Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ana polisss

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada konu sapmasın

bizde bi kere bütün gece uğraşığ Kadıköy Anadolu'nun duvarına baya büyük bi ÖSS graffitisi yapmıştık. Baya da eğlenmiştik yaparken ama müdür Osman Nuri ertesi gün sildirmişti.

aaah ah
Mesaj tarihi:

Ev-iş yeri duvarlarına bu işleri yapanlardan bende hoşlanmıyorum şahsen. Mülk sahibi rahatsız olabilir. Daha beteri burda trenlerin yada otobüslerin içini dışını boyuyorlar. Babalarının malı ya.

Ha istinat duvarı yada sağda solda sahipsiz duvarlar vardır, birazda yetenekle güzel şeyler çıkartılabilinir tabi. Onlardan göze hoş gelen baya bir iş var.

Board markerla yazı olayıda sanat fln değil bana göre, Erdener abi lazım o tiplere...

-Ne yaptın lan sen?
-Gittim siyah kalemle nick'imi yazdım her yere he he...
-Afferim sana.

Mesaj tarihi:
Grafitiler her yerde olmali aslinda, belediyeler bunun icin gencleri tesvik etmeli ama "SENİ SEVİYORUM NALAN" diye sagi solu pic edenleri de sprey kutusu niyetine kullanmali. Hortumu arkadan takiyorsun agizdan spreyliyorlar.
Mesaj tarihi:
Valeron said:
Is grafitti or vandalism ?
bizim essay konumuzdu bu sene üni'nin hazırlığında.opinion essay yazıodk .. sizde yazınız

muhaua standart bir konu bu heralde her unide veriliyor yoksa aynı ünide miyiz :P
  • Yeni Oluştur...