Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan Davulcuları

progamer

Öne çıkan mesajlar

yahu nedesem bitarafa çekiyosunuz.belki adam gece 1 de uyudu,sabah 6 da işe gidecek ve uyanmak istemiyo.belki adam yahudi,oruç tutmuyo,belki adam hıristiyan oruç tutmuyo,belki adam müslüman oruç tutamıyo,belkide adam hasta,uyusa onun için daha iyi falan.Demokratik,laik diyoruz evet,ozaman 3 tane eleman kısa yoldan,ucuz yoldan para kazanacak diye bu insanlarıda rahatsız etmenin bi manası varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Gece 3'te okutma. O da saçma ki zaten, hadi tamam çok dini bi ihtiyaç da. Ramazan davulcuları bi gelenektir. Ama alarmlı saatlerin yaygınlaşmasıyla anlamsızlaşan bi gelenektir. Beni rahatsız etmeye hakları yok. Hiç kusura bakma.

+4925423 benim kastettiğimde bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ha tabi son 4-5 senedir bu işin cılkı çıktı. fake davulcuların türemesi, gecenin 2'sinde güm güm güm vurmaya başlamaları ve ritmsiz odun gibi çalmaları falan hoş değil tabi.

hani gelenek falan diyoruz, tamam da gelenekse adabı ile uygulansın.

ek olarak fake da olsa adam gecenin yarısı omzunda davulla sokak sokak geziyor, bunun iti kopuğu var, sarhoşu var, sonra davul alerjisi olan kişilerden bilimum küfür yiyebilitesi var falan. dilencilikten daha kabul edilebilir meslek, çocukları kullanarak duygu sömürüsüne girmiyorlar en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

ramazanda vaktinden önce gelen aga gold pls diyen davulcuları çok fena şişleyesim var. zamanında gel paranı haket, inanmayan bi insan olsam da saygı duyarım, gelenek sonuçta. ama niye beni 3 de uyandırıyosun ki, kolay kolay tekrar uyuyamıyorum kardeşim. ramazan bitince bu davulcuları tek tek bulup gecenin bi yarısı çok pis uyandırasım var
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
ya o davulcuların sesi ve manileri çok hoşuma gider benim

oruç moruç tutmam ama ramazan ayında o davulcuları dinlemek baya zevk verir.

Son senelerde duyduum hiç bir davulcu ne düzgün çaldı nede mani falan söyledi sadece kafasına göre bir şeyler vurarak geçti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz birşeyler yapın bu konuda.. Davul çalarken kafasına şişe (içki şişesi daha etkili olur, verilmek istenen mesaj babında) fırlatın, bahşiş istemeye geldiğinde annesine söverek tekme tokat merdivenlerden yuvarlayın.. Bunlar fazla extreme geliyorsa bağırın çağırın camdan en kötü..

Sizi bu kadar rahatsız eden şeylere bile tepki koymuyorsanız artık..
Sosyal ağlarda paylaş

Gece gece kafana hiç davul tokmağı yemediğinden böyle diyorsun herhalde :)
Slat said:
Madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz birşeyler yapın bu konuda.. Davul çalarken kafasına şişe (içki şişesi daha etkili olur, verilmek istenen mesaj babında) fırlatın, bahşiş istemeye geldiğinde annesine söverek tekme tokat merdivenlerden yuvarlayın.. Bunlar fazla extreme geliyorsa bağırın çağırın camdan en kötü..

Sizi bu kadar rahatsız eden şeylere bile tepki koymuyorsanız artık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...