nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Llama said: nutella yerim said: o kadar agır bi durum yok ortada,kız buyuk olasılıkla ya mahalleden ya uni den birisi,yalnızca bulup ayıp degil mi demek istiyorum iş düştü diye düşünmüyorsan varya.. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Llama said: nutella yerim said: o kadar agır bi durum yok ortada,kız buyuk olasılıkla ya mahalleden ya uni den birisi,yalnızca bulup ayıp degil mi demek istiyorum iş düştü diye düşünmüyorsan varya.. =) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne tür mesajlar atıyo? savcılığada vermem diyosun cezasını sen vericen artık aeauheau 100 fırça darbesi haeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 keşke benide bi kız arayıp taciz etse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hatları değişelim Edit : 1000 kontör yanında hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nutella yerim said: derdimi tam olarak ifade edememisim,kimseye duyurmadan usulca kızı bulmak istiyorum,dedigim gibi babasının ısmını soyadını bılıyorum ben de biliyorum okulda ona buna sorup arastırmayı su soyadlı bi kız tanıyomusunuz diye ama konunun cılkı cıksın ve kızın da adı cıksın istemiyorum mıhtara sor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hoccemama said: ne tür mesajlar atıyo? savcılığada vermem diyosun cezasını sen vericen artık aeauheau 100 fırça darbesi haeuha lan cok fesatsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 karpuzseven said: Hatları değişelim Edit : 1000 kontör yanında hediye kasmayalım ben direk hatuna yonlendireyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Seni nasıl rahatsız ediyor? şeyini koparcam felan mı yazmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Temiz işçilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vermez + kişisel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 CthuLhu said: vermez + kişisel olmuş kisiselde genelde duygusal/cozumlenemeyen problemler serzenisler falan oluyo,yalnızca gundelik hayatta basa gelen bi olay siz olsanız nasıl bulurdunuz diye buraya actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: ver ben arayım.. -aloo arkadaşımı telefondan arıyor muşsunuz! ben bölüm moduyum kardeşim! banlarım seni o telefondan bi daha konuşamazsın! ya da boşver iyisi mi ben aramıyımm :S ahaha bune ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nutella yerim said: CthuLhu said: vermez + kişisel olmuş kisiselde genelde duygusal/cozumlenemeyen problemler serzenisler falan oluyo,yalnızca gundelik hayatta basa gelen bi olay siz olsanız nasıl bulurdunuz diye buraya actım ha bi de kisiselde dert yanınca kendimi emo gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar