Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hayır.Acıklamasında yazıor sitede.Paketi geç gelenler için önlemini almıslar.ayın 18 inden sonra 7 gun oyuna devam edebiliceksin .Paketin gelince kodunu girebilceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yani şimdi ce kodu ile ben 14 eylülde başlıyacağım ve 25 eylül e kadar oynayabileceğim doğrumu ? ce siparişim en geç elime ulaşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyunun fiyati ne kadar arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 140+20 pre order = 160 CE edition 70 de normal sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tamam işte 18 eylülden sonra 1 hafan var sanırım :D jonywayt said: bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 We have improved the beta client downloader based on your feedback. Now, if you download the client you will be able to set the upload and download speed to suit your connection. This will make the download significantly faster for many of you. If you don't already have the client for the open beta then go here to get it. Many of you may be wondering what to do with your open beta key also. Before the servers open on Sunday we will open the validation page and you will be able to complete your preparations for the start of the open beta. We will of course post an update to let you know the moment the page is available. az önce resmi siteden yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 turkce meali nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyunu yüklemek için kullanılan programı değiştirmişler artık download ve upload hızını ayarlıyabiliyomuşuz buda daha hızlı download etmemizi sağlıycakmış. bide benim gibi "ee open beta keyi aldıkta neremize sokucaz" diye dolaşanlara yönelik demişki; pazar sabahı sayfalarında yol göstericeklermiş bize. tahminen "validation" diye bir bölüm açılıcak sayfada orda account yaratırken key i giricez ve account açılıncada oyuna giricez pıtır pıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben bugun indirdim downloader i ama dl/ul ayarlama secenegi bulamadim, 2gb internet var 25 le dl yapiyo 80 le ul yapiyor , cok bahtiyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 jonywayt said: bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte. Ne faturası ya kafayı mı yemiş bunlar fatura mı saklıycam ben. Verdim işte parasını aldım pre-order box'u. Fatura yok diye vermezlerse yemin ederim uçan tekme atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Beyler bugun indirmeye baslamama ragmen eski download clientini kullanıyo olabilir miyim? cünkü dl/ul ayarlama yeri yok bunda ve downloadin 4 kati upload yapiyor devamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Xaenin said: jonywayt said: bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte. Ne faturası ya kafayı mı yemiş bunlar fatura mı saklıycam ben. Verdim işte parasını aldım pre-order box'u. Fatura yok diye vermezlerse yemin ederim uçan tekme atarım. abi vermezler buyuk ihtimal... ben alırken kadın soylemisti fisi saklayın diye... aldıgımdan beri kutunun icinde duruyor fis... parasını verip aldın tabii de, "buradan aldıgını nereden bilecez !?!?!?" diyip cirkeflesebilirler eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Fatura bilgilerinin dükkan da kayıtlı olması gerek. Her türlü alırsın, Paketi aldığın günü söyleyip kimlik gösterirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Fatura isteyeni öyle bi döverim ki !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Beyler download clientiyle ilgili bilgisi olan varmıdır, bu dl/ul ayarlama konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende 1*2 haftalık client var herhalde ve kurdum oyunu açılasını bekliyorum patchler için. İçinde ayar falan yok ilkel bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende bugun link acilmadigi icin patiden bi arkadasin verdigi linkten indirdim ama mukemmel upload yapiyorum daha %10 yuklemisken 75kb upload gördügüm oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya kusura bakmayin da faturasiz is olmaz bence, fatura gostermeyenler sorun yasayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 en azından ilk gün ilk saatlerde almaya gelenlerden mutlaka fatura isterler.Üzerlerine ayrılmış hesabı.Çünkü o magazaya sattıgı adette gelecektir CE.Belki bir kac adet fazlası ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Elimde kutusu var ve fatura gösterilmelidir gibi bir ibare var mı kutunun herhangi bir yerinde dikkat etmedim. Ayrıca alırkende saklayın demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Xaenin said: jonywayt said: bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte. Ne faturası ya kafayı mı yemiş bunlar fatura mı saklıycam ben. Verdim işte parasını aldım pre-order box'u. Fatura yok diye vermezlerse yemin ederim uçan tekme atarım. MAvi bilgisayardan alırken banada faturayı saklayın demişti kadın.Bende o sıralar bihaberdim ..Kadına öylece baka kalmıştım.Neyseki saklamışsım...Vardır bir bildiği kenara atayım dedim faturayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben Dnr dan aldım içinden çıkan kağıtta dnr kaşesi basılı sıkıysa vermesinler bide sordum fişe gerek yok dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aldığınız yere göre değişir mavishop dan internet üzerinden aldıysanız zaten aldığınızı onlar görüyor ve sorun olmuyor öyle ediler bana bende de fş yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar