Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ilk defa böyle bişeyi burda paylaşıyorum ama gözüm korktu açıkcası biraz düşüncelerinizi duymak istedim. male bonding olayı yani, bayanlar rahatsız olursa affola. pekala, her hikayedeki gibi bi kız var ancak bu biraz çatlak olanından. pek olgundur kendisi, öyleki ilk tanıştığımızda 82li abim kadar filan sanıp, yazmayı düşünmemiştim bile. öyle bi kaç hafta geçti muhabbet edip tanıdık birbirimizi filan ve çıkmaya başladık. bu süre içinde çok değişik bi durum oldu, bi gün sokakta yürürken bi anneyle cocuunu gördük, çocuk şımarıklık yapıyodu annede yapma oğlum etme oğlum filan diye sakinleştirmeye çalışıyodu. o an orda "ben olsam vururdum ağzına bi tane, nasıl sabrediyo ya" dedi şakayla karışık ve ilk kez hayatımda birinden soğuduğumu hissettim. yani çocuk yapmayı filan tabiki düşünmüyorum şu an ama ilerde elbet bi gün olucak, ve olduğu vakitte böyle bişeyi kimse istemez sanırım. herneyse, o da izmire taşınıyodu, öyle havada kalan bi ilişkimiz oldu, bi nevi açık bi ilişki yaşadık diyebilirim sanırım 3 sene boyunca çünkü ne olursa olsun sonunda birbirimizi ararken buluyoduk kendimizi. şöyle ki gerçekten, bana değer veriyo ve bunu göstermekten de çekinmiyo(çoğu beraber olduğum bayanın aksine). eğitimli, kültürlü, alımlı, hoş biri. ikimizde hayattan payımıza düşeni yaşadık, ve her zaman birbirmize dürüsttük bu konuda. bana bayanların yaptığı bütün o sinsi oyunları bile anlatırdı, hani kimsenin yaptığını kabul etmiceği cinsten olanları. ama sorun şu ki hisleri konusunda biraz fazla açık sanırsam, yani tabiki olması güzel bişey rahatsız olmuyorum ama söylediklerinden de gözüm korkmadı değil yani. hani biraz sorunlu demiştim ya, evlenicem seninle benim olucaksın filan diye dalga geçiyo filan ama içten içe biliyorum bu dediklerini kastettiğini. öyleki hadi ya dediim de tabiki kimle çıkarsan çık gelip musallat olurum ki bi kere filan diye bu espriyi sürdürüyo. biraz coupling esprisi olucak ama "she's actually a lad with balls" yani :) sorun şu bi tutukluk var içimde, ne olduğunu bende bilmiyorum, bulmaya da yanına gidicem zaten ama sizce değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Birşeyler hissediyormusun? Yani ne bilim, 3 senedir kopamadığına ve sürekli geri dönüp durduğuna göre hissediyorsundur da bu nasıl bir his onu tanımlayabiliyormusun. SEvgi mi? Takıntı mı? Alışkanlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bence çok şanslısın, her düşüncesini açıkça söyliyebilen bir kız arkadaş / eş herşeyi içine atıp sonra patlıyan bi tanesinden kat kat iyidir. ayrıca böyle bir huyu olduğu için ve dürüst olduğu için sen asla acaba içinden başka düşünceler mi geçiyor diye düşünmessin. çocuk olayına takmamalısın bence her bayan kendi çocuğunu sever, bu çocuk sevgisi değil evlat sevgisidir, hormonlardan kaynaklıdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yani olay şu, elbette bişeyler hissediyorum ama, tamam biraz çocukca ve hayalperestce olucak ama, hep filmlerde gördüğümüz türden the "one" hadisesi yaşıyacağımı düşünürdüm yani tamam biraz fazla romantiklik ama aşk değil bu yani, öte yandan gerçekten sürdürebilceğim aşka en yakın şeyde bu gibi geliyo. yani aslında sorduum şey kızla çok alakalı değil, evlilik mevzusu aşkla olması gereken bişey midir deil midir bu cok kafama takılıyo bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evlen o kızla. aşk bi müddet sonra biter. önemli olan sevginin ve saygının devam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bizce deger mi???bırak onu bunu sen..sence deger mi.(NOKTA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abicim işte değer mi değmez mi bilmiyorum bunu soruyorum bende. daha 21 yaşındayım, elbette karşıma bi ton bayan çıkıcak. ama böylesi de hakkaten zor bulunur cinsten, ve şimdiden uzatmalı bi geçmişimiz var. benim böyle mi bağlılık yapmama değer mi işte bunu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bayan çirkin bir kelime bence. Ayrıca iki haftada bir sevgili değiştirmeli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 iki hafta bile çok haftada bir değiştirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 6 yıldır sevgilisi olmayan biri diyor bunu evet. carecarecarecarecare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şimdi değermi değmezmi onu biz bilemeyiz. Bize sorarsan 40 kafadan 40 ayrı cevap gelir. Yaşadıklarını göz önünde bulundurarak ona kendin karar vereceksin. Burda bi adam sevgilisi ile tartışır, gelir bura "tüm kızların köküne kibrit suyu" kıvamında döşenir yani. :) Bence evlilik konusunda sana takılıyordur. 21 yaş nere evlilik nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hanım kızımız kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 22 ama yani daha doru bi değerlendirme adına oda bende yaşımızdan çok daha olgun insanlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya insan baya bişey yaşamalı bana göre birisine bağlanıpta hayatını onla sürdürmeden önce . aldatılmalar farklı insanlara ilgiler bana burdan çıkıo gibime geliyor insan gençken herşeyi yaşamalı ki sonradan heves olmasın ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evlenme ne lan?! bence biraz sakin. ama daha doğru bir değerlendirme adına, ben de yaşıma göre çok daha velet bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evlen bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sen daha önce fazla örnekle karşılaşmamışsın ki şimdikiyle bir şeyler yapabilceğini düşünüyorsun.Yapılmaz demiyorum da daha yaş 21 yani=).Ne kadar olgun olsan da ol bu yaştaki bazı sorumsuzluklar falan daha sonra sizi zora sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne tutukluğu var onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yahu adam böyle bi kızı bulunca şaşırmış işte doğal olarak :) alıskın değilzi böyle türlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Abi 3 yil olmuş ben olsam evlenirdim cocuk falan yapmayin 3-4 sene zaten belli olur herşey belki biraz uzun bi süre ama evlen evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya zaten bi kere evlilik filan yalan şu yaşta abi yaş 21 yani, tamam payıma düşeni yaşadım da hemen bi köşeye de çekilmem ;) öte yandan eksik olan şey heyecan, aşk da diyebilir kimisi. yani gerçekten hava atmak gösteriş yapmak değil amacım, ama dediğim gibi nispeten dolu bi hayatım oldu şu ana kadar, ve bunların içinde yalnızca öpüşürken bile beni sanki ankaranın -20 derecedeki ayazı gibi titretebilen bi kızda var. şimdi bi elde böylesine iliklerime işleyen bişey yaşamışken, böyle şu an hiç bi heyecan hissedememeye kalbim elvermiyor. herneyse, sanırım baya oturttum kafamda. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oncelikle: Paintball gunlerindeki ege cok geride kalmis be :) yorum: ayri sehirlerdeymissiniz sonucta, yasin da 21 ve evlenmeyecegine gore bence nasi geliosa oyle gitsin. acik iliski diye tabir ettigin seye devam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar