Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ödüller haftalık puana göremi genel puana göremi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yuh szass a bak sen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nerdeyse tek Su Topu için Fantasy-game oynamadığım kaldı bir LCD kazanamadım... Adam da skill var demek =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Zamanında uefa'nın sitesinde CL için oynamıştım da ilk 3e PS2 veriyolardı, 4. olmuştum kafayı sıyırıyodum :) Başka başarım olmadı benim de pek.. Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu sene NBA fantasy'i ödüllü yapalım bari Pati liginde , Khala ayarlasın bşiler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya abi tabata yla beto yu alın bi takıma hele tabata ucuz iki haftadır da gol atıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 agahowa yı koydum ben bakalım napcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Taktik vermeyin ki rakiplerimiz güçlenmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahah =) oda ddooru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ödülünü almış adam, resimleri falan var hehe klasik bilgisayar başına oturup web sitelerine baktırarak poz verdirmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 49 ekran lcd :P gözümden mutluluk okunmuş üstelik ;) O kadar mutlu oldum ki , işe geldim çalışıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 helal hocam. nice başarılara artık. sen kazanamazsan bize gelsin sırada biz kazanalım bea =) üye oldum yardırıcam bu hafta. resimlere bakalım. resimlere bakalım. rsim koy pls kk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Maraton Haber Tıklayın efendim haber orada :P Gözlerimden okunan mutluluğa bakın. Ben hiç ödül almadım anne :( *ağlama efekt* 21 inch monitör samsung var evde ama olsun bedava sirke baldan tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 acunda sarılmış sana artık bol kazançlar gelir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hehe güle güle kullan valla, bu hafta dvd player veriomuş galiba ya yaramaz, öylesine oynicam bu hafta... Şöyle adam gibi PS3, X-Box, bilgisayar ya da ne blim yine TV falan versin LCD yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ps3 kazancam ben zaten o zaman okuncak gözümden mutluluk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu hafta kesat bir hafta oldu. Genel klasmand 2.ciliğimi 150 puan sürdürüyorum :P kopana kadar mini hayali kurabilirim. 1-2 hafta daha ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar