecrube yaşarsan bu hayatta daha rahat yaşarsın iyilik yaparsın.insanlar sana iyilik yapar.ama çıkar ilişkileri her zaman var.bunun içinde art niyet aramak lzm.ha daha bişi olmadan karşıdakini suclamak hata olur.ama paranoyak olmak lzm sonuçta insanın önce kendi geliyor hayatta.biri bana yanlıs yapmaya calısıyosa ben ona 3 yanlıs yapar yol veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tamam da belki doğuştan insanları tanıma yeteneğim var? Hadi onu geçtim de iki dost kazığı yiyip dostluğa inancı kaybetmek saçmalık. Öğren doğru insanlarla dost olmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nilep yaş kaç ? o kadar emin olma bazı şeylerden.ayrıca kendinide süper güçlerin olduguna inandırmaktan vazgeç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nilep çok pis saldırır bu posta. siper al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 böyle durumlarda insanların kendilerini savunmak için yaşlarına sarınmalarını hep ilginç bulmuşumdur. Peki aynı sözleri yaşı 50 olan birinden duysaydın Red? O zaman ne diyecektin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi sevgi bi kere bu dünyadaki en güçlü şey. Ve bunu yaşadığım korkunç olayları sevgiyle aşmama ve sadece sevgiyle iki insanın hayatını bataktan alıp çok çok iyi bi seviyeye getirmemizden biliyorum. Yani iyi niyetliyim diye hemen yaş kaç sorusu da saçma? Evet küçüğüm belki 18 yaşındayım ama bu zamana kadar sevginin ne kadar güçlü olduğunu inan şuradaki pek çok insandan daha ciddi biçimde gördüm. Sevgiye ve iyiliğe inanmak sizin elinizde abi, ama insan sosyal bi varlık. Dostların olmadan asla gerçekten mutlu olamazsın. Bence tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oncelikle 50 yaşına gelipte geçmişinde bu tarz şeyler yaşamayan dunyada insan yoktur.kimse kendini kandırmasın ha belki nilep 17 yaşındadır.ve bazı şeyleri yaşamamıştır.o yuzden söyledim ben ben 23 yaşındayım.ama bazı şeyler yaşadım gordum.yaşayanları gordum.ve daha yaşamadıgım neler var kim bilir.ama dediğim gibi kendimiiz kandırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben dost bulmayın falan dememişim.herkesin eşi dostu sevgilisi anası babası var.olmalıdır.ama sonuçta önce kendimiz geliyor.dost dediğin adam akraban değil birşeyin değil.sana kazık atmacagını bilemezsin.güzel şeyler paylaşmış olabilirsin.ama günün birinde kendini düşünüp kendi çıkarı için seni bırakmıcagını bilemezisn senin dediğin olay dogru birşey.ama lafta kalıcak şeyler.o senin bahsettiğin dunya bizim ki değil.bu dunyada bi yer edinmek rahat yaşamak senin dediklerinle olmuo ne kadar sevgi saçarsan.dost canlısı olursa.o kadar kazık yersin.buda benden sana ufak bi tavsiye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi ben de 18 yaşındayım ve inan yaşadığım şeyler ve o yaştaki davranışlarımın olgunuluğu beni de şaşırtıyo düşününce. Ama cidden dünyada hala iyilik var, iyi insanlar da var, dostluklar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Red said: ben dost bulmayın falan dememişim.herkesin eşi dostu sevgilisi anası babası var.olmalıdır.ama sonuçta önce kendimiz geliyor.dost dediğin adam akraban değil birşeyin değil.sana kazık atmacagını bilemezsin.güzel şeyler paylaşmış olabilirsin.ama günün birinde kendini düşünüp kendi çıkarı için seni bırakmıcagını bilemezisn Gerçek dost bulduğunda bilirsin. Birçok akrabandan daha değerli ve güvenilir dostlarım var ve mutluyum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben 20 yaşındayım. şu ana kadar çok kazık yiyebilirdim arkadaşlarımdan, kazık yemenin kıyısından geçtiğim çok oldu. Ama yeseydim de çok büyük kazık olma ihtimalleri yoktu. Ve hiç de kazık yemedim. Yemeyi de düşünmüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel said: Abi sevgi bi kere bu dünyadaki en güçlü şey. gerisini okumadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zomg carebear alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Benim yaşadıklarımı yaşayan herkes bunu söyler rahatça sae. Ama sen bilirsin tabi heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kıyısından dönmek bile bi tecrübedir. ben bişi demiyorum kimseeye.sadece bu kadar emin olmayın bazı şeylerden. annemde böyle bir insan.o yüzden 35 yıllık arkadaşı üç beş kuruş için sattı 35 sene sora. asla bilemezsiniz.annemde bilemezdi polyannacılık bu dunyada geçersiz.öyle sevgili kelebeği dostluk aşk mutluluk saflık pek işe yaramıor malesef.seni iş hayatındada görmek isterim nilep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 35 yıllık arkadaşı adam değilmiş demek ki. Kadınsa da adam değilmiş yani adam derken o anlamda değil sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel said: Abi sevgi bi kere bu dünyadaki en güçlü şey. Ve bunu yaşadığım korkunç olayları sevgiyle aşmama ve sadece sevgiyle iki insanın hayatını bataktan alıp çok çok iyi bi seviyeye getirmemizden biliyorum. Yani iyi niyetliyim diye hemen yaş kaç sorusu da saçma? Evet küçüğüm belki 18 yaşındayım ama bu zamana kadar sevginin ne kadar güçlü olduğunu inan şuradaki pek çok insandan daha ciddi biçimde gördüm. Sevgiye ve iyiliğe inanmak sizin elinizde abi, ama insan sosyal bi varlık. Dostların olmadan asla gerçekten mutlu olamazsın. Bence tabi.. işte daha 18 yaşındasın. yaşamadığın çok şey var demek istiyor şair. hele üniversitene git bi oku bakalım ne çeşit insanlarla karşılaşacaksın. o zaman da aynı şeyleri düşünecek ya da savunacak mısın, bekleyip görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel said: 35 yıllık arkadaşı adam değilmiş demek ki. Kadınsa da adam değilmiş yani adam derken o anlamda değil sonuçta :D değilmiş demek.ama 35 sene çok uzun bi zaman.senin dediğin gibi olmuo bu işler.kadındı.ama 35 sene sora belli etti kendini.bi ömür sora yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @oper: Abi bazen tek bir deneyim bile, ki bu deneyim bikaç sene sürdü, büyüme sürecimi kapsayan bir olaydı ve yeni yeni sonuçlandı mutlu sonla, birşeyleri anlatabiliyor. Ben üniversitede bir yığın hıyarla karşılaşabilirm. Dünyada hıyar yok da demedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yanlış anladın demek istediğimi. kalbini kıracak çok insanla karşılaşacaksın(büyük ihtimalle) ve kalbini kıracaklar hiç acımadan. kısacası bi kötülük gelip bulacaktır seni bi yerlerden. arkadaş seçme konusunda şanslı ya da profesyonelsen bişe diyemem tabi ama :) demek istediğim seni de kötülük yaparak arkandan kuyu kazarak üzecek şeyler olacaktır kanımca. onu demek istedim ben. bi sürü hıyar oldugunu herkes biliyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 neyse kısmet ha bide nilep sen olayı sadede dostlarla sınırlıosun.çevrendeki herkes dost olmicak ya.gorustugun konustun bişiler yaptıgın normal insanlarda olucak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben dostluklar yalan denmesine falan gıcığım onla ilgili konuşuyorum. İnsanların sevgiye, iyiliğe inancı kalmamış ki. Kötüler bir sürü var tabi. Ha kuyumu kazacak biriyle de dost olmam, iyi seçiyorum sakat olacaklar kendini belli ediyo zaten. Şans vermek yerine bırakıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar