Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hafta içi o saatlerde avrupa yakasından anadolu yakasına birinin geçmesii oldukca zor baya zor .
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben bütün sene boyunca geçtim =) insan alışıyor zamanla.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül şogüzel ekleyelim: göztepe 7v7 (madem tuzum kuru gerekirse 5v5 :P ) verinays olasıcadır.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül olacaksa bu akşam karar verip sahayı almamız lazım 6v6 moda ya da 7v7 göztepeye karar verelim=)
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela onay beklediklerimiz-->bomb-bathory-babacum-sly-tharkas-jankis-sabo-apex
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 topinki daha yeni gordum. o yuzden biraz gec cevap oldu. yer varsa hala ben de oynarım. yalnız hafta ici yapıcaksak, 6dan sonra olsun pls. işten cıkıp gelicem bide, tam performans beklemeyin benden (=
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ankarada organize etselerde bizde katılsak
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kahretsinki yurt disndayim 15ine kadar:( sakatsiz makatsşz duzgun bir mac yaparsiniz insallah. ps:delaya guvenmeyiin yedeginizi hazir tutun.
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeter kardeşim tamam 12 asil cıktı =) onay vermeyin daha :p
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Göztepe olsun abi. 7v7 >> 6v6 (tu)
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yalnız şu var.. Göztepede maçlar 18 e mi 19 a mı kadar ne 70 lira sonrasında 140 lira olması lazım. Ona göre ayarlasanız iyi olur. Geçen maça gittik millet cebinde 5 lira ile geldi ve bir arkadaşa patladı :D temkinli olun. Edit: Fiyat kargaşası.
khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 noyanım civanım, göztepe de yaparsak eğer maç sonu kadıköy'e atarsın dimi bu güzel kardeşini hani deniz otobüsünü kaçırma ihtimalini göz önünde bulundurursak :)
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=) haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Pyro said: Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum. sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=)
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 8-13 Eylül arası tatildeyim gelemiyorum ne yazık ki :/
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 naptın sixomxs, daha fazla kötü haberi kaldıramayız=) bunu yarın pazar pazar iyice oturup konuşalım başlıkta tarihi iyi belirlememiz lazım=)
khala Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beyler napıyoruz simdi tarihi kararlaştıralım
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cavanagh said: Pyro said: Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum. sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=) Şişli'den? Eh. İşte tarihi kesinleştirseniz ona göre yarın erteletmeye çalışıp kesin birşey diyebilirim ama 11'i hariç uygun benim için, sadece o gün doluydum ben.
Öne çıkan mesajlar