eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pokemon ayrı bi fantezi dünyasıdır... nintendo pokemon online üzerinde çalışmaktadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mechatalk forumunda, serinin bir bölümünde yeralan "Pokemon yeme" sahnesi üzerinden Pokemon evreninin tutarlılığı konusunda yaptığımız 4 sayfalık beyin fırtınası. Link: http://www.mechatalk.net/viewtopic.php?t=8932 ATVde yayınlandığı günler ablamla beraber işyerinden döner sırf kafa bulmak için geyiğine izlerdik. Sinirden güle güle bağımlısı olmuştuk sonradan. Diğer favorim ise Snorlax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İlk film efsaneydi Sonunda 40 kişi sinemada ayağa kalkıp "PİKAÇU ŞAKŞAKŞAK PİKAÇU ŞAKŞAKŞAK" alkışlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yuh tellos sağlam kasmıssın takdir ettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anaam gidip o snorlaxdan bi tane alim nerde satılıyo küçükken içimde kalmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi pokemon ilk sezonlar efsanedir. Ne zaman ki 151'den arttırdılar pokemon sayısını suyu çıktı. Ama aynı malı o kadar uzun süre pazarladıklarından o da. Daha çok pokemon daha çok ürün ve daha çok para demek :D Ama süperdi yani ilk sezonlar yine rastladıkça izlerim tvde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yok kasmadı bence o c/p yaptı. Kendi kendine oluşan smileylerden belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 walla bende denk geldikçe izliyorum bugn tv 8 mi neydi digitürk kanallarından 27 den sonrasında sabah 6.30-7.40 arası bi şeydi dota atarken bakıtm bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kanal 1 veriyo o yasaklandıktan sonraki bölümleri. Ama yani yeni pokemonlar geldikten sonra işte saçmalıyo bi yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Hacı ben pokemonu bırakalı çok oldu hatırlamıyorum bile ya :D bi tek gelişmelerini hatırlıorm böle 3 tane formları var falan ash - misty bide broke muydu neydi onlarida küçükken çiziyodum ordan aklımda kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çok severdim bunları ben, yayından kaldırılınca üzülmüştüm bayağı. bi de ben pikaçuyum diyip camdan atlayan bi çocuk vardı bi zamanlar... az mı güldük kendisine lol^^ pikaçu uçamaz ki laan salak çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dolis said: anaam gidip o snorlaxdan bi tane alim nerde satılıyo küçükken içimde kalmıştı :) Tam da "Viktor bana Snorlax al" diyecektim ki HLJde bile olmadığını gördüm, vazgeçtim ShadowFury said: bi de ben pikaçuyum diyip camdan atlayan bi çocuk vardı bi zamanlar... az mı güldük kendisine lol^^ pikaçu uçamaz ki laan salak çocuk Charizard sanmıştı kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnız videoda kadın direk pikacu seslerini cıkartıyo guzelmiş yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu pikachu videosunun altındaki yorumlardan biri said: Nuri Alço 19 gün önce Bu kadının kocası olmak zor iştir. Gece yatakta; Pi pi pi piiii... Pi pikaçuuu... yok artık fanteziye bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 O mal çocuk yüzünden güzelim çizgi film yasaklanmıştı :( Ne salak bi durumdu ya. Çocuk da charizard değil pikachu sanmıştı kendini, hani uçan bişey olsa anlarım da. Zıplayıp düşen bişey. Mal işte öff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pokemondan sonra cıkan o tarz şeyler çok cacıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bizim okuldan bi çocuk pikachu diye bağırarak atlayıp ölmüştü. ama okulda değil tabi. edit: nilep, çocuk değil çocuklar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biz şarkısını modifiye ederdik bi arkadaş vardı onunla. (muratçım bunu okuyorsan selam bebeyim sdfd) "karı kaçıyoor, karı kaçıyooor, YAKALA!" diye. sdf pokemonla ilgili en eğlendirici anım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Hardter said: pokemondan sonra cıkan o tarz şeyler çok cacıktı valla ya neydi o yu-gi-oh falan böyle saçma şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pokemondan sonra çıkanlar resmen o dönemler zorlamama rağmen sarmamıştı beni ya fenada bayıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar