Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Maraton haber Efendim çok cici bir oyun yapmışlar :P Kazanınca daha güzel bir oyun olduğuna karar verdim orada burada oynayan görmeyen hediye almayı denemek isteyen olur ;) Yeri burasımı bilemedim gerçi ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 (bkz.pati kullanıcılarının asıl demek istedikleri) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 forumu ekşi sözlük sanip bknz vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha lcd kazanmış adam gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Evet, geçen haftaki de PlayStation3 kazandı. Esas onun için uğraşmıştım da kadrom elimde patlamıştı. Bakalım 3. hafta ne getirecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vaay lcd televizyon hayırlı olsun :) bende üye olim bakalım :P /üye oldumda fantezi futbol kısmına giriş yapamıyorum ne mal bi site yapmışlar be. http://fantezifutbol.maraton.com.tr ye girince yine giriş yapmamı istiyor, yapıyorum şifre yanlış diyor. ayrı bi üyelikmi istiyo diye ordaki üye ol linkine tıkladım yine maratonun sitesindeki üyelik şeysi geldi karşıma. ne lan bu :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eagle la aynı problem bendede var.. nası çözücez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben de giremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Teşekkürler efendim :) Problem belli bir zaman sonra çözülüyor. Bendede olmuştu sanıyorum maraton üyelik veritabınını oraya aktarıyorlar belli aralıklarla, aktarılınca açılıyor PS3 bende almayı istedimde olmadı :( Kısmet bunaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hayırlı olsun LCD'n. Nicki görünce tanımıştım zaten de, emin olamamıştım. Evet, bahsettiğiniz sorun herkeste oluyor. Ama 24 saat içinde çözülüyor merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tebrikler lcd ye bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben oynuom ya zaten kazandıgını ordan gorup bi kıskanmıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: Üyemize ödülünü, "Var mısın, Yok musun?" adlı yarışma programıyla yüz binlerce YTL para ödülü dağıtan Acun Ilıcalı verecek. hadi ballısın bak acunlada tanışcan, belki seni ibizaya bile götürür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şifre yanlıs diyo ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İbizaya gideceksek verelim geri lcdyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 2 gğn oldu hala şifre yanlıs diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 @szasstam abi bu hafta kimleri alalım takıma biraz tuyo ver .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 milli maçlar bitsin bi kim sakat kim değil görelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok canavar adamları almıştım ben kadroma da Trabzon 90+2'de gol yiyerek yıktı geçen hafta beni, hem kalecim hem defansım trabzondu. O olmasa belki kapmıştım elinden lcd yi :P Bi de Kewell'ı kaptan seçtik 2 puan aldı herüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sorma ilk hafta gokhan gonul yaktı beni ikinci haftada kewell ın kaptanlıgı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet ilk hafta -1 getirdi Gökhan Gönül bende de vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 takımımı kurdum ama para yetmiyor yahu.fiyat listesini cok pahalı yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yıldız almicaksın işte. Her hafta 1 tane hadi çürüklerden seçersen 2 taneye paran anca yetiyo. Yoksa Alex ya da Lincoln falan alırsan 10k para, toplam bütçenin çeyreği gidiyo tek adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hala giremiyorum. şifre yanlış diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Khelben said: hala giremiyorum. şifre yanlış diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar