Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Patiden 5.ye banlanacan o olacak bu gidişle
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne alaka lan,tayyipe saydirmadim ki son zamanlarda
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu arada konu sapmasın bizde bi kere bütün gece uğraşığ Kadıköy Anadolu'nun duvarına baya büyük bi ÖSS graffitisi yapmıştık. Baya da eğlenmiştik yaparken ama müdür Osman Nuri ertesi gün sildirmişti. aaah ah
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valla benimde kafam girsin duvarın sahibine soran var mı boyamadan önce? Park bahçe alt geçit duvarlarında olsun seviyorum ama.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi board markerla yazi yazip graffitti yaptigini sanan aptallari hic sevmiyorum ben.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ev-iş yeri duvarlarına bu işleri yapanlardan bende hoşlanmıyorum şahsen. Mülk sahibi rahatsız olabilir. Daha beteri burda trenlerin yada otobüslerin içini dışını boyuyorlar. Babalarının malı ya. Ha istinat duvarı yada sağda solda sahipsiz duvarlar vardır, birazda yetenekle güzel şeyler çıkartılabilinir tabi. Onlardan göze hoş gelen baya bir iş var. Board markerla yazı olayıda sanat fln değil bana göre, Erdener abi lazım o tiplere... -Ne yaptın lan sen? -Gittim siyah kalemle nick'imi yazdım her yere he he... -Afferim sana.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: abi board markerla yazi yazip graffitti yaptigini sanan aptallari hic sevmiyorum ben. HAHAHAHAHAHAHAHA
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gidip kendini boyasana sagi solun icine edicegine
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 senide benide onuda şunuda her yeri boyuyalım ne fark eder ha ? dünyayı güzelleştiriyoruz işte
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuck vandalism !!! 5 kere okudum bu başlığı,5 indee ana polis değilde,annapolis gibi okudum :d
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafitiler her yerde olmali aslinda, belediyeler bunun icin gencleri tesvik etmeli ama "SENİ SEVİYORUM NALAN" diye sagi solu pic edenleri de sprey kutusu niyetine kullanmali. Hortumu arkadan takiyorsun agizdan spreyliyorlar.
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valeron said: fuck vandalism !!! 5 kere okudum bu başlığı,5 indee ana polis değilde,annapolis gibi okudum :d Bende =P
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hayatımızın her anında birbirimize destek olalım,olur mu
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafiti ciddiden uğraşıldığında bir sanattır :)
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Is grafitti or vandalism ? bizim essay konumuzdu bu sene üni'nin hazırlığında.opinion essay yazıodk .. sizde yazınız
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben duvarlara msn adresımı yazıom super_ultra_sexy_man@hot...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valeron said: Is grafitti or vandalism ? bizim essay konumuzdu bu sene üni'nin hazırlığında.opinion essay yazıodk .. sizde yazınız muhaua standart bir konu bu heralde her unide veriliyor yoksa aynı ünide miyiz :P
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 özel mesaj kutunu boşaltırsan sölicem : P herkesin yünivörsitimi duymasından rahatsız oluyorum,beni öldürmek isteyeceklerdir ...
Öne çıkan mesajlar