Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Cajun Video Keys to the VIP diye bir reality show var burda. 4 tane doğuştan kızlarla arası çok iyi olan kendilerini bu işte iyi zanneden adamın sunduğu komedi programı. Her bölümde etraftan 2 tane adam buluyorlar, bunları gece klübüne salıp şu kızın telefon numarasını al, bi kızın telefon numarasını 3dk içersinde al gibi görevler veriyolar sonra izleyip yorum yapıyolar. Yarışanlar beceriksiz adamlar. Programı sunanların Pick Up Artist konseptiyle uzaktan yakında alakası yok. Ama yukarda verdiğim linkteki bölümde Derek aka Cajun arkadaşımız katılıyor programa yarışmacı olarak. Derek www.lovesystems.com'da öğretmen olarak çalışan MASTER pick up artist. Adamın işi nasıl rahatlıkla ve tereyağından kıl çeker gibi yaptığını lütfen bir izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi onu okuyacağıma "graduate text in mathematics" serisinden bi kitap okurum, landau'nun ince ama 10kg/cm^2 bilgi yoğunluğundaki ve kristal gibi şeffaf kitaplarından birini okurum bi faydası dokunur. bi de pdf yani çekilmez çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tabi herkesin farklı hayat amaçları olabiliyor, saygı duymak lazım. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu da okunur da adama kainatın sırrını çözmüş gözüyle bakmak komik.Tabi kainatın sırrı sadece hazda görülürse o da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 üşenmedim okudum,bir dişi kişi olarak tırstım ve bu konudan uzaklaşıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ardeth said: abi onu okuyacağıma "graduate text in mathematics" serisinden bi kitap okurum, landau'nun ince ama 10kg/cm^2 bilgi yoğunluğundaki ve kristal gibi şeffaf kitaplarından birini okurum bi faydası dokunur. bi de pdf yani çekilmez çileyazicin yok mu fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 çoğunuz topiğin ilk postuna yanıt veriyor. O yüzden son yazdığım postu tekrar koyuyorum buraya, videoyu kesinlikle bakın, adamı işin üstnde izleyin: Sovereign said: Cajun Video Keys to the VIP diye bir reality show var burda. 4 tane doğuştan kızlarla arası çok iyi olan kendilerini bu işte iyi zanneden adamın sunduğu komedi programı. Her bölümde etraftan 2 tane adam buluyorlar, bunları gece klübüne salıp şu kızın telefon numarasını al, bi kızın telefon numarasını 3dk içersinde al gibi görevler veriyolar sonra izleyip yorum yapıyolar. Yarışanlar beceriksiz adamlar. Programı sunanların Pick Up Artist konseptiyle uzaktan yakında alakası yok. Ama yukarda verdiğim linkteki bölümde Derek aka Cajun arkadaşımız katılıyor programa yarışmacı olarak. Derek www.lovesystems.com'da öğretmen olarak çalışan MASTER pick up artist. Adamın işi nasıl rahatlıkla ve tereyağından kıl çeker gibi yaptığını lütfen bir izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Penthesilea said: Ardeth said: abi onu okuyacağıma "graduate text in mathematics" serisinden bi kitap okurum, landau'nun ince ama 10kg/cm^2 bilgi yoğunluğundaki ve kristal gibi şeffaf kitaplarından birini okurum bi faydası dokunur. bi de pdf yani çekilmez çileyazicin yok mu fakir gerçek bilim insanı dedigin fakir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 direk how i met your mother barney geldi aklima legendary olmus kitap gecenlerde televizyonda rastladim bu elemana, bir kac hafta onceydi sanirim. hakikaten boyle sopar gorunumlu falan bir herif, ojeli tirnaklar abuk subuk kiyafetler falan tadinda. once guldum direk ama ciddi populermis amca, 'follower'lari her gecen gun artiyormus, olay ciddi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 adam frp'den birşeyler öğrenmiş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mantıklı ve işe yarayan öneriler. Adamlar zaten size mucizevi 1 sopayla dokunacağız, ve züper über seksi kazanova olacaksınız salisesinde demiyorlar. Sadece taktikler, Özgüven tecrübe vb vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: "çekicilikten çok, ama çok uzağım. burnum, yüzüme göre büyük ve kanca gibi olmasa da ortasında bir tümsek var. kel değilsemde saçlarımın sadece azaldığını söylemekle yetinmem yakışık almaz...alnımın iki tarafında iki çukur var. sıska ve solgun vucuduma baktığım zaman, bırakın sarılmayı, bir kadının benim yanımda uyumayı dahi neden isteyebileceğini anlayamıyorum. anlayacağınız, kızlarla tanışmak benim için çaba isteyen bir iş. bir kadını sadece sarhoş olduğu için eve götürecek bir tip değilim. onlara şöhretimden bir parça veya malikhane gibi evimi vaat edemem. tek sahip olduğum aklım ve onu da kimse göremiyor." demiş yazar. fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mesela kitapta şu tarz öneriler de var; birinden hoşlandığında aşık olduğunda vesaire hani şu midedeki hoş hissiyat, kulaklarda kızarma, ellerde hafif titreme gibi şeyler olur ya. karşındaki random karşı cinsle konuşurken bu tarz bölgelerdeki sinirleri uyaracak şekilde beden dili kullanmak da çok önemli. burda kızın göbeğine maşallah diye vurmaktan bahsetmiyorum. bacak bacak üstüne atmış karşılıklı konuşurken, onun abdomen kısmına doğru elle anlatım, "aha buldum" şeklinde el şaklatma cinsinden kendi kulağınıza yapacağınız hareketler, karşı tarafta ordaki sinirlerin uyarılmasına sebep oluyor. burda belki ilk seferde kaldıramayabilirsiniz ama ikinci seferde işiniz çok daha kolay olur. arkadaşın belirttiği kitapta daha bunlardan tonlası var. ve gerçekten işe yarıyabiliyor. ha şunu da eklemek isterim. "daha kısası yok muydu, çok uzun okuyasım gelmedi" diyen arkadaşlar, kızın karşısına oturup saatlerce nasıl dayanıcaklar muhabbete ben onu merak ediyorum. kolaya kaçmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya o kadar okudunuz ettiniz.kitabı öveceğinize ne yaptınız anlatsanıza...var mı threesome filan bunlardan haber verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zeppelin said: ...karşındaki random karşı cinsle konuşurken bu tarz bölgelerdeki sinirleri uyaracak şekilde beden dili kullanmak da çok önemli. burda kızın göbeğine maşallah diye vurmaktan bahsetmiyorum... sesli güldüm ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Nefr said: direk how i met your mother barney geldi aklima legendary olmus kitap gecenlerde televizyonda rastladim bu elemana, bir kac hafta onceydi sanirim. hakikaten boyle sopar gorunumlu falan bir herif, ojeli tirnaklar abuk subuk kiyafetler falan tadinda. once guldum direk ama ciddi populermis amca, 'follower'lari her gecen gun artiyormus, olay ciddi yani SAYFALARDIR burda ne anlatıyorum ya? Gelen geçen dalga geçiyo.. Birazcık saygı ya.. Senelerdir pati üyesiyim.. bir kere banlanmadım dramaya girmedim.. şu gördüğümüz muameleye bak Burda anlattığın adam kitabın yazarı değil ama yazarı eğiten ve bu işi ilk başlatan adam. İsmi Erik von Markovik, kitapta ve heryerde kullandığı ismi Mystery. Adam kendi reality showuna başladı VH1'da yayınlanıyor: The Pick-Up Artist 1. sezon bitti 2. sezon başladı yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Zeppelin said: mesela kitapta şu tarz öneriler de var; birinden hoşlandığında aşık olduğunda vesaire hani şu midedeki hoş hissiyat, kulaklarda kızarma, ellerde hafif titreme gibi şeyler olur ya. karşındaki random karşı cinsle konuşurken ... NLP taktikleri deniyor bunlara ama pek fazla kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 fenris said: ya o kadar okudunuz ettiniz.kitabı öveceğinize ne yaptınız anlatsanıza...var mı threesome filan bunlardan haber verin :P al işte kitabı okuyunca mıknatıs gibi kadın çekmeye başlayacakmışsın gibi konuşuyosun. 30. kere söylüyorum: kitap adamın başından geçen olayları anlatıyor. Sana git böyle yap şöyle yap bak şunu yaparsan kesin senin falan gibi bi INSTRUCTION manual değil. Bu iş ciddi aylar ve bazen yıllar süren çalışma, özveri ve efor gerektiriyor. Kitabın anlatmaya çalıştığı şey de zaten bu olayın imkansız olmadığı, bazı kolay yollarla bu işi öğrenmeye başlayıp ilerde çok başarılı olabileceğini göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Benim kullandığım taktik daha efektiftir gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar