kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 takılmalar çok yapıyor stop loading the page tuşu da bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ekelentiler olmadan olmaz.Yani bir flashblock bi adblock olmadan gezilmiyor internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yahu şu idm (internet download manager)'in sağ tuş olayı varya, ie'de kullanabildiğimiz, onu google chrome'da aktif hale getiremiyor muyuz ? yani integrate ettim ama, sağ click menu yok. O olsa süper olucak herşey, birden fazla linki aynı anda kuyruğa ekleme olayı çok levazım gelen bişi, zırt pırt ie açıyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kitana said: takılmalar çok yapıyor stop loading the page tuşu da bulamadım ben. adres satırının sag tarafındaki tusla durduruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çok güzelmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 simdi yükledim bende acaip begendim hakkaten hızlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yazı yazarken spell checking falan bişey yapıyo bunu nerden kapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kapanmıyo. bu textboxların boyutu falan ayarlanabiliyor. firefoxa dönünce eksikliğini hissettim ciddi anlamda. var mı bi addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o değilde kazandığı pazar payının büyük kısmını yitirmiş 1 haftada. 0.75 düşmüş. bi hevesti geçti oldu herhalde. ama tam sürümü gelsin o zaman fırtınalar estirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Daha gmail'ın tam sürümü olmadığını göz önüne alırsak chrome'un tam sürümü için çok bekleriz gibi :D Hala beta yazıo gmailda sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 OHA ne kadar hızlıymış. Gerçekten inanılmaz. Firefoxtan memnundum bakmıyordum kullanışsızdır diye ama resmen uçuyor ve alttan üstten çıkar zımbırtılarda yok sayfayı maksimum görüntülüyor. yazı yazarken altta kırmızı çızıklar çıkıyor ? Niden? Şu mouse olayını nasıl aktif ederiz. Firefox da İE TAB Kullanmak zorundaydım birkaç sayfa için ve radyolar için gerek kalmamış. Kullandığım çoğu siteyi çok hızlı açıyor ve ek pencerelerinide çok hızlı açıyor. Skin değiştirmeyi bulamadım. Bi de sürekli kırmızı çizgi çıkıyor yazdıklarımın altında türkçe olduğu için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 spell checking denilen olay o çizgi tam sürümü gelince onu da ayarlayabileceğiz ama şimdilik onu kapatamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Textboxların boyutundaki değişikliği nasıl yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 blackchaos yeni gelen bilgiler şöyle http://forum.paticik.com/read.php?5,3595264,3595343#msg-3595343 baluu textbox ın alt kısmından tut çek aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 su kırmızı cizgi dediginiz sey nedir diye soracaktım tam da, bunu yazarken farkettim neyi kastettiğinizi. hic rahatsız etmemis beni demek ki hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oha nasıl farketmemişim ben onu ya : ) Büyük textboxlar iimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ya şimdi farkettim, bazı forumlarda bazı imagelari blockluyorlarya, google chrome o imageları da affetmiyor ve gösteriyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hala skin değiştirmeyi bulamadım. Bide bazen çok nadir kitleniyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 skin degistirme mi var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 siyah skin kullanıyoruz demediler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kim dedi ya, ne addon var ne bise. betada daha browser, hicbi ozelligi yok. en kıl oldugum yanı da su downloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ala ala ben mi yanlış okudum siyah skin muhabbetini.Acaba opera dan falan mı bahsettiler. Neyse kasamadım bulmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok yok siyah skini fede yazdı, şu özellik olsun bu özellik olsun bana yeter derken, siyah tema da olmalı dan bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar