Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Patiden 5.ye banlanacan o olacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne alaka lan,tayyipe saydirmadim ki son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu arada konu sapmasın bizde bi kere bütün gece uğraşığ Kadıköy Anadolu'nun duvarına baya büyük bi ÖSS graffitisi yapmıştık. Baya da eğlenmiştik yaparken ama müdür Osman Nuri ertesi gün sildirmişti. aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valla benimde kafam girsin duvarın sahibine soran var mı boyamadan önce? Park bahçe alt geçit duvarlarında olsun seviyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi board markerla yazi yazip graffitti yaptigini sanan aptallari hic sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ev-iş yeri duvarlarına bu işleri yapanlardan bende hoşlanmıyorum şahsen. Mülk sahibi rahatsız olabilir. Daha beteri burda trenlerin yada otobüslerin içini dışını boyuyorlar. Babalarının malı ya. Ha istinat duvarı yada sağda solda sahipsiz duvarlar vardır, birazda yetenekle güzel şeyler çıkartılabilinir tabi. Onlardan göze hoş gelen baya bir iş var. Board markerla yazı olayıda sanat fln değil bana göre, Erdener abi lazım o tiplere... -Ne yaptın lan sen? -Gittim siyah kalemle nick'imi yazdım her yere he he... -Afferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 türban olsa reputeysın alırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 neyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Zibidilikten başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: abi board markerla yazi yazip graffitti yaptigini sanan aptallari hic sevmiyorum ben. HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gidip kendini boyasana sagi solun icine edicegine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 senide benide onuda şunuda her yeri boyuyalım ne fark eder ha ? dünyayı güzelleştiriyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuck vandalism !!! 5 kere okudum bu başlığı,5 indee ana polis değilde,annapolis gibi okudum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafitiler her yerde olmali aslinda, belediyeler bunun icin gencleri tesvik etmeli ama "SENİ SEVİYORUM NALAN" diye sagi solu pic edenleri de sprey kutusu niyetine kullanmali. Hortumu arkadan takiyorsun agizdan spreyliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valeron said: fuck vandalism !!! 5 kere okudum bu başlığı,5 indee ana polis değilde,annapolis gibi okudum :d Bende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hayatımızın her anında birbirimize destek olalım,olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafiti ciddiden uğraşıldığında bir sanattır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Is grafitti or vandalism ? bizim essay konumuzdu bu sene üni'nin hazırlığında.opinion essay yazıodk .. sizde yazınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben duvarlara msn adresımı yazıom super_ultra_sexy_man@hot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valeron said: Is grafitti or vandalism ? bizim essay konumuzdu bu sene üni'nin hazırlığında.opinion essay yazıodk .. sizde yazınız muhaua standart bir konu bu heralde her unide veriliyor yoksa aynı ünide miyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 özel mesaj kutunu boşaltırsan sölicem : P herkesin yünivörsitimi duymasından rahatsız oluyorum,beni öldürmek isteyeceklerdir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar