Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR-RvR.net Anketi

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Hangi serverda, ne oynayacaksınız diye sorulmuş.

Open RvR- Order - 11 (14.7%)
Open RvR- Destruction - 26 (34.7%)
Core - Order - 17 (22.7%)
Core - Destruction - 12 (16%)
RP - Order - 5 (6.7%)
RP - Destruction - 4 (5.3%)

Çok fazla oy kullanan yok gibi görünüyor şu an için, bakalım birkaç güne nasıl değişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle, bildiğim kadarıyla.

Open RvR'da, quest bölgelerinde de PvP Flagged durumdasın. Yani karşı taraf sana (sen istemediğin halde) quest bölgelerinde saldırabilir.

Core'da ise, quest bölgelerinde, PvP Flagged durumda değilsin - istersen açabiliyor musun, onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle de bir şey var arkadaşlar.ben aoc oynarken ilk pve serverda başladım.iyi hoş level kastım end game e ulaştım, cok kısa sürdü ama oyun anlamsızlaştı.şimdi pvp serverda level kasıyorum, çok eğlenceli ganglanmak ganglamak takip etmek avlamak cok güzelmiş :) ben warhammerı deneyecek olsam rvr serverı tek geçerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Şöyle, bildiğim kadarıyla.

Open RvR'da, quest bölgelerinde de PvP Flagged durumdasın. Yani karşı taraf sana (sen istemediğin halde) quest bölgelerinde saldırabilir.

Core'da ise, quest bölgelerinde, PvP Flagged durumda değilsin - istersen açabiliyor musun, onu bilmiyorum.

Açabiliyorsun evet, diğer oyunlarda olduğu gibi /pvp yazdığında tagin açılıyor.

On dakika pvp yapmazsan kapanıyor. Closed beta serverları core server idi.

Gangren said:
AoC ile Warhammer'ı bu konuda karşılaştırmak anlamsız olur.

Open RvR, sadece quest bölgelerinde small skirmishvari aksiyon sağlayacak, yanlış bilmiyorsam.

Amacı RvR olan bir oyunda, 1v1 veya 1v2 gibi PvP'nin bence gereği yok.

Aynen öyle. Çok bir getirisi yok çünkü. RvR Açık alanda grup arkadaşlarınla pvp yapmanın çok daha fazla faydası var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet

Open RVR de ortadaki RVR zoneundan geçerek dier karşı realmin zoneune girip, ordaki adamlara saldırabilme şansını doğuruyor . Küçük kapışmalar pvpler dönecektir.

Ama tabi çok bi avantajı yok sonuçta adamların camplarına yerleşim yerlerine saldıramassın zaten oralardaki guardlar çatırt die indirio. Anca atıyorum adam rvr zonedan kaçar kovalarsın ki onu normalde de yapiosun çünkü 10 dakka sonra unflaggedo luo rvr zonunenda çıktıktan. Ama işte arada karşı realmi public quest yaparken genkleyebilrisn vs.

Core serverda ise questleri insanlar rahat rahat yapıp ortadaki rvr zoneuna girip rvr lerini yapiolar. Betada Core serverdı. Hiç bi zaman eksikliini çekmedim, Karşı realmin zoneuna geçmiosun zaten o kadar yolu yürümüosun. Rvr zoenuna girince takılıosun orda rvr yapıp. Yani o kadar oynadım bi kere geçtim karşı rvr zoneuna onda da bi yerde gard kesti döndüm hehe. Ama yolda bi adam çıktı karşıma dalamdık birbirmize öle baktık. Open RVR olunca dalabiliosun işte ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

pve de boss kill felan yaparsınız artık.iyi de bu oyun ve warhammerın mantığı pvp oyunu olacak değil miydi? ben mi youtube daki videoları yanlış hatılıyorum.oyunda pve nin önemi çok az olacak deniyordu.fakat gördümki siz pve oyunu olsun azcıkta pvp olsun şeklinde bir beğeniye sahip olmuşsunuz.neyse hayırlısı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi oyunun end game i rvr, yani amaç adamları RVR de yenip zoneu elegeçirip dier zonelara giriş sağlayıp şehirlerine kadar ulaşmak , öle bir çizgide ilerliyor oyun ileri geri.

işin pve kısmı end game değil. işin pve kısmı sadece Level kasarken var. sen son levela gelince artık zaten sırf RVR ye odaklaniosun çünkü pve sana xp vermio olacak . e PQ lar da daha dandik ödül verecğeinden renown rank kasacaksın anca işte şehir kuşatmalarındaki questleri yaparsın pve olarak şehrine puan kazandırmak için vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmasın kardeşim. Immature oyuncuların peşimden koşmasından sıkıldım. Clan Potatoes u hatırlayan var mı? WoW forum alanı olsa belki hatırlayan olur.

Adamlar battleground yok diye Blackrock mountain ı pvp zone una çevirmişlerdi.

Buyursunlar RvR alanına. İstemedikleri kadar yer var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...