Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 a4 mu a5 mi? ben dikiz aynasından hangisi geliyor anlamıyorum genelde de. sonra yanımdan geçerken bakınca a4 çıkıyor. audi dizayn departmanı: -lam yarın patrona a4 skeçlerını gostercez, elimizde hic bir sey yok. -dur photoshopta bir cut copy paste yapayım
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gerci bmw versiyonu icin: -bir konsol urettik super oldu namussuzum. hangi modele takalım? -(maç izlemekte olan uretim sefi) 1-2-3-4-5 YETMEZ!!! LALALALAAAALALAAALAAA (tezahurat) -abi sef ne dedi? -hepsine aynı konsolu takın dedi.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 opel muhendisleri ve teknik servis elemanı arasında bir konusma: -yakında opel arabalar dil cıkarabilecek, hatta AI olacak, canı sıkılınca kusecek size kapıları acmayacak, bagajı kafanıza kapatıp saka yapacak, yolda gıderken benzin bitti diye kandıracak, espri yetenegi olacak, bir de soyle yeni bir konsol dusunuyorum f16 pilotlarına ozel, kornaya basınca teybin sesini acabilecek, teyp kafasına gore acılıp kapanabılecek, sonra hatta zamanla evrim gecirerek arabamız dunyayı ele gecirebilecek... elektronik otesi yaptık elektroniiiiik !!!! NİHOHAOHAOHA - abi gaz teli gene arıza ısıgı yaktı - sil arızayı ver musteriye, yanınca gene gelir.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Volvo uretim departmanı: Volva dizaynırı Arnbjörg,mühendisi Kjell ve ford avrupa yetkilisi David arasında gecen dialogdur: D: (duvardaki tank resmine bakarak) hayırdır beyler, ne guzel bir duvar resmi? A: o resim degil yeni arabamız D: biraz agır olmamıs mı? K: İsvec celigi o isvec celigi. pasif guvenlikte maksimum seviyeye ulastık, biri artık size vurunca direk olecek. airbag falan koymadık, opsiyonel yaptık o yüzden. ayrıca dizaynı cok guzel oldu. araba ne kadar dıkdortgen, o kadar iyi. D: Pazarlama buna ne diyor? A: forda bir sorun bakalım hangi motor bu kasayı cekmez dediler. D: bakayım eski mondeo dan bir seyler ayarlarız.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yer houston uzay merkezi: kalkıs kontrol ekip muhendisi Jonathan ve kule kontrol sefi Adam arasında gecen konusma metnidir -Adam, benden habersiz fırlatıs mı yaptınız? -Yoooo, hayır? -Bizim roket havada? hava kuvvetleri gorsel kontagı dogruluyor. -Ha, yeni model hyundai dir o. bizim roketi de araba sanmıslardır.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Namessar 335 olayı sana iyi gelmedi gibi : Derin derin nefes al... Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Audi headquarters, saat 11:20, patronun kızının A3 unu tamir eden iki Audi ustası arasındaki konuşma metnidir: -Hans? -Efendim Klaus? -Çekici farın yan tarafına çarptım, kenarlara doğru yamuldu. -Makyaj deriz Klaus.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 VW headquarters, üretimden sorumlu vice koşarak CEO nun odasına dalar : - Wolfsburg ofisi karışmış durumda! urettigimiz her 3 TSİ motorun 1 tanesi düşük beygirle üretim bandından çıkmış! - Panik olma, ayırın bir kenara, audi ye takarız.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 BMW almanya ofisi, saat 11:55 -Türkiye distribütörü Borusan satış hacmini ikiye katladı. -kaçaydı arabalar orada? -(hesap makinesinde gösterir) - hep merak ediyordum neden el freni ile farlar da opsiyonel olsun diyorlar diye.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Sen böyle devam edersen eğer sana özel konu bile açarım ben :) Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aslında bır an dusundum hepsını edıtleyıp donanım elestırı konumun altına mı soksam dıye.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Namessar said: opel muhendisleri ve teknik servis elemanı arasında bir konusma: - abi gaz teli gene arıza ısıgı yaktı - sil arızayı ver musteriye, yanınca gene gelir. Gaz teli mi? O da ne? Gerisi doğru :P
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2001 corsa sahibi bir arkadaş gaz pedalı sensörü arıza ışığı yaktı diye 2 hafta servisten çıkaramadı da arabayı :D
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi o servis iş bilmiyomuş tech2 ye bağlıyosun tüm hataları sil diyosun tamam işte :D
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yardımcı olan herkese teşekkürler. A4 2.0 tdi aldım bugün. Test sürüşünde bayıldım zaten arabaya. Kazasız belasız kullanırım inşallah.
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 güzel günlerde kullan =), hayırlı olsun
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, İyi günlerde kullanırsın inşallah :) paramecium bir kişiye daha Audi aldırmanın iç huzuru ile yoluna devam eder Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hayırlı olsun :) Ne renk, neler var içinde, kaça geldi gibi sorular geldi aklıma :)
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Opak Siyah. s-line al diye tutturdu kuzenim ama hem 4000 euro fazla tutuyor yaklaşık hem de sert süspansiyon olayından tırstım yine. Koltuklar da siyah kumaş oldu. Deri çok pis terletiyor benim sırtımı yazın yapışıyor gömlek bayılıyorum. A4 e bayıldım ama ya, o böyleyse A8 falan nasıldır allah bilir. Ben A8 alcam diye gitsem test sürüşü yaptırırlar mı acaba 1-2 km falan hehe
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 resimleri koyarsan güzel olur:) , kazasız belasız sürüşler,hayırlı olsun..
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 @Nemessar: Süper :D koptum! Daha yok mu?
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hangi opsiyonları aldın yazabilir misin acaba? Ne kadar fark ödediğini de biliyor musun toplam bunlara ?
Öne çıkan mesajlar