Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gene gelirim bi problem olmaz tarih benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fotoları çak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 maç içinden foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 skor 10-5 diil 10-4 bu arada=) ve fotoları çak sen kesinlikle haftaya rmk olayına gelince ders programıma uygun olursa kesin varım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hatta burdan yapacağımız yoklamaya göre başlık açarım ben yine eskiler öncelikli olucak gelecek adam var çünkü eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 güzel maçtı maça eksik başlamamız yüzünden son dakikaları zor çıkardık 9-4 yenildik resimler ne alemde bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Resimleri koysana deve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 haftaya varım ben ders programım el verdiği sürece =) aynı saat uyar hatta bana pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şuanki mevsim şartlarına göre 6-7 yerine 7-8 daha uygun gibi gözüküyor sanki? Gitgide havalar soğuklaşacak,günler kısalacak iyice karanlık olacak.İleride saat de geç olmasın diye 6-7 daha uygun olur. Haftaya olacak maçı 7-8 alalım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 khala said: güzel maçtı maça eksik başlamamız yüzünden son dakikaları zor çıkardık 9-4 yenildik resimler ne alemde bu arada? ucuz numaralar bunlar genç :) teknik ve halısaha futboluna yatkın oyunumuzla farka gittik. bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Haftaya gelebilirim ben de sanırım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bizde foto istiyoruz bizde foto istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yannız ciddi hani foto bu saate kadar kimse koymadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fizban yatmıştır yarın koyar şöyle maçtaki herkes yorumlasa kişiden kişiye analiz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 khala said: şöyle maçtaki herkes yorumlasa kişiden kişiye analiz yapalım ben niye anlamadım bu cümleyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben 2.5 yıldız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bece bizim kaleci rahat 4 yıldız , karşı kaleciyede yediği 10 gole rağmen 3.5 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yıldız verelim işte kender 4 yıldız noyan 4 yıldız khelben 2 yıldız griz 2 yıldız babacum 2 yıldız wishmaster 2 yıldız --- holy 5 yıldız subzero 4 yıldız siksok 4 yıldız dela 2 yıldız fizban 4 yıldız tolga 4 yıldız cavanagh 4 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Khala ben sana 5 yıldız verdim bu maç. Babacum ise sıfır yıldız, yıldız falan yok kendisine, cezalı. Dela'ya benden de 2 yıldız. Bir yıldız topu hayalarıyla yumuşattığı için, öbürü ise dönüşte eve bıraktığı için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben gelsem 6 yildiz alirmisim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 arcane said: Khala ben sana 5 yıldız verdim bu maç. Babacum ise sıfır yıldız, yıldız falan yok kendisine, cezalı. Dela'ya benden de 2 yıldız. Bir yıldız topu hayalarıyla yumuşattığı için, öbürü ise dönüşte eve bıraktığı için. :P batırdım olm bu maç bildiğin 5 yıldızı hakedicek bişey yapmadım bu arada video cektiniz mi hiç tuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Olm o yıldızları kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 suBzer0 said: khala said: güzel maçtı maça eksik başlamamız yüzünden son dakikaları zor çıkardık 9-4 yenildik resimler ne alemde bu arada? ucuz numaralar bunlar genç :) teknik ve halısaha futboluna yatkın oyunumuzla farka gittik. bu kadar :P direkler bizi sevmedi ondan yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bizim takım dela hariç çok çılgındı. gerçi dela da çok çılgındı, altıpastan topu sahanın üstündeki ağlara attı. baya iyiydik lan. bi ara 3 dk da hat-trick yaptım falan, çok neşelendim, 4-0 dan 4-4 e getirdiniz sonra da, iyi kopardık lol. holy ile tolga süper oynadılar bizde, subzero da iyiydi baya top dağıttı. sixoms iyi işler yaptı da sakatlığından kasmadı kendini pek, cavanagh la ben sırıtmadık, dela da dela işte. elinde tuvalet kağıdıyla top mu oynanır lan ? rakipte khala ile wish ten çok şey bekleniyodu, olmadı. griz gol atmaya değil de pas vermeye çalıştı, bu adam niye forvette çakılı oynamadı ki ? kender bi ara süper toplar çıkardı da sonra o da dayanamadı dalga dalga akınlarımıza. noyanh ile khelben defansta didindiler de, eksik kaldılar. hele noyan bazen tek kaldı bi de hehe. babacum a yorum yok. ne boş adam lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fotolar akşama umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar