Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5-10 milyar paranız olsa ?

micha

Öne çıkan mesajlar

ben atraksiyon olsun diye o mısır tezgahlarından alıcaktım.12 bin ytl e fiyatı.koyucak yeriniz yoksa ztn girmemek lzm :).en güzel yerler ztan kapılmıs durumda.gunde 250-ila 400 arası mısır satarsan çok güzel bir getirisi var.gideri de çok az.kendi cafen yoksa zor iş.öyle kafana göre kaldırıamda koyamadıgın için o işlere girilmez hiç kasmayın

paranız boşa gider ağlarsınız

varsa fenerbahçede caddede etilerde taksimde bi cafen.koyarsın onune mısır tezgahını extra kazanc.

pazarda tezgah aç daha mantıklı.haftada 3 pazara cıksan mis gibi
git bi teksil fabrikasına.3-4 ytl ye yeterince kaliteli tişort alırsın.gidersin pazarda ne alırsn 10 ytl die satarsın
Sosyal ağlarda paylaş

İddaa'ya bayilik başvurusu yaparsın eğer şanslıysan verirler bayilik hakkını 5 milyarada paşa paşa açarsın bayini paraya para demezsin.

Bu arada o günlük 100 ytl olayı yedi bitirdi beni. Öğrenci adamım günde ortala 10 ytl gibi bi harcama bütcem oluyo ki daha uygun bi şekil ve gayette sağlıklı olarak yememi içmemi yolumu karşılayabiliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

internet reklamciligina baslardim, sonra kazandigimla buyuturdum, sonunda amerikali bir sirketle birlesir, 100lerce milyon dolarlik sirkete ortak olurdum :) bu sirada insaat gida ve telefonla ilgili islerede girerdim.

ve bunlarin hepsini elimdeki 50 lira ile yapardim, topu topu 5 senede

olmaz olmaz deme ben yaptim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda maslak da galiba tam bilmiyorumda tekstil fabrikaları kilo ile defolu mal satıyor onları toptan alıp gidip başka şehirlerde mağzalara satabilirsin.Çinden ucuz malı shiping siz part part getirtebilirsen ufak ufak kazanırsın. Converse 10 dolar misal imitasyon olduğunu anlamanın çok zor olduğu ray ban lar 7 dolar misal =)
Sosyal ağlarda paylaş

yaz basında vardı kafamda bole bıseyler ama parayı rıske atmaya pek yanasmadım gercı arada gumruk izinleri vs.. evrak ıslerıde vardı onlarlada pek ugrasmak ıstemedım ama fıkır suydu

alibaba.com dan bıraz arastırma yaptım bır takım urunler* ıle ılgılı bırkac fırmaya fıyat sordum ama sonra vazgectım urunlerı sıparıs etseydım nette satıcaktım sahıbınden.com da 5-10 bin YTL arası bır fıyata anca bole bısey yapılabılır sanal ısportacılık

*:=bu urunler kısının ılgı alanına ve Turkıye pıyasasında bulunma, arz talep mevzularına gore degısır yanı sen ıstersen elektronık zımbırtılar sec baskası baska bısey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsetmiş olduğun motoru 4.500 YTL'ye ikinci el alabilirsin.

İnternet'den satış çatır çatır gerçekleşirmi işte o piyasayı anca yetkililerden öğrenebilirz ki öğrensekte ne kadar sağlıklı bilgi verirler süpheli ( Sonucta müşterisin ve yağlayıp ballandırıcaklar )
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha . Yerine göre değişir. Mesela ben Kozyatağında oturuyorum.İş yerine Gidip gelmem 20 YTL servis yoksa. oğle yemeği fix 10-15 ytl aksamda harcaman olsa 40 ytl ee tabi butun ay boyunca bunlar dısında aktivite yapmıyacak degilsin ortalama cidden 100ytl yi buluyor gunluk harcama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...