Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler Başardınız ? ( Anket gibi birşey )

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Ders disi pek basari yok hayatimda sanirim : ) Yani rahat mutlu bi hayatim var, arkadaslarimi seviyorum, kiz arkadasimla mutluyum vs.

LGS'de 201. olmustum, o basari sanirim :) Izmir Fen Lisesi'ne girmek basariydi daha dogrusu, bir de zor da olsa cikabilmek tabi : )

OSS'de 1200 mu oyle bisey oldum sanirim, ilk ve tek tercihim Sabanci'ya girebildim, istedigim bolum bilg muhendisligi okuyorum.

Isvec'te Uppsala Univ.e gelmek cok istiyodum, o da oldu sukur.

Son olarak Harvard Univ.de Stuart Shieber diye bir profesor var, benim ileride uzmanlasmak istedigim dalda baya bomba bi adam kitaplari falan var MIT pressten cikan. Yazin yaninda staj yapmak icin basvurmustum, 2 ay cevap gelmeyince umudu kesmistim sonra adam kabul etti cagirdi yanina 2.5 ay :) Basari mi bilemiyorum tabi daha umarim basarili gecer yazin, sicarsam pek basarili olmaz heralde hehe

Piyano calardim cok guzel 6 yasinda baslamistim 13 yasina kadar araliksiz ders alip sonra biraktim angut gibi, neymis gitar benim dinledigim muzige daha cok hitap ediyomus. Ailemde suc, el kadar cocugun lafini ne dinlersin, aptalmisim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...