Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Thank you for contacting us! Due to the overwhelming popularity of Lineage 2, serial numbers for new beta accounts are currently "queued-up" until we are able to increase the capacity of the Lineage 2 service. There are currently plans to add an additional server this week, and we will continue to evaluate the need for more servers beyond this. Please accept our apologies for any inconvenience that this may cause. Please remain patient and the code will be sent to you as soon as possible. If you'd like, you can watch the Lineage 2 news page Kapasiteleri dolmuş şuan ve yeni key yollamıyorlar yeni server açtıkları zaman tekrardan yollayacaklarmış 1 hafta içinde açmayı düşünüyolar falan Bu arada oyunda cok kişi oldugundan npcler bile donuyormuş ehe aşırı lag olmuş bir ara, quakenet.org da lineage2 kanalı var bissürü insan var az takıldıdma konusulanları dinledim.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 böyle olcagi belliydi zaten.. neyseki geldi benimki çoktan.. bir de bu kalabalik open beta'dan sonra da devam eder insallah. baglanti kaldirmaz belki ama olsun :)[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oha nüfusu patlayacak oyunun o zaman. L1 oynayanların yarısı L2 ye girse zaten 1.2 milyon kişi yapıyor eheh ki sanırım girmişler bu yoğunluktan anladığım kadarı ile lol.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 e bana hala key lzm laaaan :) oyunu cektim her bi seyi yaptım olmadı tostumuda yedim bekliyom[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 cd key satılır :d[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla doğru şu yastık altındaki cd keyleri çıkarıyım ben bi iyi para eder :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 o kadar gundur bosuna mi bekliyoruz biz? gelde kufur etme.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dyna yolaldim cd key sana[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yırttım galiba..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hala fazla key'i olan varsa bana da yollayabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ahaha benim cd keyim var mesudum dicem de ilk defa mmorpg oynuyorum yani uo yu saymayalım çok garip geldi oynnaışı :) biraz da sıkıldım gibi oynarken ama oynadıkça alışırım herhalde :) kendime bi grup kurmam gerekcek sanırım en azında masa üstü frp oynadıgım dönemlerdeki gibi 3-4 eleman bulsam zevkli olur gibi geliyo ehe du bakalım alışıcaz zamanla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla key yollamak istiyen banada yollayabilir yani hiç mahsuru yok =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AerisDracul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bende İstesem Ayip Olmaz Umarim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordHeartus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 O zaman toptan key alalım derim :)[signature][hline]Aranel Telrunya God of Death and Destruction [email protected] -Morris Bishop- [Bu mesaj LordHeartus tarafından 04 Nisan 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hala yollamadilar bekliyoruz oylecene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşlar, bana da key yollayabilir misiniz? Uzun süre sonra MMORPG'lere geri döneyim dedim, ı ıh. Kötü durumdayım :P Yollayabilecek varsa sevinirim..[signature][hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hatta ve hatta yollayanın oyunda kölesi olurum 1 hafta :)..[signature][hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 varsa fazla paylasalim derim ben :) key filam ne gusel olurdu[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Jedi kasıyoruz diye başladık quenker görmek cıv cıv sesleri baydı. Biraz lineage 2 ye bakalım dedim ama ona da geç kalmışız, başvuru yaptım ama cd key gelmedi hala. Kılıç seslerini büyüleri özlemiştim zaten movielerden falan gördüğüm de bayağı ilginç bi oyuna benzio. Cdkey olup da vermek isteyen arkadaş var mı? :)[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ben ragnarok yüklemeye başladım 1 saat 10 dk da 65 mblık paket çekiyor, yarına biter oynarım onu artık.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar