Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı Ermenistan'a Giderse Nolur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Giderse benim cumhurbaşkanım olmadığı çok net kanıtlanır. Gitmezse benim cumhurbaşkanım olmadığını zaten biliyorum.

Tüsiad'da gitsin demiş, para gelsin de Apo'yu bile serbest bırakırız icabında. Böyle siyaset olmaz olsun be.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Giderse benim cumhurbaşkanım olmadığı çok net kanıtlanır. Gitmezse benim cumhurbaşkanım olmadığını zaten biliyorum.

Tüsiad'da gitsin demiş, para gelsin de Apo'yu bile serbest bırakırız icabında. Böyle siyaset olmaz olsun be.

+1
Mesaj tarihi:
söyleyim ne olur

biz devlet olurak ermanistanı tanımıyoruz sadece siyayi bir topluluk olarak görülüyor o yüzden cumhurbaşkanı gitmekte veya gitmemekte kendini sınıyor neden biz ermenistanı tanımıyoruz karabağ ve hocalı katliamları için azerbaycana yaptıkları insalık dışı soykırım için tanımıyoruz... bizden toprak istemelerinin veya bizimle olan bir mesele yüzünden değil.
Mesaj tarihi:
İkisinide sevmem.. Can güvenliği falan konuşuluyor bunu pek umursamıyorum yani gidip orada birşeyler yaşasa üzülmem. Sadece devlet çıkarları doğrultusunda gitmemek gerekir. Resmen tanıdığımız bir ülke değil ve lobi çalışmaları sayesinde dünyanın her yerinde bize karşı tutum sergileyen bir ülkeye taviz vermek ahmaklıktır. Eh bizi yönetenler ve bunlara oy verenlerin çoğunluğu ahmak olduğuna göre ve bunlar çıkarlarını ya da inanışlarını herşeyin üstünde tuttuğuna göre böyle bir karar alıp devletin çıkarlarını düşünmeksizin oraya gitmesi pekde şaşırtıcı olmaz.

ps: alıngan yeşillikler ve liboşlar pm atabilir konu takibi yapamıyorumda. Saygılar sevgiler esenlikler sfds
Mesaj tarihi:
bir CHP milletvekilinin yaptığı açıklamaya sonuna kadar katılıyorum. eğer herhangi bir türkiye vatandaşı olarak gidecekse gitsin ama türkiye cumhurbaşkanı olarak gidecekse yani ermenistan ona adevlet adamı gibi muamele yaparsa (karşılamalar falan) ayıp eder. yanlış adım atmış olur.
Mesaj tarihi:
Salaklık olur.

Nedendir anlamam, bizim memleketi yönetenler, el etek öpmeye, başkalarına sempatik görünmeye bayılırlar. Bu yüzden yıllardır kişiliksiz politikalarla yönetiliriz..

Sadece girdiğim tarih derslerinden yarım yamalak hatırladıklarımı sıralayınca şu sonuç çıkıyor: Kuzudan post Ermeniden dost olmaz.. 1. Dünya Savaşında memleketi karıştırmak için sen elinden geleni ardına koyma, sonra tut "ermeni katliamı" yapıldı diye olmamış bişeyi yerlere göklere sığdırama üstüne üstlük kulis yap her yerde, hatta o kulis çalışmaları öyle bir etkili olsun ki Fransa falan anıtlar heykeller yaptırsın.. Eh tabi en afili anıtlardan birini de kendi topraklarına yap sonra da "Türkiye yaptıklarını elbet kabul edecek" diye barım barım bağır.. Asala'yı kur, gidip değerli bir sürü diplomatımızı öldür.. Sonra da memlekete cumhurbaşkanı olabilmiş kişi (benim de cumhurbaşkanım değil!) sen git resmi sıfatla orayı ziyaret et.. RTE de "tabii ki" sana destek çıksın..

Peki, bununla biter mi? Bizim liboş medyamız, "demokrasiiiii" diye bi tarafını yırtan, memleketin kutuplara ayrılmasına zemin hazırlayan köşe yazarlarımız da "tabi gidilsin" diye yazsın. (Ne elde edeceksin? Üç kişilik nüfusu olan bi yerden ticari kâr mı elde edeceksin? Sırf sen onları tanıdın diye AB'ye mi alacaklar sanıyosun bizi?) Eh, başka bi arkadaş da bahsetmiş, "parasıylan kendimi bile satarım" diyebilecek kadar arsız fabrikatörlerimiz de destekledikten sonra...

Salaklık değil, salaklığın daniskası olur bu iş..

Ama derler ki, "memleketler hakettikleri şekilde yönetilir".. Bize hak.. Müstehak!
Mesaj tarihi:
EVET... ŞUANDA GİTMEYE KARAR VERMİŞ... BÖLGEDE DOSTLUK İÇİN GİDİYORMUŞ. BU ANLAYIŞLA DAVETİ KABUL ETMİŞ.

böyl cumhurbaşkanı türkiye tarihine gelmedi. Oylamalar ypaılıyor %85 gitmesin diyor, herkez söylüyor, ama bu adam tutup gidiyor. Adama sorarlar Senin türklüğün nerede? Senin onurun nerede? Adamlar hergün bize küfür ediyor, orda burda tarihi millete yanlış anlatıp bize karşı cephe aldırtıyor. Ama bu adam gidiyor. Böyle bi saflık yok.

Aadamın derdi türklükde değil zaten, müslümanlıkta. Müslümn olsun türk ermeni kürt ne var ne yoksa tarihi, bayrağımızı milli görüşleri sınırları onuru çiğner eder. Amerikanın yalakçısı olur. Zerre haz almıyorum bu adamdan. Yazıklar olsun..
Mesaj tarihi:
Adam Cumhurbaskani, kilina dokunamazlar. Dunya medyasinda da guzel reklam olur.

Usturubuyla nazik bir sekilde Soykirimin gercek olmadigini Ermenileri kardesimiz olarak gordugumuzu, Turkiye'de bir cok Ermeninin mutlu sekilde yasadigini 2 ulke arasinda iliskilerin duzeltilmesini arzu ettigimizi soylesin yeter.

Dunya'da cok ilgi ceker bu tarz bir konusma, biraz politika yapsinlar allahaskina, kuntizlik prim yapar politikada.
Mesaj tarihi:
bush tokat manyağı yapar ABDullah u. kendisi paşa paşa gidecek sarılacak öpecek koklayacak. kesin bunu oyuna getirir şurda bir soğuk ayran içelim diye soykırım anıtınada götürürler. ozaman dadından yenmez. onu nasıl kıvırır onu çok merak ediyorum ben.
Mesaj tarihi:
pazarlık masasında bazen, bir taraf odun olduğu için kendisini iyice köşeye sıkıştırır ve pazarlığı içinden çıkılmaz hale getirir. usta pazarlıkçı orda ortaya çıkar, o çıkmazı aşar. bence gitsin, ermeni hükümetini bazı açılımlara ikna edebilirse güzel olur. yoksa bu mesele 100 sene daha aynen devam eder.

sonuçta ermenistan da bazı gerçekleri görüyor artık. çevresinde bazı bazı kendisine destek çıkan tek komşusu rusya, o da anasını bellemek için yakınlık gösteriyor. bugün ermenistan'da hemen herşey rusya'ya ait. ermenilerin parası yok, birşeyler alması lazım hoop rusya geliyor bir tarafına el koyuyor.

ermenistan'a yol gösterecek birşeyler olursa iyi olur. aksi zaten türk kamuoyunun çok hassas olduğu şeyler olduğu için gider gelir cumhurbaşkanı, birşey olmaz.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:

puahahah. ajanslar haber geçsin, cumhurbaşkanımızın paticik forumundaki zlaneth in cumhurbaşkanı olmadıgı kanıtlandı. şok şok şok :D
  • Yeni Oluştur...