calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 selamlar efenim. bir süredir bu bbc nin sağlık belgesellerini izliyorum ve dedim ki kendi kendime "niye patide böyle bir bölüm yok". yazdım paticik.com bölümüne dory falan dediler ki sağlık konusunda danışılması gereken doktordur, ki tamamen haklılar ama benim dediğim hani şunu yerseniz şuna iyi gelir, şunu yaparsanız şu faydası olur falan tarzında bişeydi. neyse efenim ben de bu tarz bir başlık açma ihtiyacı duydum. aşağıda sağlıkla ilgili bu tarz tavsiyeler bulacaksınız... ıspanak. yıllar yılı demir deposu olarak tanıtıldı, temel reis yerdi dayağı bu naneyi yedikten sonra ver gözüne kabasakalın. bi aralar yokmuş efenim ıspanakta demir falan kandırmışlar bizi falan diye umutlarımız suya düştü ama yine de gönüllerimizdeki yerini yitirmedi ıspanak. ha hiçbirimizin de vazgeçilmezi değildi tabi ki. ama olmalıymış a dostlar. niye mi?çünkü efenim haftada belli bir miktar ıspanak yemek (hatta her gün bir miktar olursa daha da iui) 40 lı ve 50 li yaşlarda başlayan bir kornea rahatsızlığını engellemketeymiş. kör olma riskini de sıfıra indirmekteymiş (tabi gözünüzün falan çıkması ayrı bi mevzu). bu kornea rahatsızlığı cidden kötü bişey böyle gözününüz önünde çember şeklinde bir karartı oluşuyor ve de göre kaliteniz oldukça düşüyor. yani neymiş her hafta biraz biraz ıspanak yiyecekmişiz. bir diğer elzem madde de kırmızı şarap efenim. kırmızı şarap içerdiği alkol ve kendine özgü bir madde (ismini hatırlayamıyorum) ile damar esnekliğini artırarak kalp rahatsızlıkları riskini azaltıyormuş. her gün bir iki kadeh içilmek şartıyla tabi ki. abartmamak lazım:) siz de bu başlık altında böyle bilimsel sağlık tavsiyelerini yazarsanız gayet güzel bir başlık olur sanırım. hepinize sağlıklı bir hayat dileğiyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Semizotunu yoğurtla birlikte yiyin, yoğurtsuz semiz otu yemek böbrek taşı yapabilir. Kabuklu meyveleri soyduktan sonra hızlı tüketin. Örnek; elma. İçindeki bazı vitaminler havayla temas edince oksitleniyor, ve bize yararsız hale geliyor. Herhangi bir ilaç, hap aldıysanız 24 saat boyunca greyfurt tüketmeyin. Ya da greyfurt yediyseniz en basit ilaçları bile kullanmayın. Greyfurt ilaçların etkisini iki kat bazen daha fazla arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çok sık mastürbasyon sperm kalitesini düşürdüğü gibi eğriltide verir. Dikkat etmek lazım benden bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sivilceler için tavsiyesi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 temiz tut cildini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Günde iki kere Dove sabunla yıka yüzünü. Clean&Clearın toniği var onunla sil dışarıdan geldiğinde falan. Yağlı cilt yapısına sahipsen yapabileceğin pek bir şey yok zaten. Kader diyip geçeceksin. Varsa da ben bilmiyorum. Bilen paylaşırsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 saçımda yağlı cildimde yağlı :{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sivilce vs için egzas diye bişi var, kükürtlü sabun. kokusu zaman zaman rahatsız edebilir kükürt ne de olsa ama baya işe yarıyor. kızarıklığını filan alıyo hemen, ucuz da bişey. lokman hekim tarzı yerlerde var, onlara ne deniyodu unuttum da :) eheh evet shadow saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aktar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sabah kahvaltısında enaz 8 tane siyah zeytin bi tutam maydonoz ve taze nane yemeye özen gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Taşa oturmayın ayrıca Korunun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yaşada oturmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 porsuk said: yaşada oturmamak lazım ve basmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar