Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon ne acayip çizgifilmdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mechatalk forumunda, serinin bir bölümünde yeralan "Pokemon yeme" sahnesi üzerinden Pokemon evreninin tutarlılığı konusunda yaptığımız 4 sayfalık beyin fırtınası.

Link: http://www.mechatalk.net/viewtopic.php?t=8932

ATVde yayınlandığı günler ablamla beraber işyerinden döner sırf kafa bulmak için geyiğine izlerdik. Sinirden güle güle bağımlısı olmuştuk sonradan.

Diğer favorim ise Snorlax

Mesaj tarihi:
Abi pokemon ilk sezonlar efsanedir. Ne zaman ki 151'den arttırdılar pokemon sayısını suyu çıktı. Ama aynı malı o kadar uzun süre pazarladıklarından o da. Daha çok pokemon daha çok ürün ve daha çok para demek :D

Ama süperdi yani ilk sezonlar yine rastladıkça izlerim tvde :)
Mesaj tarihi:
walla bende denk geldikçe izliyorum bugn tv 8 mi neydi digitürk kanallarından 27 den sonrasında sabah 6.30-7.40 arası bi şeydi dota atarken bakıtm bi ara :)
Mesaj tarihi:
Hacı ben pokemonu bırakalı çok oldu hatırlamıyorum bile ya :D bi tek gelişmelerini hatırlıorm böle 3 tane formları var falan ash - misty bide broke muydu neydi onlarida küçükken çiziyodum ordan aklımda kaldı :)
Mesaj tarihi:
çok severdim bunları ben, yayından kaldırılınca üzülmüştüm bayağı.

bi de ben pikaçuyum diyip camdan atlayan bi çocuk vardı bi zamanlar...
az mı güldük kendisine lol^^

pikaçu uçamaz ki laan salak çocuk
Mesaj tarihi:
Dolis said:
anaam gidip o snorlaxdan bi tane alim nerde satılıyo küçükken içimde kalmıştı :)

Tam da "Viktor bana Snorlax al" diyecektim ki HLJde bile olmadığını gördüm, vazgeçtim

ShadowFury said:

bi de ben pikaçuyum diyip camdan atlayan bi çocuk vardı bi zamanlar...
az mı güldük kendisine lol^^

pikaçu uçamaz ki laan salak çocuk

Charizard sanmıştı kendini
Mesaj tarihi:
O mal çocuk yüzünden güzelim çizgi film yasaklanmıştı :(

Ne salak bi durumdu ya.

Çocuk da charizard değil pikachu sanmıştı kendini, hani uçan bişey olsa anlarım da. Zıplayıp düşen bişey. Mal işte öff :(
Mesaj tarihi:
biz şarkısını modifiye ederdik bi arkadaş vardı onunla. (muratçım bunu okuyorsan selam bebeyim sdfd)

"karı kaçıyoor, karı kaçıyooor, YAKALA!" diye.

sdf pokemonla ilgili en eğlendirici anım budur.
  • Yeni Oluştur...