Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAW 5

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Kendini kesti diye tellerin arasına soktukları adam kendini kesmemişti? Kolunda iz felan da yoktu?

Cesetlerin üzerinde buldukları izlerin olayı nedir kaçırdım orayı
deriyi yüzüyo ya

O gruptan kalan kızı tanıyo muydu polis? kızı felansa çok fenai bi filmlik olay da ordan çıkar

Karısına verdiği kutuda ne vardı? Tahmin?

Sosyal ağlarda paylaş

3-4 boktandı, boktan olmaya devam etmiş. Testere artık paslanmış kesmiyo yok, kesmedi beni.

Ekmek said:

Kendini kesti diye tellerin arasına soktukları adam kendini kesmemişti? Kolunda iz felan da yoktu?

Cesetlerin üzerinde buldukları izlerin olayı nedir kaçırdım orayı
deriyi yüzüyo ya

O gruptan kalan kızı tanıyo muydu polis? kızı felansa çok fenai bi filmlik olay da ordan çıkar

Karısına verdiği kutuda ne vardı? Tahmin?

Tellerin arasındaki adam biçok kez kendini keserek öldürmeye kalkmıştı, son deneyişinde jigsaw'a çattı ve öldü.

Deriyi yüzme olayı zaten jigsaw'un imzası gibi birşey. Ajan deriyi puzzel parçası gibi sökerek olayı jigsaw'un üzerine atmıştı, ondan öyle sürekli gösterdiler.

Polis tabikide tanımıyodu kızı.

Jigsaw karısına verdiği kutuda kendi yerini şu şerefsiz(koduğum nefret ettim) ajana verdiğini ona yardım etmesi gerektiğini ve yapıcaklarını fln anlatmıştı.
O ajana(ismini hatırlamıyorum, yeni jigsaw'umuz işte) "I know who you are" mesajını iletende karısıydı %90.

Ama yani ajan stathom'mudur nedir filmin sonunda ölmesi ÇOK BOKTAN olmuş.

Testere boktanlık serisi devam ediyo. Hostel'dan farkı yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Şiddetin , bana göre , diğer Testere filmlerine göre daha az tutulduğu, ama şiddet sahnelerinin yine eskilere göre daha ' yaratıcı ' olduğu , genel anlamda filmin uzunluğunu yeterli bulduğum (1.5 saat) , flashbacklerin 4. filme göre daha az bulunduğu, sonu boktan biten ama genel anlamda iyi diyebileceğim bir filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

serinin en kötü filmi diyebilirim cok rahat. her filmden biraz iz tasıyor ama yine de cok kotuydu.

Ekmek said:

Ha bi de
şu cama dolan su olayı çok saçmaydı
oyun değildi zaten o niye direk öldürmedi ki?
Boğaza bıçak saplayıp nası kurtuldu onu da anlamadım soluk borusunu mu açtı naptı?

Saw4 ün sonunda hoffman a sen de test edilceksin diyodu hani? =(

cama kan dolma olayını ben de begenmedim. zaten kan kaybından gidecekleri besbelli bilekler kesildigi anda. sonucta oyle de oldu, geberdiler.

bogaza bıcak değil de kalem sapladı diye gordum ben. o sekilde soluk borusundan hava almayı basardı. ama altyazıda bıcak diye gecti kafam karıstı.

Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Ha bi de
şu cama dolan su olayı çok saçmaydı
oyun değildi zaten o niye direk öldürmedi ki?
Boğaza bıçak saplayıp nası kurtuldu onu da anlamadım soluk borusunu mu açtı naptı?

O zaten oyunun sonucu gibi bişeydi, yani yapacağı seçim ordan geçmek ya da olduğu yerde kalmaktı, geçmeyi tercih etti direkt sonu hazırladı.. Soluk borusuna kalem saplayıp yol açmak da genelde filmlerde aletleri filan olmayan doktorlar tarafından kullanılan bi yöntem, adam de çok film izlemiş herhalde nerden geldiyse aklına öyle bişey..
edit: gerçi polis tabi normaldir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...