Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 merak ettiğim bir konu var. henüz ortada bir soruşturma var kanıtlanmış bişey yok fakat ATV çekinmeden "Ergenekon Terör örgütü" diyebiliyor. bir seri katilin davası bitmeden ona katil demek suçtur katil zanlısı denir buyüzden. aynı şey bu konu için geçerli değil midir ben anlayamadım? ATV'nin artık yanlı olduğunu biliyoruz ama bu yaptıkları suç değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 suç olsa ne yazarki?kime şikayet edcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu memlekette herkes yasalara uygun hareket etseydi bugünlere gelmezdik zaten. herkes, her yayın kuruluşu kafasına göre hareket ediyor. suç olduğunu bile bile. yakında onlara da dava açarlar, merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bukadar göz göre görede suç işlenmez ama skandal yani resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ATV, Star gazetesi, Taraf gazetesi ve Kanal A; Ergenekon olayının 4 atlısı zaten. Ellerinden gelse savcıdan önce tüm sanıkalrı cezalandırıp kellelerini alacaklar. Uşak, efendinden daha pervasız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yaw suç işlemenin normal karşılandığı, tarafsız haberciliğin hemen hemen hiç olmadığı bi yerde bişiler söyletip de suçlu durumuna düşürmeyin beni gözünü seveyim... sonra ironinin ta kendisi olur çıkarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ATV mi? Ciddiye almayın bence. Ben öyle yapıyorum. Haber bülteni değil Ergenekon Operasyonu Çete Karşıtı Dezenformasyon programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aynen öyle tabiiki zaten ciddiye almıyorumda yani bilmiyorum yanlı yayın yapmak başka bu yapılan ise bambaşka bişey. Tarafsız haber yapmazsın ama yinede direk "Ergenekon Terör Örgütü" şeklinde değil başka bi şekilde söylersin yine yanlı yayın yaparsın. göstere göstere suç işleniyor aklım ermiyor bu işe 1 kişi bile sesini çıkarmıyor. ne hallere düştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ATV ismini AKTV yapsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 devlet bankası kredisiyle alınan kanal değil mi bu ? Kendine medya oluşturmak önemli tabi, baksana italya'ya adamın sırtı yere geliyor mu ,medyası var :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Atv öyle de doğan kanallarını açıyorsun onlarda Çukurova holding le uğraşıyor. Atv ergenekonu gündemden düşürmemek için var gücüyle çalışıyor helal olsun cidden.Renklerini inanılmaz belli edebiliyorlar bu cesaret ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tayyip'e şikayet edelim, sonra da annemizi alıp memleketten gidelim, afaroz edilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben bi kez cumhuriyet tarihinde alınan dış borçlarla ilgilibi haber izlemiştim Atv'de. Borçların tümünü meğerse Süleyman Demirel, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit almış. Ülkeyi 16 milyon dolar dış borçla alıp 38 milyar dolar borçla bırakan Özal'ın veya 150 milyar dolarla alıp 300 milyar dolar dış borçla saltanatını sürdüren Recep Tayyip Erdoğan'ın esamesini okumamışlardı. O gün bugündür hiç Atv haber izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kırmış kalemi, kesmiş cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam hepiniz ergenekon diye birşey olmadığını söylüyodunuz. Varolmayan birşeye terör örgütü demeleri sizi niye bukadar gocunduruyor anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @rock konuyu trolleme senin de olmadığını varsaysak, sen boş boş konuşsan.. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha ergenekon terör örgütü yokmuş danıştay hrant dink falan da cinler öldürmüş omfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uzaylilar dir veya kara cuppeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aliens or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Rock said: Yanlış hatırlamıyorsam hepiniz ergenekon diye birşey olmadığını söylüyodunuz. Varolmayan birşeye terör örgütü demeleri sizi niye bukadar gocunduruyor anlamadım? güzel kardeşim ne saçmalıyorsun sen gene? ben ortada bir suçun olduğundan bahsediyorum. neyin gocunması nediyosun sen öküz altında buzağı aramaktan sorumlu devlet bakanımı yaptı AKP seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 piramitleride ergenekon örgütü yapmıştır ozaman lölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @Xenocide Ergenekon diye bir örgütü varsa, dava bir sonuca varmadan bu örgütün suçlu olduğunu söylemek suçtur tamam. Ama bu forumdakiler(örn: Victor) "Ergenekon diye bir örgüt yoktur" diyor. Bu durumda ben de soruyorum; Varolmayan birşeye(bu varlığını reddettiğiniz olacaktı aslında) terör örgütü demeleri sizi niye bukadar gocunduruyor anlamadım? fastreloader'a sulandırılmış cevap örneği fastreloader said: @rock konuyu trolleme senin de olmadığını varsaysak, sen boş boş konuşsan.. nasıl olur? Bunu diyorsan Rock diye biri var ve sen ona cevap veriyorsun. Eğer Rock diye biri yoksa sen bu cevabı kime yazdın? Kendi kendine konuşan deliyse, kendi kendine yazan da deli midir? Sulandırmak isteseydim böyle de sulandırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İŞTE ERGENEKONDAKİ HEDE HÖDÖ OLAYI İŞTE AKP KAPATILSIN DİYEN ŞEREFSİZ SAVCILAR İŞTE BEYİN ÖZÜRLÜ ULUSALCI MÜSVETTESİNİN DANİSKASI HEDE tarzında haber yapıyorlar, neyini izliyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar