Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Buna bir web tasarımcı gözüyle bakarsanız başımıza yeni bi iş daha çıktı. Benim IE ve Firefoxta düzgün çalışan sitelerimi kaydırdı bide buna mı uyduracağız şimdi herşeyi. Hepsi kendi götünden standart üretmeyip doğru düzgün bi standarda uyulsa nasıl olurdu acaba? Gerçi bunlar gözden kaçmış ayrıntılar olabilir umarım düzeltirler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: yok o varsayılan tarayıcı. benim dediğin download linkine tıklayınca dap degil chromun (veya firefoxun) kendi dl managerı açılsın istiyorum ben. oha download manager demişin yeni görüom =/ sory baps. dap in ayarlarında var da bende dap yok sildiydim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şu dapı yüklediğime pişman oldum. elli kere denedim onun da ayarlarını olmuyo. uraşıyim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Darqainu said: o değil de ben ayarlar kısmını falan fazla detaysız buldum operaya göre hatta mozillaya bile göre,adam gibi birşeyi kişiselleştiremedim.. evet çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abicim orta mouse tuşuyla tıklayıp cursoru aşaa yukarı götürerek sayfa kaydıramıyorum. üstüne bi de cache temizlenmiyo, anasayfa halen turuncu uyuz oldum. ilk patchten sora kullanırım ama ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sayfayı ya da tarayıcıyı kapatıp tekrar aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: şu dapı yüklediğime pişman oldum. elli kere denedim onun da ayarlarını olmuyo. uraşıyim biraz daha confirmations kısmından always check default download manager ı tıkla kaydet,programı kapat bi daha aç default download manager olsun mu sorusuna hayır de bi daha gösterme de hallolsun, olmazsa generalda launch dap on windows start up var onu kaldır bi daha dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 muhtesem bisi bu ya, resmen hiza hiz demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: sayfayı ya da tarayıcıyı kapatıp tekrar aç işe yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hızı dışında bir numarası yok. opera'ya devam şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mr_Hand said: oper said: sayfayı ya da tarayıcıyı kapatıp tekrar aç işe yaramıyo. alla alla bende yaradı. hmm du bakim kapatmadan önce önbelleği ve tarayıcı geçmişini silmiştim ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 açtım opera'yı rahat rahat takılıyorum. ohye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 tamam bakayım oralara, dapi sileyim bidaha da yüzüne bakmyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: Mr_Hand said: oper said: sayfayı ya da tarayıcıyı kapatıp tekrar aç işe yaramıyo. alla alla bende yaradı. hmm du bakim kapatmadan önce önbelleği ve tarayıcı geçmişini silmiştim ben sanırım. onu da denemiştim olmadı. neyse güzel görünüyo yine de... dediim gibi ilk peçten sora kullanırım bunu :P Bi de setupa da uyuz oldum. setup diye indiriyoruz o çalışıp asıl setup'ı indiriyo. micros~1 da live olayında böle yapıyo kıl ediyo beni. Normal setup'ı var mı bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yuh! Sinir bozucu bir hıza sahip bu arkadaş. Hiç böylesini denememiştim, inanılmaz gerçekten. Adblock Plus lu Firefox tan daha hızlı açıyor sayfaları. Bir sürü flaş falan var yine de flaşsız firefox dan daha hızlı. Vay be. Google ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yeni pencerede açınca birşeyleri üstte Google yazıyor. normal pencerede neden yazmıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 RAM kullanımınında firefox dan aşağı kalır yanı yok bence, yine yüksek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 cok guzelmis, bi sure kullanmayi dusunuyorum ffden daha sirin geldi zaten son haline uyuz olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla make my default browsera acimadan bastim, verdim coskuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Adblock tarzı bi reklam engelleyici olsun, geçmişim ben çoktan gesture den download manager dan. Bi tek adblock lazım buna. O zaman hız limitlerini aşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oha browser inanilmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya bunda niye google arama dalgasi yok kendi urunune niye koymamis :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yazdığını kendi arıyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yüklerken kaspersky trojan.generic diye hata veriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar