Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi ahaha Kimliğinizi gizlemeniz, diğer kullanıcıların, sunucuların veya yazılımın davranışını etkilemez. Dikkat etmeniz gerekenler: Hakkınızda bilgi toplayan veya sizinle ilgili bilgileri paylaşan web siteleri Ziyaret ettiğiniz sayfaları izleyen İnternet hizmet sağlayıcıları veya işverenler Ücretsiz gülen suratlar karşılığında hangi tuşlara bastığınızı izleyen kötü amaçlı yazılımlar Gizli aracıların gözetimi Arkanızda duran kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok sexy olmuş ya. default yaptım direk.süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 roket adam said: Kapatma düğmesinin altında pencerenin en sağında bi simge var ya ayar simgesi gibi, ona gir geçmişi seç, sonra şu gü için geçmişi sil de. siliyo. Yalnız önceden log in olduğun ve beni hatırla dediğin siteleri de siliyor, tekrardan login olman lazom. yok o günün geçmişini sildim silmiyor öyle o sayfadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben de kullanmaya başladım memnunum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 varsayılan yapamadım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben beğendim, kısıtlama yok. tek problemi kuais açılmıyor onu da firefoxla açarız problem değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 browseri açtığınızda sanki bişey yüklüyormuş gibi pcden sesler geliyor. harddiski meşgul ediyor. Sürekli oluyor yani belli aralıklarla. ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi acaip google sempatisi var bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben warsayılan tusuna basıorm ama bişi deişmio yaw cok begendim programı ama deli etti olmuo varsayılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beta nasıl beyler, yoksa bekle full olduğundamı kullan dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yoo gayet şimdi de kullanabilirsin ama yedek browser'ın da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada o kadar mozilla dedik.. o zaman şu haberi de sizinle paylaşayım: mozilla, javascript motorunu geliştiriyordu ve muhtemelen bundan sonraki versiyona koyması bekleniyordu. bakınız mozilla neler yapmış. New Firefox JavaScript engine is faster than Chrome's V8 ek: chrome kaynak kodları: chromium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Google Chrome'un İlk Güvenlik Açığı Belirlendi said: Google'ın yeni Chrome web tarayıcısının dün kullanıma sunulmasından sadece birkaç saat sonra, güvenlik uzmanı Aviv Raff önemli bir açık keşfetmiş. ZDNet'in yayınladığı rapor açığın Chrome'un kullandığı eski WebKit motorundan kaynaklandığını ortaya koyuyor. Öte yandan Apple'ın en güncel Safari tarayıcısı (3.1.2) en yeni WebKit sürümünü beraberinde getirdiğinden böyle bir sorunu yok. Chrome'un da bu yüzden mümkün olan en kısa sürede güncellenmesi gerekiyor. Söz konusu açık sebebiyle zararlı bir Java dosyası bilgisayarınıza tarayıcı üzerinden gizlice indirilebiliyor. Yalnız virüsün bilgisayarınıza bulaşabilmesi için bu Java dosyasının çalıştırılması gerekmekte. Böyle bir açık olduktan sonra zararlı JAR dosyalarının bilgisayar üzerinden çalıştırılması birkaç aldatmacayla pekala gerçekleştirilebilir. http://www.pclabs.gen.tr/2008/09/03/google-chromeun-ilk-guvenlik-acigi-belirlendi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Chrome arayuzunun default windows interface library'den gelmedigini farkettiniz mi ? Ya da sadece bana mi oyle geldi ? Windows'un klasik arayuzu ve api'leri felaket sekilde performans kaybina sebep olan bir yapida. Hizinin buyuk kismi burdan kaynaklaniyor desem yanilmis olur muyum acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 firefox a göre daha rahat ve hafif diyebilirim. ama şöyle birşey varki arada takılmalar yapıyor , firefox da bu yoktu. benim pc den mi kaynaklanıyor yoksa sizde de aynı durum söz konusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Takilma yasamiyorum muhtemelen senden kaynakli o kismi ama bazi protokollerde tam olarak calisamiyor ne yazikki. Mesela ftp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çıktığında firefox 3.1 javada ezecekmiş chrome u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ezme durumu pek olmayabilir. simdiki sonuclar %15-20 arasi bir fark gosteriyor ki, konu hiza gelince incik cincaga bakmak bence dogru degil.. yani hicbirimiz sadece javascript sayfa acmiyoruz. komple derleme zamani, islemciye yuk, bellege yuk gibi seylere bakilmali. ben bu tarz "javascriptte imbayiz" argumanlarini yalan reklam olarak yorumluyorum. ki v8in basarili oldugu nokta sadece hizi degil, garbage collection'i, gelismis dom yapisi vesaire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Kanimca cok super bi degisiklik yok. Herkes tablar kapaninca geri geliyor yada site adini degil sadece pati yazsam bile giriyor desede bunlarin hepsi zaten firefoxtada war arkadaslar bazilari yeni biseymis gibi davraniyo o ozelliklere firefoxun yeni surumu yuklerseniz onlarin ztn oldugunu goreceksinizdir bende baya bi sonradan farketmistim firefoxa 2den 3e gecis update gibi olmuyo direk indirip yeniden kurmak gerekiyor. Evet hiz bakimindan biraz fark var ve ram firefoxtan az yiyor fakat yuksek rami olana bence o kadarda dert degil. Ben en cok sik kullanilanlari kaldiramadim onu sevmedim yani ilk pencerede illaki aciyor. Deneyelim bakalim 1-2 ay sonucta bir beta icin gayet iyi bunun daha gelisecegini dusunursek baya is gorebilir. Ancak dedigim gibi cok bi fark yok firefox ile. Heleki firefox ubiquity eklentisi super otesi bi moda sokuyor firefoxu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bütün tarayıcıları add-on larla temalarla arayüz açısından kullanıcı dostu yapabilirsiniz ama altta çalışan .exe leri hiçbir add-on adam edemez. bence burdaki büyük yenilik arayüzü vs diil arka plandaki çalışma prensibi. işletim sistemlerindeki multi-process olayının tablara uygulanması, tek tab hatası için bütün browser.exe nin kapatılmasına gerek olmaması çok önemli bu açıdan bakarsak basit bir örnek ama diğer tarayıcılar win98 gibi mavi ekran verip sistem restartı isterken chrome xp sp2 şeklinde sadece hata veren uygulamayı kapatıyor. ram bol diye bütün uygulamalar ram kullanımı gözetmeksizin yapılırsa hiçbir anlamı olmaz eskiden 128mb la bi ton iş yapabilioduk şimdi yeri gelio 2gb yetmio bunun sebebi çalışan programların gereksinimlerinin daha yüksek olması (kötü anlamda söylemiyorum bunu) param var ram alırım yesinler bol bol yanlış bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 LoL hata verince super bisi cikio :) Super bisi :D http://img297.imageshack.us/img297/5562/lollllme5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eyvah!!! :D:D ben şu an kullanmaktayım ama hotmaile girince "tarayıcınızı yükseltin" uyarısı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eyvah! Haha süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Süper hızlı bişi bu ya :D Spellcheck zımbırtısını kapatabilsek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar