sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya ne kadar salak bir prgoramdır bu lütfen izlemediyseniz kanal d'yi açıp bir bakar mısınız. not: açıldıysa görmedim şimdiden pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bence izlemediyseniz aynen devam edin sakın kanal d'yi açmayın. harcayacağınız 1 saniyeye bile yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 beni ikilemde bıraktınız! 2 milyon var mı ya sigara alcam 3 milyon var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 boşanmak istemiyorum oda baya berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Olm çılgınlar gibi çay poğaça istiyorum lan istiyorum mühühüh peynirinde maydonoz olsun mühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 karpuzseven said: Olm çılgınlar gibi çay poğaça istiyorum lan istiyorum mühühüh peynirinde maydonoz olsun mühühü lan forum olarak niye sürekli yemek şeysi spamliyorsunuz oruçluyuum lan ben!!sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben de oruçluyum o yüzden canım çekiyo zaten yoksa sevmem peynirli poğaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 karpuzseven said: Olm çılgınlar gibi çay poğaça istiyorum lan istiyorum mühühüh peynirinde maydonoz olsun mühühü peynirli mamüllere maydonoz katıldımı çıldırıyorum. iğrenç oluyolar katmayın artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o değilde patetes salatasina azcik mayonez iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 rus salatası olur zaten öle olunca bezelyede katmak lazım evet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ona kadar git ahmet çakar aç foxtaki yarışma programını izle bari gül . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2 dk yayandım anlamadım değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yok be abi rus salatasi ayri bişey annem bi patates salatasi yapar tam türk işi yanina azcik mayonez oyyyyşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 AAHAHAHA RUS DİYİNCE AKLIMA KOMİK BİŞİ GELDİ CAPSDE KAPAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 balon said: ona kadar git ahmet çakar aç foxtaki yarışma programını izle bari gül . bence bu daha komik oyunculuk bile yok yani replikleri falan unutuyorlar. bir de bırakın poğaçayı falan quarter pounder ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sabahın köründe gördüm. çok kötü oyunculuk lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Xenocide said: karpuzseven said: Olm çılgınlar gibi çay poğaça istiyorum lan istiyorum mühühüh peynirinde maydonoz olsun mühühü peynirli mamüllere maydonoz katıldımı çıldırıyorum. iğrenç oluyolar katmayın artık! Normal koşullarda tırt gelen o lezzetin hasretini oruç olunca çekiyor insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sesu said: balon said: ona kadar git ahmet çakar aç foxtaki yarışma programını izle bari gül . bence bu daha komik oyunculuk bile yok yani replikleri falan unutuyorlar. +1 ilkokul piyesi gibi ya, rezalet bişey. en azından ilkokul piyesinde çocuklar bıcır bıcır konuşurlar sevimli olurlar(cırtlak olmayanları tabi) böyle abuk gelmez yani. burda eşşek kadar olmuş tiplere ilkokul piyesi oynatıyolar yaa iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bosanmak ıstemıyoruma laf yok !!!1!1111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar