Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 münazarada 1. olmuştum grubumla(çok pis tartışırım) ehm öhm başka hmm yok sanırım başka. Ha bide kediyi torbaya koyup en uzağa fırlatma rekorlarım vardı cük kadarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ders disi pek basari yok hayatimda sanirim : ) Yani rahat mutlu bi hayatim var, arkadaslarimi seviyorum, kiz arkadasimla mutluyum vs. LGS'de 201. olmustum, o basari sanirim :) Izmir Fen Lisesi'ne girmek basariydi daha dogrusu, bir de zor da olsa cikabilmek tabi : ) OSS'de 1200 mu oyle bisey oldum sanirim, ilk ve tek tercihim Sabanci'ya girebildim, istedigim bolum bilg muhendisligi okuyorum. Isvec'te Uppsala Univ.e gelmek cok istiyodum, o da oldu sukur. Son olarak Harvard Univ.de Stuart Shieber diye bir profesor var, benim ileride uzmanlasmak istedigim dalda baya bomba bi adam kitaplari falan var MIT pressten cikan. Yazin yaninda staj yapmak icin basvurmustum, 2 ay cevap gelmeyince umudu kesmistim sonra adam kabul etti cagirdi yanina 2.5 ay :) Basari mi bilemiyorum tabi daha umarim basarili gecer yazin, sicarsam pek basarili olmaz heralde hehe Piyano calardim cok guzel 6 yasinda baslamistim 13 yasina kadar araliksiz ders alip sonra biraktim angut gibi, neymis gitar benim dinledigim muzige daha cok hitap ediyomus. Ailemde suc, el kadar cocugun lafini ne dinlersin, aptalmisim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 OHA 2004 YUH. topicim uplanmış mutluyumuyuyumyum : evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben başarmadım birşey filan gidiyorum öle kendi çapımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Evlendim, çoluk çocuğa karıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Aa arcane gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çoğ afedersin üç gündür gabızıdım. geçti. başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 seviye. ama kime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ilkokulda kilo vardı uzun eşekte aranan bi adamdım baya popülerdim.Ortaokula geçip boy atınca gitti kilo o popülerlikte kalmadı bi bu var hatırladığım önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 arcane naaptın :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 anadolu lisesine girdim (girdikte bi bok mu oldu sankiii... ) bi de amatör olarak tiyatro yapıorum onun dışında hiç bi el attıım dalda başarılı olamadım :( eziim ben :(:(:(böhüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 başbakan oldum, yakında da cumhurbaşkanı olacağım. muhahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 6 aylık doğup hayatta kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bu başarıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 milyonlarca sperm arasından birinci geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bi gazeteye cızdıgım resmı yolladım 1.seçildim :Dyıl hatırlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 devamlı mücadele edebilecek bir iradeye kavuştum. sıkılsam bile mücadele ediyorum. karakterimdeki en büyük değişiklik ve çok büyük bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Osurabildim... Evet... Başardım! Çoh mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 evye ile musluğu yaptım. davlumbaz monte ettim. yarında daha işler var onlarıda yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 daldım her yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 3 dürüm 2 ayran bitirdim az once evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar