Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hafta içi o saatlerde avrupa yakasından anadolu yakasına birinin geçmesii oldukca zor baya zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 niye, ben geçiyorum gayet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben bütün sene boyunca geçtim =) insan alışıyor zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül şogüzel ekleyelim: göztepe 7v7 (madem tuzum kuru gerekirse 5v5 :P ) verinays olasıcadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül olacaksa bu akşam karar verip sahayı almamız lazım 6v6 moda ya da 7v7 göztepeye karar verelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 7v7 göztepe(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela onay beklediklerimiz-->bomb-bathory-babacum-sly-tharkas-jankis-sabo-apex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 topinki daha yeni gordum. o yuzden biraz gec cevap oldu. yer varsa hala ben de oynarım. yalnız hafta ici yapıcaksak, 6dan sonra olsun pls. işten cıkıp gelicem bide, tam performans beklemeyin benden (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ankarada organize etselerde bizde katılsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül gelemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kahretsinki yurt disndayim 15ine kadar:( sakatsiz makatsşz duzgun bir mac yaparsiniz insallah. ps:delaya guvenmeyiin yedeginizi hazir tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeter kardeşim tamam 12 asil cıktı =) onay vermeyin daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11 eylül uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gdip alıyım ben yarın sahayı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Göztepe olsun abi. 7v7 >> 6v6 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yalnız şu var.. Göztepede maçlar 18 e mi 19 a mı kadar ne 70 lira sonrasında 140 lira olması lazım. Ona göre ayarlasanız iyi olur. Geçen maça gittik millet cebinde 5 lira ile geldi ve bir arkadaşa patladı :D temkinli olun. Edit: Fiyat kargaşası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 noyanım civanım, göztepe de yaparsak eğer maç sonu kadıköy'e atarsın dimi bu güzel kardeşini hani deniz otobüsünü kaçırma ihtimalini göz önünde bulundurursak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=) haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Pyro said: Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum. sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 8-13 Eylül arası tatildeyim gelemiyorum ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 naptın sixomxs, daha fazla kötü haberi kaldıramayız=) bunu yarın pazar pazar iyice oturup konuşalım başlıkta tarihi iyi belirlememiz lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beyler napıyoruz simdi tarihi kararlaştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cavanagh said: Pyro said: Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum. sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=) Şişli'den? Eh. İşte tarihi kesinleştirseniz ona göre yarın erteletmeye çalışıp kesin birşey diyebilirim ama 11'i hariç uygun benim için, sadece o gün doluydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben varım ne zamandı maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar