Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Halı Saha Organizasyonu v6.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
topinki daha yeni gordum. o yuzden biraz gec cevap oldu.
yer varsa hala ben de oynarım.
yalnız hafta ici yapıcaksak, 6dan sonra olsun pls.
işten cıkıp gelicem bide, tam performans beklemeyin benden (=
Mesaj tarihi:
Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum.
Mesaj tarihi:
Yalnız şu var.. Göztepede maçlar 18 e mi 19 a mı kadar ne 70 lira sonrasında 140 lira olması lazım. Ona göre ayarlasanız iyi olur. Geçen maça gittik millet cebinde 5 lira ile geldi ve bir arkadaşa patladı :D temkinli olun.

Edit: Fiyat kargaşası.
Mesaj tarihi:
noyanım civanım,
göztepe de yaparsak eğer maç sonu kadıköy'e atarsın dimi bu güzel kardeşini hani deniz otobüsünü kaçırma ihtimalini göz önünde bulundurursak :)
Mesaj tarihi:
onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory

onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex

tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=)
haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Pazartesi günü ben kesin birşey diyebileceğim gelip gelememe konusunda. Perşembe sabahı İstanbul'a iniyorum ama işim vardı, onları ayarlayabilirsem geliyorum.

sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=)
Mesaj tarihi:
cavanagh said:
Pyro said:

sen gelirsin ya olmadı 1 saat bizim maça akar diğer işine dönersin=)

Şişli'den? Eh. İşte tarihi kesinleştirseniz ona göre yarın erteletmeye çalışıp kesin birşey diyebilirim ama 11'i hariç uygun benim için, sadece o gün doluydum ben.
  • Yeni Oluştur...