Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 ağustosPazar Server Açılışı

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

We have improved the beta client downloader based on your feedback. Now, if you download the client you will be able to set the upload and download speed to suit your connection. This will make the download significantly faster for many of you. If you don't already have the client for the open beta then go here to get it.

Many of you may be wondering what to do with your open beta key also. Before the servers open on Sunday we will open the validation page and you will be able to complete your preparations for the start of the open beta. We will of course post an update to let you know the moment the page is available.

az önce resmi siteden yayınlandı
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yüklemek için kullanılan programı değiştirmişler artık download ve upload hızını ayarlıyabiliyomuşuz buda daha hızlı download etmemizi sağlıycakmış.
bide benim gibi "ee open beta keyi aldıkta neremize sokucaz" diye dolaşanlara yönelik demişki; pazar sabahı sayfalarında yol göstericeklermiş bize. tahminen "validation" diye bir bölüm açılıcak sayfada orda account yaratırken key i giricez ve account açılıncada oyuna giricez pıtır pıtır.
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
bu arada benimde araldan kagıdım varmıs buldum :P

kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte.

Ne faturası ya kafayı mı yemiş bunlar fatura mı saklıycam ben. Verdim işte parasını aldım pre-order box'u. Fatura yok diye vermezlerse yemin ederim uçan tekme atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
jonywayt said:

kagıtta diyorki bu urunle beraber fatura ile aldıgınız yere 1 hafta ıcınde gıdıp ce editionunuzu almanız gerekmekte.

Ne faturası ya kafayı mı yemiş bunlar fatura mı saklıycam ben. Verdim işte parasını aldım pre-order box'u. Fatura yok diye vermezlerse yemin ederim uçan tekme atarım.

abi vermezler buyuk ihtimal... ben alırken kadın soylemisti fisi saklayın diye... aldıgımdan beri kutunun icinde duruyor fis... parasını verip aldın tabii de, "buradan aldıgını nereden bilecez !?!?!?" diyip cirkeflesebilirler eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
jonywayt said:

MAvi bilgisayardan alırken banada faturayı saklayın demişti kadın.Bende o sıralar bihaberdim ..Kadına öylece baka kalmıştım.Neyseki saklamışsım...Vardır bir bildiği kenara atayım dedim faturayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...