RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende DNR den aldım bana kimse fişinizi saklayın falan demedi. Baktım kağıda kaşe yok, sorun çıkarmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben internetten sipariş ettim ve ve içinden bi kod çıktı... bo kodu yine internete yazcam ve ce 140ytl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 OB keyleri ile nereden kayıt olunuyor bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KillerLord said: birşey sorucam: şimdi 20 ytl'lik pre orderları alanlarda headstart kodu var değil mi ? bu kodla biz 4 gün erken başlayıp, peşine normal versiyonu alırsak ne olacak ? kodlar yanımıza kar mı kalacak ? hehe CE Preorder packteki kodlar sadece CEler ile çalışıyor, normal almayı düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şuan hepimiz resmi sitede o kısmın aktif olmasını bekliyoruz Apache said: OB keyleri ile nereden kayıt olunuyor bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 war said: We have improved the beta client downloader based on your feedback. Now, if you download the client you will be able to set the upload and download speed to suit your connection. This will make the download significantly faster for many of you. If you don't already have the client for the open beta then go here to get it. Many of you may be wondering what to do with your open beta key also. Before the servers open on Sunday we will open the validation page and you will be able to complete your preparations for the start of the open beta. We will of course post an update to let you know the moment the page is available. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Normalde yarın açılacak o kısım degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yarın kaç gibi açılıyor serverlar? daha hesap bile açmadık ucu ucuna beklenecekmi yoksa gene.aoc dada aynısını yapmıslardı gece boyu bekledik sızdıktan sonra açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yarın sabah -öğleden önce- açılcak 9 da kalkıp başlayın campinge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 avrupa serverı olduğu için inş. avrupa saatine göre açılır. ama daha önce goa nın yaptıklarını bildiğimiz için pazar gecesi 23:59 da bile açar bu adamlar insanlar iyice uyuz olsun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Closed betayı ne zaman patchleyebilcez acaba Son dakkada açıp işkence mi edicekler napıcaklar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yarın öğleden sonra serverlar, onun öncesinde de account management açacaklar. Sonra insanların patch yapacak ve "7"sinde oynayacaklar, yersen... GOA çok pis sıçtı, kusura bakmasın moderatörler ama bunun tabiri budur. Dalkavuk IanC, halen bi forumda "bizim bi planımız var" die geyik yapıo. 80 sayfa olmuş, herkes aynı şeyi sormuş "Ne zaman açılacak Acc. Management?" die, adam bunun dışında bir dolu cevap vermiş. Ne boktan bir servistir ya.. US 2 tane PW oynadı, CE alanlar CB'ye girdi, Acc. Man. 2 hafta önceden açıktı, vs. vs. Bu GOA patch günlerini falan nası halledecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 alakasız olucak ama sistem gereksinimleri nedir oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Adam gibi rvr yapabilmek için 2gb ram 2 çekirdekli bir işlemci geforce 8x ayarında bi kart lazım. Resmi olarak yayınlanan req ler yalan güven bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 doğru söylüyorsun bu GOA nın ne zaman ne yapacağı belli olmaz bakarsın yarın sitede mesaj yayınlarlar "NIHAHOA NASIL KANDIRDIK NE BETASI DIREK RELEASE YAPICAZ 2 HAFTA SIKIN DİŞİNİZİ" Gangren said: Yarın öğleden sonra serverlar, onun öncesinde de account management açacaklar. Sonra insanların patch yapacak ve "7"sinde oynayacaklar, yersen... GOA çok pis sıçtı, kusura bakmasın moderatörler ama bunun tabiri budur. Dalkavuk IanC, halen bi forumda "bizim bi planımız var" die geyik yapıo. 80 sayfa olmuş, herkes aynı şeyi sormuş "Ne zaman açılacak Acc. Management?" die, adam bunun dışında bir dolu cevap vermiş. Ne boktan bir servistir ya.. US 2 tane PW oynadı, CE alanlar CB'ye girdi, Acc. Man. 2 hafta önceden açıktı, vs. vs. Bu GOA patch günlerini falan nası halledecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Goa ya çay bardağı girsin. Şeytan diyo us e geç adam gibi oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hehh senin işin belli olmaz walla geçermi geçersinde acep lag durumu nasıl orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Daocta 150 200 pingle oynuyodum ben eu serverlarından daha düşüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi lagdan ziyade zaman korkutuyor beni eheh.. gece 4'te kalkıp rvr'ye mi girecez ? bu daha oyunun bası bir de ya, her patch zamanı bu kadar iskence cekeceksek, dunyanın en iyi mmo'su olsa cekilmez yani... iyi oyun olsa bile GOA patlatıcak avrupa'da warhammer'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Tüm sizin gibi düşünenler bile us de oynasa yeterli olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Her partchde böyle olmaz ama adamlar son hazırlıklarını yapıyor yani istemeyen releasei beklesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla absolut us de çıkan patchler dil çevirileri yüzünden 6 7 ay geç gidiyordu eu ya. RP sistemi farklıydı biz rr10 için götümüzü yırtarken adam 2 ayda oluyordu felan. Arkadaş olsa gözümü kırpmadan giderim us e aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Korkulan şey DAoC'da olanın olması işte. US'den baya sonra patch geliyomuş EU'ya, ondan insanlar güvenmemekte haklı ama pozitif düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Daoc ta olan olamaz, yani bu kadar yıldır birde üstüne wow u gördükten sonra kendine insan diyebilecek akıldaki hiçbir canlı bunu yapamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yapmamalı evet, ama yapıyorlar. eu da patchler 1-2 hafta bile gecikse oynayanlar isyan eder bence, 5-6 yıl öncesinde değiliz nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar