Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gelceksin ta bursadan geliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 tmm gelcem söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aha yarın gelio yarın direk gidiyorum yazcam buraya,hemde sposuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bugun sıkıntıdan gidicem, bakalım kaliteyi nası düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende max payne nemi gitsem yoksa saw a mı karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yarın gidicem lan heyecanlandım asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sonunda herkes oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 onun için gidiyom zaten asdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kendini kesti diye tellerin arasına soktukları adam kendini kesmemişti? Kolunda iz felan da yoktu? Cesetlerin üzerinde buldukları izlerin olayı nedir kaçırdım orayı deriyi yüzüyo ya O gruptan kalan kızı tanıyo muydu polis? kızı felansa çok fenai bi filmlik olay da ordan çıkar Karısına verdiği kutuda ne vardı? Tahmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 3-4 boktandı, boktan olmaya devam etmiş. Testere artık paslanmış kesmiyo yok, kesmedi beni. Ekmek said: Kendini kesti diye tellerin arasına soktukları adam kendini kesmemişti? Kolunda iz felan da yoktu? Cesetlerin üzerinde buldukları izlerin olayı nedir kaçırdım orayı deriyi yüzüyo ya O gruptan kalan kızı tanıyo muydu polis? kızı felansa çok fenai bi filmlik olay da ordan çıkar Karısına verdiği kutuda ne vardı? Tahmin? Tellerin arasındaki adam biçok kez kendini keserek öldürmeye kalkmıştı, son deneyişinde jigsaw'a çattı ve öldü. Deriyi yüzme olayı zaten jigsaw'un imzası gibi birşey. Ajan deriyi puzzel parçası gibi sökerek olayı jigsaw'un üzerine atmıştı, ondan öyle sürekli gösterdiler. Polis tabikide tanımıyodu kızı. Jigsaw karısına verdiği kutuda kendi yerini şu şerefsiz(koduğum nefret ettim) ajana verdiğini ona yardım etmesi gerektiğini ve yapıcaklarını fln anlatmıştı. O ajana(ismini hatırlamıyorum, yeni jigsaw'umuz işte) "I know who you are" mesajını iletende karısıydı %90. Ama yani ajan stathom'mudur nedir filmin sonunda ölmesi ÇOK BOKTAN olmuş. Testere boktanlık serisi devam ediyo. Hostel'dan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Şiddetin , bana göre , diğer Testere filmlerine göre daha az tutulduğu, ama şiddet sahnelerinin yine eskilere göre daha ' yaratıcı ' olduğu , genel anlamda filmin uzunluğunu yeterli bulduğum (1.5 saat) , flashbacklerin 4. filme göre daha az bulunduğu, sonu boktan biten ama genel anlamda iyi diyebileceğim bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 I-ıh pek olmamış sanki bu sefer ya da ben biraz hastaydım ondan uykumu getirdi.. Ama son sahnelere doğru adamın elini kaldırıp kolun bölündüğünü göstermesi, Strahm'ın kemiğinin çatırdamasını çok sempatik buldum mesela(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ha bi de şu cama dolan su olayı çok saçmaydı oyun değildi zaten o niye direk öldürmedi ki? Boğaza bıçak saplayıp nası kurtuldu onu da anlamadım soluk borusunu mu açtı naptı? Saw4 ün sonunda hoffman a sen de test edilceksin diyodu hani? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bence bu 6. filme hazırlık filmi gibiydi. ondan baya bi havada kaldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 serinin en kötü filmi diyebilirim cok rahat. her filmden biraz iz tasıyor ama yine de cok kotuydu. Ekmek said: Ha bi de şu cama dolan su olayı çok saçmaydı oyun değildi zaten o niye direk öldürmedi ki? Boğaza bıçak saplayıp nası kurtuldu onu da anlamadım soluk borusunu mu açtı naptı? Saw4 ün sonunda hoffman a sen de test edilceksin diyodu hani? =( cama kan dolma olayını ben de begenmedim. zaten kan kaybından gidecekleri besbelli bilekler kesildigi anda. sonucta oyle de oldu, geberdiler. bogaza bıcak değil de kalem sapladı diye gordum ben. o sekilde soluk borusundan hava almayı basardı. ama altyazıda bıcak diye gecti kafam karıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ara film olmuş herkesin dediği gibi.Artık yapımcılar ne kadar para koparırsak o kadar kardır mantığı güdüyor belli.Serinin 6. filmi ilk 2 film kadar iyi olucak buna eminim ama 5 bariz şekilde ticari bi hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ekmek said: Ha bi de şu cama dolan su olayı çok saçmaydı oyun değildi zaten o niye direk öldürmedi ki? Boğaza bıçak saplayıp nası kurtuldu onu da anlamadım soluk borusunu mu açtı naptı? O zaten oyunun sonucu gibi bişeydi, yani yapacağı seçim ordan geçmek ya da olduğu yerde kalmaktı, geçmeyi tercih etti direkt sonu hazırladı.. Soluk borusuna kalem saplayıp yol açmak da genelde filmlerde aletleri filan olmayan doktorlar tarafından kullanılan bi yöntem, adam de çok film izlemiş herhalde nerden geldiyse aklına öyle bişey.. edit: gerçi polis tabi normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ben pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 valla sinemada ilk bölümde baydım. 2 bölümde bizim eleman devreye girince bayılmadım. son sahneler güzel olmuş o kolun kırılması yada o camın içine adamı sokması salak elemanın. aklına sıçayım asjdasd. benim için hala 1. ve 3. bölümleri güzel yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ilk filmden sonra sıkıldım ben bu saw'dan. bitse de kurtulsak, belki de son filmidir bilmiyorum. izlemeye de niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hocam yapmayın ya? Kafayı yedim izlerken nasıl yapılır böle bi şey? İnanılmaz ya süper ötesi mannak hatta.Müzikler filan her şey oturmuş filmde.Türk senaristler yapımcılar falan izlesin de ilham alsın sunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bi film olmus izlenesi bi film olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 serinin tum filmlerini sinemada izledim. ama bundna sonrasini Dvdrip vsden takip edicem.. artik benim için Heroes dan bi farki kalmadi Saw serisinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 24 tane yaparlar artık. Saw 5 nedir ya? Dizi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bogu cıgdı. uzamaması gerekirdi böyle bomboş, sonradan mı eklemişler ne yapmışlar zaten bazı kısımlar eğreti geldi. fbi şefinin yapmayacağı, bir dedektifin yapmayacağı şeyler sayesinde oluşan bir senaryo izledik, 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar