oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mouse gestures mouseun belirli tuş kombinasyonlarına ileri-geri sekme aç kapat gibi fonksiyonlar eklemeye yarayan bi zımbırtı. mesela sağ tık+mouse scroll u sekme kapata ayarlıyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Oha. O zaman bende mouse gestures istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ehahah kim istemez ki phobos kim istemez ki.. standart amerikan filmi replikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben alışmışım amele gibi geri ileri butonlarına tıklamaya ya. gestures kullanmıyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu mouse gestures olayında fırefoxda 3 tane falan farkli addon var , fark var mi aralarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahahhah lan resmen pc komple ferahladı. firefox arkada ne yapıyosa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok zaten ayarlarını kendin yapıyosun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 arkada warcraft açıkken youtube da kesintiler yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ilk isim yeni tab acmak oldu ve aninda hata verdi haha. cidden bi ferah sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sanırım şöyle bişe var. daha önce gidilmeyen bi sayfaya gidildiğinde önce sayfanın tamamını yükleyip sonra gösteriyo. daha önce gidilen sayfalarda da cache olayını süper hızlı kullanıyo. firefoxta aynı sayfaya tekrar gidince bile yeniden yüklüyor gibi bi his veriyodu. chrome resmen cache ten kullanıyom abi diyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 enneee kendine ait bir görev yönetici var lan bunun. yesinler seni :) uygulama penceresine sağ tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi yeni yğkledim.geniş eyvallah da hızda bir değişiklik yok bende,çok bariz aynı opera ile. anaaam alt+s çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: ahahhah lan resmen pc komple ferahladı. firefox arkada ne yapıyosa artık :) Firefox arkada işi bitiriyor ramle çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mouse gestures dediniz dediniz operaya baktım hiç birini yapamadım lan? nası oluo o işler? sağ tıka basılı tutup sola basınca geri tersini yapınca ileri gitti o kadar. sağ tıklamaya basıp aşağı indirince bişi olmuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ohaa şöyle bişe farkettim. mesaj yazılan kutunun sağ alt köşesindeki yerden tutup çekip büyütüp küçültebiliyosunuz. neye yarıyosa artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Madcat said: mouse gestures dediniz dediniz operaya baktım hiç birini yapamadım lan? nası oluo o işler? sağ tıka basılı tutup sola basınca geri tersini yapınca ileri gitti o kadar. sağ tıklamaya basıp aşağı indirince bişi olmuo? kendin ayarlıyon işte ne yapınca ne yapması gerektiğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj yazdığınız alanların boyutunu büyütebiliyorsunuz. Wall Of Text hayranlarının içine yarar bu :D Edit: Oper'le pişti olmuşuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hmmm ctrl+tab olayında sorun var. sadece ileri gidiyor. ctrl+shift+tab yaptım geri gitmedi tab. klavye kısayolları falan var mı nette bu meretin ya inceleseydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: Madcat said: mouse gestures dediniz dediniz operaya baktım hiç birini yapamadım lan? nası oluo o işler? sağ tıka basılı tutup sola basınca geri tersini yapınca ileri gitti o kadar. sağ tıklamaya basıp aşağı indirince bişi olmuo? kendin ayarlıyon işte ne yapınca ne yapması gerektiğini :D dur bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anasayfa altında bu sayfayı aça: about:blank yazdığımızda programı başlatırken boş sayfa geliyor lakin yeni bir sekmede yine kendi havasında ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Şimdiik. Benim IE ve Firefox'ta güzel güzel çalışan sitemi kayık gösterdi. Ayrıca başka bir sitemde Jquery kullanarak yaptığım popup layer kutuda divlerin sıralamasını farklı açtı. En arkada olması gereken ve IE ile Firefoxta öyle olan layer en üste gelerek kutucuğu kullanılmaz hale getirdi. Bu yüzden ben Veto ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: hmmm ctrl+tab olayında sorun var. sadece ileri gidiyor. ctrl+shift+tab yaptım geri gitmedi tab. klavye kısayolları falan var mı nette bu meretin ya inceleseydik :D Bende ctrl+shift+tab çalışıyor normal bir şekilde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 CTRL + SHIFT + T değil mi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eklediğiniz arama motorunun keywordünü adres satırına yazdığımızda o arama motorunda arıyormuş iyi olmuş bu. önce keyword mesela: google, ardından aranacak kelime mesela: google (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar