Chewy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yeri burasımı tam olarak bilmiyorm ama.Okul yazın tatil olunca yurtdısına gitmek istiyorm. Work and travel a baktm fln.Sadece amerikayamı var yoksa başka ülkelerede varmı ?
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bi de kutuplara gidip balık temizleme hikayesi vardı kolpa mı gerçek mi hiç öğrenemediydim de öyleyse pek travel olmaz o..neise..
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 auhah :) ya ben dilimi geliştirmek istiyorm hazırlıktan sonra pratik vs. hemde calısmak flm kısaca yurtdısı olsunda olayı :)
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 capul said: Bi de kutuplara gidip balık temizleme hikayesi vardı kolpa mı gerçek mi hiç öğrenemediydim de öyleyse pek travel olmaz o..neise.. amma klasik o da ha,gitmiş balık temizlemiş 3 ay gelmiş bmw almış. şehir efsanesi biraz. edit:3 ay lan 5 deil.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 madcat abicim doğru o olay. benim arkadaş ta gitti alaskaya balık ayıkladı 3-4 ay araba aldı kendine. bi de diğer arkadaşım waffle tükanında çalıştı günde 60-70 dolar kazandı vs vs.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 balık temizleme olayı var da bmw parası kışın çalışınca çıkıyor. daha doorusu balık sezonuna denk gelince. bizim arkadaş yazın gitti, anca gezip yedi parayı, çok bişi değildi.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Benim arkadaşım da gitmişti, parası iyi ama çekilcek çile değil dedi. Bir de Alaskada denize girdim ben dedi, artık o balık kokusu ne yaptıysa adama xD
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu konuyla ilgili ajanslar var ordan bilgi alabilirsin
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 daha çok work de traveli pek yok gibi gelio bunun.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nereye gittigine gore degisiyo o
Saltura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Saat başına maaşın en yüksek olduğu iş balık temizleme işi, BMV alınabileceğini sanmasamda orta halli bir araba alabilirsiniz 3-4 ay balık temizleyerek.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 capul said: Bi de kutuplara gidip balık temizleme hikayesi vardı kolpa mı gerçek mi hiç öğrenemediydim de öyleyse pek travel olmaz o..neise.. doğru o doğru. alaskaya gidiosun ölüm gibi ama deli parası var 2 arkadaşım orda şuan.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 work and travel var amerika için work and holiday var avustralya için başka ülkelerde var mı bilmiom avustralyada işini fln kendin buluon öyle ajans majans yok ama amerika için ister kendin git bul ister ajansla ayarla farkmıyor benim bildiğim önceliğini belirlemen lazım ben ingilizce öğrenecem ben yer gezcem döndüğümde cebimde süper para olmicak ama orada yaşamaya yetecek kadar param olsun istiom dersen dondurma satcan bilet satcan bi otelde fln çalışcan öyle insanlarla iç içe olacan alaskaya dil öğrenmek istiyorsan gitme, millet o para kazanıyor çünkü kazandığın parayı harcayacak hiçbişi yok doğru dürüst bir şehir bilem değil bence + çalışan herkes bu kafayla gittiği için doğru dürüst ingilizce konuşacağın adam da olmuyor bizim arkadaşlar gittiğinde o kadar çok Türk varmış ki balık temizlerken 10.yıl marşı fln söylüyorlarmış sıkıntıdan +alaskada şöyle bir olay var, 8saatten sonra 1.5-2 kat daha fazla para alıon ya işte balık bol olursa fabrikalar 24saat açık oluyormuş ama sezon kesat geçerse balık çıkmazsa fln zarar edersin dediler sen gittin mi dersen, gitmedim ama giden çok arkadaşla konuştum ingilizce diyorsan git otele fln daha ii bence
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende düşünmüştüm, baya bi araştırmıştım sonuç advisi beğenmiştim, ama kaldı oyle gitmedim. bi göz at derim. advis
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Chewy said: Yeri burasımı tam olarak bilmiyorm ama.Okul yazın tatil olunca yurtdısına gitmek istiyorm. Work and travel a baktm fln.Sadece amerikayamı var yoksa başka ülkelerede varmı ? Öncelikle şunu söyliyim , her önüne gelen firma ile gitmeye kalkma. WAT birçok öğrencinin pembe hayeller ile gidip çok kötü döndüğü bir program eğer adam gibi bir orginazyon ile gitmezsen. Bazı firmalar sene içinde çok fazla kişi gönderiyorlar ama meslekler şansa kalıyor. Kontenjanı az olan firmalarla gitmek daha mantıklı çünkü onların gönderdiği yerler ve meslekler kesin ve garanti oluyor. Gel biz seni 800 dolardan göndeririz ayaklarına sakın kanma.
Öne çıkan mesajlar