nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gece 3'te okutma. O da saçma ki zaten, hadi tamam çok dini bi ihtiyaç da. Ramazan davulcuları bi gelenektir. Ama alarmlı saatlerin yaygınlaşmasıyla anlamsızlaşan bi gelenektir. Beni rahatsız etmeye hakları yok. Hiç kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yahu nedesem bitarafa çekiyosunuz.belki adam gece 1 de uyudu,sabah 6 da işe gidecek ve uyanmak istemiyo.belki adam yahudi,oruç tutmuyo,belki adam hıristiyan oruç tutmuyo,belki adam müslüman oruç tutamıyo,belkide adam hasta,uyusa onun için daha iyi falan.Demokratik,laik diyoruz evet,ozaman 3 tane eleman kısa yoldan,ucuz yoldan para kazanacak diye bu insanlarıda rahatsız etmenin bi manası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ulan ne acayip olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Gece 3'te okutma. O da saçma ki zaten, hadi tamam çok dini bi ihtiyaç da. Ramazan davulcuları bi gelenektir. Ama alarmlı saatlerin yaygınlaşmasıyla anlamsızlaşan bi gelenektir. Beni rahatsız etmeye hakları yok. Hiç kusura bakma. +4925423 benim kastettiğimde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ha tabi son 4-5 senedir bu işin cılkı çıktı. fake davulcuların türemesi, gecenin 2'sinde güm güm güm vurmaya başlamaları ve ritmsiz odun gibi çalmaları falan hoş değil tabi. hani gelenek falan diyoruz, tamam da gelenekse adabı ile uygulansın. ek olarak fake da olsa adam gecenin yarısı omzunda davulla sokak sokak geziyor, bunun iti kopuğu var, sarhoşu var, sonra davul alerjisi olan kişilerden bilimum küfür yiyebilitesi var falan. dilencilikten daha kabul edilebilir meslek, çocukları kullanarak duygu sömürüsüne girmiyorlar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gece 3 te ezan okunmaz zaten :) şimdi ne desem forumu trollemiş akpli olcam burda ezanı savunacağım için o yüzden bişi demiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abi her türlü gecenin bi yarısı beni uyandırma hakkı yok millet saat kurmadı diye. Saat kursunlar, huzur kaçırmasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 senko said: gece 3 te ezan okunmaz zaten :) şimdi ne desem forumu trollemiş akpli olcam burda ezanı savunacağım için o yüzden bişi demiom. Abi işte o normal bi saatte ama gece 3te davulcu gelince etmediğim küfür kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok ders çalışmaktan ben idrak edemedim konuyu. senin karşı olduğun şey türkiyede ezan okunması mı yoksa ramazanda vaktinden önce gelen aga gold pls diyen davulcularmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Benim derdim Türkiye'de gecenin bir yarısı ramazan davulcularının tutan var tutmayan var diye düşünmeden, ki insnaların çalar saatleri varen, davula abanmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi de arabanın arkasına oturuyolar ya, mesela sabahlayan bi insanım, burda ezandan iki buçuk saat önce, iki saat önce, bi saat önce sürekli birileri çalıyo. böyle telefonun alarmını ertelersin ya onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Davulcuları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ramazanda vaktinden önce gelen aga gold pls diyen davulcuları çok fena şişleyesim var. zamanında gel paranı haket, inanmayan bi insan olsam da saygı duyarım, gelenek sonuçta. ama niye beni 3 de uyandırıyosun ki, kolay kolay tekrar uyuyamıyorum kardeşim. ramazan bitince bu davulcuları tek tek bulup gecenin bi yarısı çok pis uyandırasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bizim mahalleden Chris Adler geçiyor, çift krossa bir abandımı bütün sokağı uyandırıyor eleman. yan mahalleden lars geçiyormuş, yazık adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 lombardo var bizde de ara sıra da SLAAAYEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR! diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Günümüzde artık gereksinimi olmayan bir gelenek. %5-6 dahi kalmamıştır davul sesi ile uyanan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya o davulcuların sesi ve manileri çok hoşuma gider benim oruç moruç tutmam ama ramazan ayında o davulcuları dinlemek baya zevk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gece kuşu isen sorun olmuyorda sabah işe gideceksen veya çocuklar davul sesinden korkuyorlarsa pek tatlı olmuyor. Zaten mantıken gecenin 3ünde sokakta davulla gezmenin anlamı nedir günümüzde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aket-Atum said: ya o davulcuların sesi ve manileri çok hoşuma gider benim oruç moruç tutmam ama ramazan ayında o davulcuları dinlemek baya zevk verir. Son senelerde duyduum hiç bir davulcu ne düzgün çaldı nede mani falan söyledi sadece kafasına göre bir şeyler vurarak geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mani söyliyeni kalmadı ki masqın dediği gibi çift cross gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz birşeyler yapın bu konuda.. Davul çalarken kafasına şişe (içki şişesi daha etkili olur, verilmek istenen mesaj babında) fırlatın, bahşiş istemeye geldiğinde annesine söverek tekme tokat merdivenlerden yuvarlayın.. Bunlar fazla extreme geliyorsa bağırın çağırın camdan en kötü.. Sizi bu kadar rahatsız eden şeylere bile tepki koymuyorsanız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o tepkilerde biraz "YUH!" luk olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gece gece kafana hiç davul tokmağı yemediğinden böyle diyorsun herhalde :) Slat said: Madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz birşeyler yapın bu konuda.. Davul çalarken kafasına şişe (içki şişesi daha etkili olur, verilmek istenen mesaj babında) fırlatın, bahşiş istemeye geldiğinde annesine söverek tekme tokat merdivenlerden yuvarlayın.. Bunlar fazla extreme geliyorsa bağırın çağırın camdan en kötü.. Sizi bu kadar rahatsız eden şeylere bile tepki koymuyorsanız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 of abso emauhdsughfd. abi sen yedin mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar