karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gereç var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bombi said: araç demiş daha ne desin! ben çıkıp patide "erkeklerle işim yok benim için anca bi araç olabilirler!" desem, linç edilirim sanırım :D haha denemek için açmak lazım böyle bi topik ehueheu yoo bence linç edilmezsin. var böylesi, her zaman da olacak zaten. uykum geldi yatıcam. çok güzel bir ilk mesaj atmışsın dunno, harbi romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 açın artık şu kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mumu said: Bombi said: !! siz erkekler niye hep böyle korkunç şeyler söylersinizki :X biz erkekleri bilmem de söyleme amacım farklıydı benim orda aslında yanlış anlamışsınız beni BAYAN ya aşkolsun pek bi ciddi demediydim zaten bende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 burda bişeyler dönüyo bitürlü anlamadım. bide kapıda kaldınız bi girin içeri artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: burda bişeyler dönüyo bitürlü anlamadım. bide kapıda kaldınız bi girin içeri artık gelin o zaman hepiniz. kalbimin kapisi calmisti. hepinizn toplu olarak paticik icin ayrilmis bolmede yeriniz var. o yuzden smdi buyrun kapida kalmayin gelin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ouvvv elemanın kafası güzel mi değil mi bilmiyorum ama çok güzel yazıyor bu bi gerçek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 elimiz boş geldik ama kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bombi said: ya aşkolsun pek bi ciddi demediydim zaten bende =( tamam canım bişey demedim ki zaten. benzetme kısmını dunno açıklamış sağolsun. bana diyecek bişey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 market var karsida.hemen bi ugrayn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla alalım evde dağılmış gibi duruyo ama sorun değil zaten birazdan garbage'a gidicez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nedenn neden korkuyoruz garbagea gitmekten? post sayımız mı azalicak? azalsa ne zararı var ki? o madalyaları alınca super guc mu kazanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 post sayısı azalmıyo ki garbage'a gidince hatta garbage'a gitmesi daha iyi daha güzel geyikler döner:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 adaminbiri kalk gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 garbage'a giderseniz beni unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o zmaan kalalim. simdi ben beni aramasini istiyorum ama ogrenci hayati bi yandan da farklı telefon hatlari.. smdi o bnm hattımdan almayı ve boole uzun uzun raatca konusmayi akıl etse ne guzel olur d mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gerçi şehirlerarası durumlarda bu söyleyeceklerim otomatik olarak geçersiz olsa da zamanında cep partner ile yaşayabileceğim en güzel ilişkinin içine ettiğimi bilirim bedava telefon konuşması ile. aynı şehirdeyseniz, yakın oturup da sık görüşme imkanınız varsa sakın aynı hat kullanmayın. az konuşun telefonda. şehirlerarasıysa evet ya sen ya o bi hat daha alıverin, zaten görüşemiyorsunuz bari telefonla hallediverin işinizi. ama unutma gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onu ozledikce buraya yazıcam. merak ettikce de. özledim simdiden <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 özlemeden önce kod çevirmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 erkekler aranmayi ne kadar sevio? onlar aradiginda telefon konusmasi daha guzel geciyo hep sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 erkek aradığında güzel geçmez. modern telekominikasyon sistemlerinde ücret arayana girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok kızlar hep en olmadık zamanlarda aramayı başardıkları için ya da aşırı fazla aradıkları için bay geliyor ondan. bırak erkek arasın. aramak istiyosa zaten arar seni kırk kere. aramıyosa da huyu öyle olabilir. huyu da öyle değilse kaldık yine baş başa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha ayik kafayla nasi opebilir ya iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 temem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ilişkilerde taktik izlemeyi hiç sevmesem de nedense bütün insanlar aynı gibi aynı taktikler işe yarıyor. aşkı sevgiyi bile teknik taktik işine döndürdüler sonunda. endüstriyel aşka hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar