Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Imageshack'e girdiği an puff. Sorgusuz sualsiz kapıo. Tekrar açınca da soruo "Adam gibi kapamadın chromeu. sayfaları kurtaralım mı?" diye. Evet diyosun. Yine Imageshackliyi de açıo. Sora toptan gidiolar.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bazen spike girse de, inanılmaz hızlı geldi bana şu anda; istediğimden bile hızlı diebilirim ahah
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 spike olayı antivirüs yazılımından kaynaklanıyor sanırım. ben avg'yi disable ettim düzeldi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bir sayfada video olsun kasılmaya gerilmeye başlıyor. böyle takılıyor sık sık
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 +1 video açtınız ve diğer taba tıkladınız.. ZÖBÖNK! diye 30-40sn bekletebiliyor bazen.. betası pazar payında %1,5kullanıcıya ulaşımış.. hızlı çıkış buna denir
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Chrome context menüye entegre olabilen download manager var mı henüz?
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 time.com bende hem IE hem de chrome'da hata verip tablari cokertiyo herkesde boyle mi bu
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok açılıyor.. ie denemedim, opera+chrome
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet aciliyo da biraz haberlere bakinca dolasinca falan cokuyodu simdi girince bende de cokmedi ama
buðra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yalan yok, uçuyor bu tarayıcı. Ram yemiyor.
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 firebug-vari bir inspect muhabbeti koymuslar. beni benden aldilar. harcasin artik istegidi kadar ram, islemci. canim benim.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gizmodo şöle bi hedeler yazıvermiş: http://gizmodo.com/5044958/dr-frankensteins-browser-the-strangely-obvious-ancestry-of-google-chrome
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 facebook ta fotoğraflara sırayla bakarken sıçıyor bu tarayıcı. durmadan aynı fotoğrafa geliyor, değiştiremiyorsunuz. sizde de oluyor mu ?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ajax ile sorunları var, facebook olayı ondan hedehödö olmuyor
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet google chrome feysbukta saçmalıyor. firefox u açıyorum sırf fb için.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 mouse gestures yüzünden operayı default browser olarak şaaptım. chrome u sevmiştim halbuki.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 asinanyavuz said: mouse gestures yüzünden operayı default browser olarak şaaptım. chrome u sevmiştim halbuki. o ne ola?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dasaaa said: klavey kullanmadan bir mouse hareketi ile sayfa açabilirsin, sf kapatabilir, duplicate edebilirsin vs. vs. vs. neden istiyoruz? çok rahat bişi çünkü Dynun said: Mouse'un sağ tıkına basılı tutuyosun. mesela bence sağa doğru yapınca ileri sola yapınca geri. Yukarı yapınca f5 falan yapıyo. Çember çiziyorum mouse ile yeni sayfada açıyo. güzel bi olay. çok pratik. oper said: mouse gestures mouseun belirli tuş kombinasyonlarına ileri-geri sekme aç kapat gibi fonksiyonlar eklemeye yarayan bi zımbırtı. mesela sağ tık+mouse scroll u sekme kapata ayarlıyosun vs.
Öne çıkan mesajlar