Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Maraton haber Efendim çok cici bir oyun yapmışlar :P Kazanınca daha güzel bir oyun olduğuna karar verdim orada burada oynayan görmeyen hediye almayı denemek isteyen olur ;) Yeri burasımı bilemedim gerçi ama ;)
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 (bkz.pati kullanıcılarının asıl demek istedikleri) :P
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Evet, geçen haftaki de PlayStation3 kazandı. Esas onun için uğraşmıştım da kadrom elimde patlamıştı. Bakalım 3. hafta ne getirecek :)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vaay lcd televizyon hayırlı olsun :) bende üye olim bakalım :P /üye oldumda fantezi futbol kısmına giriş yapamıyorum ne mal bi site yapmışlar be. http://fantezifutbol.maraton.com.tr ye girince yine giriş yapmamı istiyor, yapıyorum şifre yanlış diyor. ayrı bi üyelikmi istiyo diye ordaki üye ol linkine tıkladım yine maratonun sitesindeki üyelik şeysi geldi karşıma. ne lan bu :L
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eagle la aynı problem bendede var.. nası çözücez bunu
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Teşekkürler efendim :) Problem belli bir zaman sonra çözülüyor. Bendede olmuştu sanıyorum maraton üyelik veritabınını oraya aktarıyorlar belli aralıklarla, aktarılınca açılıyor PS3 bende almayı istedimde olmadı :( Kısmet bunaymış.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hayırlı olsun LCD'n. Nicki görünce tanımıştım zaten de, emin olamamıştım. Evet, bahsettiğiniz sorun herkeste oluyor. Ama 24 saat içinde çözülüyor merak etmeyin.
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben oynuom ya zaten kazandıgını ordan gorup bi kıskanmıstım :P
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: Üyemize ödülünü, "Var mısın, Yok musun?" adlı yarışma programıyla yüz binlerce YTL para ödülü dağıtan Acun Ilıcalı verecek. hadi ballısın bak acunlada tanışcan, belki seni ibizaya bile götürür :P
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İbizaya gideceksek verelim geri lcdyi :P
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 @szasstam abi bu hafta kimleri alalım takıma biraz tuyo ver .. =)
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 milli maçlar bitsin bi kim sakat kim değil görelim ;)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok canavar adamları almıştım ben kadroma da Trabzon 90+2'de gol yiyerek yıktı geçen hafta beni, hem kalecim hem defansım trabzondu. O olmasa belki kapmıştım elinden lcd yi :P Bi de Kewell'ı kaptan seçtik 2 puan aldı herüf
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sorma ilk hafta gokhan gonul yaktı beni ikinci haftada kewell ın kaptanlıgı =)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet ilk hafta -1 getirdi Gökhan Gönül bende de vardı :)
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 takımımı kurdum ama para yetmiyor yahu.fiyat listesini cok pahalı yapmıslar :)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yıldız almicaksın işte. Her hafta 1 tane hadi çürüklerden seçersen 2 taneye paran anca yetiyo. Yoksa Alex ya da Lincoln falan alırsan 10k para, toplam bütçenin çeyreği gidiyo tek adama.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hala giremiyorum. şifre yanlış diyor..
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Khelben said: hala giremiyorum. şifre yanlış diyor..
Öne çıkan mesajlar