Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dedektife ek olarak mesela bir witch hunter eklenebilir. Gece birinin adını bildirir eğer mafyaysa sabah ölüsü bulunur. Eğer townie'yse bir şey olmaz. 2 tane 4'erli mafya 1 dedektif 1 Doktor 1 Witch Hunter 9 Townie (1 Kingmaker ve 1 king) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ufak oyunlarda bile deli gibi inaktivite olduğu sürece, çok geniş çaplı oyunlara başlanması pek mantıklı gelmiyor bana. Belli başlı adamlar var sürekli oyunu takip eden, 20 kişilik oyuna başlayıp 5 kişinin birbirini yemesini istemiyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selamlar, ben bu oyuna kaydoldum da, ban yiyeceğimden dolayı katılamayacağım sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kusura bakmayın.. bakamadım bu ara pek foruma.. Smoke said: 2 tane 4'erli mafya 1 dedektif 1 Doktor 1 Witch Hunter 9 Townie (1 Kingmaker ve 1 king) öncelikle toplam 8 mafya 20 kişilik oyun için çok fazla olur.. 2 farklı takım olsa da townielerin pek fazla şansı olmaz.. ayrıca arkadaşlar, kingmaker oynayacaksak iki mafya takımı da olmaz zaten.. neden? çok düşük ihtimalle olsa da tüm townielerin gittigini, sadece 2 mafya grubunun kaldıgını düşünelim.. yani son kingmaker ölüyor ve ben yeni kingmakerı secmek zorunda kalıyorum.. e sanslı oyuncu hangi takımdaysa direkt kazanır ondan sonra.. yazı tura atmak gibi bi şey.. dediğim gibi bu haftasonu işlerim var biraz.. pek mesgul olamadım mafia ile.. ama bu aksamdan sonra bakabilirim artık.. ya tek mafyalı bir kingmaker olur.. ya da aklımda 4 takımlı bi oyun var.. eger olabilecek gibiyse onu oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu arada 20 kişi olduk gibi.. oyuncu sayısı da oyle olur.. 15 kişilik oyun zaman zaman pasif gecmis olsa da, fena gitmemişti.. yeni oyuna başvuran oyuncular da "aktif olabilecekseniz katılın" mesajımı görmüştür heralde.. eger cok yavas ilerlerse oyun, katılım gostermeyenleri kaldırır veya yerine baska oyuncu alabilirim.. eger o sekilde de kurtarmazsa oyunu bitiririz ama sanmıyorum oyle bi sey olacagını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 le_negociant banlanmış yerine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 varsın zaten ilk 20de =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 4 takimli oyun farkli konsept olur, guzel olur lezzetli olur. Isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ya ben ismimi yazdırmak istiyorum ama oyun hakkında hiçbişi bilmiyorum napçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 le negonun yerine ben girebilirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tekrar selam herkese.. oynatacağım kuruluma karar verdim gibi.. baştan beri kingmaker olur gibi düşünüyordum ama oynattığım ilk üç oyunun birbirinden baya farklı olmasını istiyorum =).. o yüzden, biraz endişe duyduğum ama yine de denemek istediğim, içinde 4 farklı grup + kasaba halkı bulunan bir oyun olacak.. setup henüz hazır değil yalnız.. dengeyi ve rolleri oturtmaya çalışıyorum ama takdir edersiniz ki ben de acemiyim (sadece 1 newbie game oynamışlığım var yabancı forumlarda =)).. o yüzden umarım patlamaz eheh.. bir kişi kesin olmamakla beraber kadro 21 kişi oldu.. 1. shadowfury 2. penth 3. eregorn2 4. mortis 5. cuce 6. cons 7. krusty 8. dory 9. azmo 10. notwist 11. mulgear6 12. look 13. mum_chamber 14. scheriff (belli değil) 15. apache 16. 0ne 17. Fly 18. Smoke 19. elesso 20. fede 21. nosfe 20 kişi de oynanır, 21 kişi de.. scheriff'in durumuna göre kesin sayı belli olacak.. yalnız gece rolleri ağırlıkta olan bir oyun bu.. eğer "hiç" vakit ayıramayacaksanız lütfen başlamayın oyuna.. ps: eğer dengeyi kuramayıp pes edersem (ki düşük bir ihtimal), kingmakera dönebilirim arkadaşlar.. o zaman da oyuncu sayısında biraz düşüş olabilir =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oynayacak herkes günde 2-3 kere bu konuya bakabilirse süfer olur aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beni de listeye yazar mısınız lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 öm de attım vakit ayırabileceğimi sanmıyorum beni silebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çoğu kişiye rollerini attım.. oyunu da başlatmak için browsera yazıp yemeğe gittim.. ama yazıyı kaydettiğim word dosyasını 1 saat önce silip, browserı da yanlışlıkla kapayan bi salak oldugum için yalan oldu :(.. su silinen dosyaları geri getirme hedeleriyle bi deneyim bakalım pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nasıl yanı roller kurallar falanmı silindi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet =/.. simdi getdataback ile scan ediyorum bakalım.. yarım saat önce sildiğim bi docx dosyasını kurtarmak zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bunu dediğine göre gitti o dosya kafadan. Murphy Kanunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kendin pişir kendin ye usulü olsun hepimiz kendi rollerimizi yazalım, oynayalım ona göre.. ben mafyayım. hadi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben doktorum. Ya da bi saniye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yaw kurtaramasam bile baştan yazacam hepsini ama bana iş çıkmış olacak.. kurtarırsam başlarız birazdan.. scan de amma uzun sürüyomus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Scan dedi, bence katil. LİNÇ OYU: Spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben kralım ama.. İnfaz: Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 doktor benim ama süfer doktorum ben kralın yemegine zehir karıstırdım öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar