paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, Hani aramızda Opel sevenler var ya, onlar için de araştırayım dedim :P Kendisi Finlandiya'da soğuk testine tabi tutuluyor. said: 2010 Opel Astra will get a very decent interior, which will be made in the same style as that of the sedan Insignia (he comes to replace the Vectra). What should be the basic model and complete list of options is still unclear. This information will be available after 2008 Paris Motor Show. Presentation of the new Opel Astra is scheduled for March 2009. RenderSpy said: The images of the exterior reveal a steeply curved rear-hatch, a swooping roof profile and new shape headlights with LED detailing. The tail lights are seen fairly clearly for the first time, revealing their final shape. Side indicators in the front fenders are visible, as is a greater degree of detail in the front fascia. Chrome strips in the door handles and the A-pillar window beside the side mirror pods round out the details in this latest round of shots. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sevmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hiç beğenmedim gerçekten, eski kasası çok daha güzel bence. Astra nın o güzelim orta konsolu neye benzemiş böyle, bu ne karmaşa kaos ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 valla yeni megane bunu yer bitirir bu boyle cıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Megane'da o hissiz direksiyon o denyo fren oldukça hiçbişi yapamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ya o vites topuzu ne öyle? Benim arabanın en sevdiğim yeri vites topuzu hem çok şık hemde çok rahattı bune abicim böyle? Astra'nın en önemli problemi çok satması. Alıyosun bi değeri yok herkeste var yoksa güzel bi tasarım olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 super olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Olmamıııış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şimdiki daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yanlız arka kapı ve c sutunu arkası camlarda biraz mazda 3 havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o konsoldaki karmaşıklı ve fazlalık ne öyle, almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Valla audi a3 le yeni opel corsayı çiftleştirmiş gibi olmuş ama beğendim ben. iç mekanı da yeni çıkıcak olan insignia ya benzetmiş olmaları büyük artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Selam, Ben karmaşık yapıyı seviyorum. Her görev tanımı için ayrı tuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 paramecium said: Selam, Ben karmaşık yapıyı seviyorum. Her görev tanımı için ayrı tuş. Saygılar. aynen =) Arabanın iç mekanı uçak kokpiti gibi olacak. Her şey için ayrı düğme olacak o düğmeler göz kalabalığı yapacak konsolda. Şuanki volvo s60 ların içini çok severim o yüzden mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selam, Bir ara Saab'lar öyleydi, hala öyleler mi bilmiyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Saab evet. Infiniti FX35'te de bilgisayar klavyesi gibi 105 tuşlu konsol var :P Bu çok minimalist tasarımları bende sevmiyorum. Mesela BMW 7 serisinde falan konsola bakıyosun 3 tane çevirmeli düğme görünüyo çok itici geliyo bana. Yalnız Astra'da abartıya kaçmış bu kadarıda fazla yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben bu orta konsolu direkt satışa sunabileceklerini hiç sanmıyorum. Bu ne abi. Her yer tuş. Fotoşop falan bu kesin başka bişi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne fotoşop u ya böyle photoshop olmaz. Bi kaç aya çıkıcak olan opel insignia ya bak içi onunla aynı nerdeyse. böyle çıkacak içi iddaya bile girerim şu vakitten sonra donuna kadar tüm malvarlığına iddiaya girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bencede şimdiki astra daha güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 {Belirtilen link tuttuğu oruç başına vuran mod tarafından ilgili maddelerin ilgili fıkralarını kaynak göstererek silinmiş ve yok edilmiştir. Mod aracını seçememenin verdiği agresifliği de üzerinde taşımaktadır, bundan sebep, link vermekten mümkün mertebe kaçınalım, resimleri koyalım, aya uzak, yere yakın olalım.paramecium} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yeni corsa deseler yenirdi ama. Şuanki astra daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar